JAMKO rekrytoi

Haemme uutta hallitusta!

Vietä opiskeluaikasi vaikuttavin vuosi! Hae JAMKOn hallitukseen!

Hae JAMKOn hallitukseen tekemään toiminnasta itsesi näköistä! Opiskelijakunnan hallitus koostuu edustajiston vuosittain valitsemasta puheenjohtajasta, varapuheenjohtajasta sekä 4-11 hallituksen jäsenestä. JAMKOn hallitus vastaa yhdessä palkatun henkilöstön kanssa opiskelijakunnan operatiivista toimintaa. Uusi hallitus valitaan joka syksy ja jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus hakea. Nyt on sinun mahdollisuutesi!

JAMKOn hallituksessa toimiminen antaa avaimet uuden oppimiselle ja itsensä kehittämiselle. Tarjolla on ehkä elämäsi kokemusrikkain vuosi, joka kerryttää paitsi työelämässä arvostettuja taitoja ja opintopisteitä, mutta myös elinikäisiä ystäviä ja kattavia verkostoja eri aloilta.

Hallituksessa ollessasi pääset pyörittämään JAMKOn päivittäistä toimintaa! Tehtäviä on moneen makuun, hallinnosta tutorointiin, edunvalvonnasta yhteistyöhön. Jos sytyt tapahtumien tekemisestä ja palveluiden kehittämisestä, haluat edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä tai jos sinulla on paloa parantaa koulutuksesi laatua tai opiskelijakuntasi vastuullisuutta, saattaa vuosi JAMKOssa olla juuri sitä mitä tarvitset! Jos haluat tietää lisää toimenkuvista ja hallitustyöskentelystä, lue tämän vuoden hallituksen tehtävien esittelyt täältä.  Voit myös laittaa heille suoraan viestiä! Uusi hallitus jakaa tehtävät keskenään valintansa jälkeen.  

Edustajisto valitsee uuden hallituksen sekä edustajiston puheenjohtajiston järjestäytymiskokouksessa 21.11. klo 16 alkaen Auditorio Valjakassa Jamkin pääkampuksella. Lähetä itsestäsi esittely viimeistään su 20.11. edustajistolle tämän lomakkeen kautta. Jos et pääse paikalle, mutta olet kiinnostunut hallitustoimista, ota hyvissä ajoin yhteyttä pj@jamko.fi

Lisätietoja: puheenjohtaja Niklas Sillander, pj@jamko.fi tai Toiminnanjohtaja Miina Pirnes, toiminnanjohtaja@jamko fi.