Korkeakoululiikunnan liikuntatarra poistuu – tilalle mobiilikuitti

Korkeakoululiikunnan syksy käynnistyy teknisesti uudistuneena:

  • Liikuntatarra poistuu vähitellen käytöstä ja tilalle tulee mobiilikuitti
  • Koko vuoden maksu poistuu, ja tilalle tulee kausittainen maksu
  • Saat kaikki liikuntapalvelut, – ryhmäliikunnan, palloiluvuorot ja kuntosalit – yhdellä liikuntamaksulla
  • Mobiilikuitilla pääset nyt myös Monitoimitalon kuntosalille. Kaupungin liikuntapalveluista tulee lunastaa salin käyttöön oikeuttava 7 euroa maksava ranneke
  • 4.9. käynnistyvä syyskausi maksaa 40 euroa ja maksu maksetaan Jyväskylän yliopiston verkkomaksupalvelussa

Opiskelijoiden toiveesta mobiilikuitti korvaa vähitellen liikuntatarran. Muutoksen toivotaan sujuvoittavan maksuprosessia sekä opiskelijoiden että yliopiston talouspalvelujen näkökulmasta. Mobiilikuitin käyttöönottaminen on myös askel kohti kehitteillä olevaa mobiiliopiskelijakorttia.

Liikuntamaksu maksetaan kausittain (syksy/kevät/kesä) yliopiston verkkomaksupalvelussa.  Maksusta saatu kuitti on sähköinen pääsylippu korkeakoululiikunnan tunneille, vuoroille ja kuntosaleille. Liikuntamaksuun sisältyvät ryhmäliikuntatunnit, palloiluvuorot sekä Monitoimitalon ja Kortepohjan kuntosalien vapaa käyttö.

Liikuntamaksukuitti näytetään tunneilla matkapuhelimesta tai värillisenä tulosteena. Kuitin lisäksi mukana tulee pitää myös opiskelija- tai henkilökuntakorttia tai –todistusta, kuten ennenkin.

Siirtymän helpottamiseksi voit yhä maksaa syyskauden liikuntamaksun Soppi-kaupassa, mikäli verkkomaksupalvelun käyttö ei ole kohdallasi mahdollista. Sopista saat halutessasi myös liikuntatarran. Suosittelemme kuitenkin kaikille mobiilikuitin käyttöönottamista.

Syyskauden liikuntamaksu tulee myyntiin 16.8. Syksyn liikuntamaksulla voit osallistua myös kesäkauden ohjelmaan, joka jatkuu 25.8.2017 asti. Syyskauden ohjelma käynnistyy 4.9.

Kausikohtaiset hinnat:

Syyskausi (31.12. asti) 40 euroa
Kevätkausi (1.1.-30.4.2018) 40 euroa
Kesäkausi (1.5.-31.8.3018) 20 euroa

Hinnat ovat nousseet hieman viime vuodesta. Arvolisäveron muutos nostaa hintoja noin 10 %, ja yliopiston ostamat ulkopuoliset palvelut ja tilakustannukset ovat nousseet.

Edellisvuodesta poiketen liikuntamaksuun sisältyy nyt myös Monitoimitalon kuntosali, josta piti aiemmin maksaa käyttökertakohtaisesti. Monitoimitalon kuntosalin käytön edellytyksenä on liikuntamaksun lisäksi se, että henkilö lunastaa kaupungin liikuntapalveluista kuntosalin käyttöön oikeuttavan 7 euron rannekkeen. Kortepohjan kuntosalin käyttöön haetaan kuntosalikortti Yliopistokauppa Sopista.

Ryhmäliikunnan viikoittainen ohjelma päivitetään lähiviikkojen aikana kalenteriin korkeakoululiikunnan sivuille. Opiskelijoille ja henkilökunnalle on lisäksi tarjolla on eri liikuntalajien kursseja, jotka eivät sisälly korkeakoululiikunnan liikuntamaksuun.

Lisätietoja:

www.korkeakoululiikunta.fi

Liikuntapäällikkö Anneli Mörä-Leino
anneli.mora-leino(at)jyu.fi
p. 050 428 5270

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista