JAMKOn opiskelijakortin ilme muuttuu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn myöntämän jäsenkortin eli opiskelijakortin ilme muuttuu syyslukukaudesta 2017 alkaen. Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK on vähitellen siirtymässä pois opiskelijakorttien hallinnoinnista, jolloin tulevina vuosina opiskelijakortit voivat näyttää opiskelijakunnittain erilaiselta.

JAMKOn jäsenkortti uudella ilmeellä. Klikkaa isompi kuva

Uuden mallin sinikeltaisella opiskelijakortilla opiskelija saa täysin samat edut kuin aiemmalla sinisellä versiolla, ja suurimmat niistä on sovittu valtakunnallisesti. Molemmilla korteilla saa paikallisten etujen lisäksi VR:n Matkahuollon alennukset ja se oikeuttaa Kelan ateriatukeen. Opiskelijan

opiskeluoikeuden, opiskelijastatuksen ja opiskelijakunnan jäsenyyden tarkistukset säilyvät täysin ennallaan ja opiskelijakorttien jakelusta huolehtii edelleen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta.

Syksyllä 2017 ensimmäistä kertaa JAMKOn kautta opiskelijakortin hankkineille tilataan automaattisesti sinikeltainen kortti. Jatkavien opiskelijoiden, joilla on sinipohjainen kortti ei ole tarpeen vaihtaa korttia tai tilata sitä uudelleen, ellei kortti katoa tai opiskelijan tiedot, kuten nimi vaihdu. JAMKOn jäsenillä on myös mahdollista hankkia jäsenyyden lisäksi FRANKin digitaalinen opiskelijakortti, joilla saa myös samat valtakunnalliset ja paikalliset edut sekä verkkoedut.

Vastaavaa korttimallia käyttävät tällä hetkellä Centria ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (COPSA), Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (HAMKO), Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (Kaakko), Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA, Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunta LAMKO, Lapin AMK opiskelijakunta (ROTKO), Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (SAVOTTA), Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (SAMO), Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (Tamko). Uusia opiskelijakuntia voi liittyä samaan korttimalliin mahdollisesti myöhemmin.

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Jarna Väisänen
+358 44 3211 500
puheenjohtaja(a)jamko.fi

Toiminnanjohtaja Hannu Järvistö
+358 44 3211 600
toiminnanjohtaja(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista