JAMKO rekrytoi

JAMKOn tiimihaku on käynnissä!

JAMKOn tiimeissä pääset kehittämään itseäsi ja tuomaan esille omaa työn jälkeäsi.  Tekemistä löytyy monipuolisesti niin tapahtumatuotannosta, sisältöjen ideoinnista, markkinoinnin suunnittelusta ja materiaalien tuotannosta. Tiimit toimivat elokuusta 2024 toukokuuhun 2025. Tutorit saavat toiminnasta tutortunteja, mutta kaikki opiskelijat ovat tervetulleita tiimeihin. Kaikki tiimeissä olevat saavat toimikauden jälkeen todistuksen.

Hakuaika on 18.-31.03. Ilmoittautumislomake avautuu 18.03. klo 10:00 ja sulkeutuu 31.3. kello 15.00. Tiimin työkielet ovat suomi ja englanti. Hakijan ei tarvitse olla tutor, mutta tiimissä työskentely kerryttää tutortunteja. Haastattelut pidetään 1.-5.4. Ilmoitamme haastatteluajat ja -paikat sähköpostitse.

Hae tiimeihin tästä

Markkinointitiimi

Markkinointitiimi on JAMKOn apukäsi erilaisissa mediasisällön tuotannossa. Kaikki ovat  tervetulleita Markkinointitiimiin taitotasosta huolimatta kunhan intoa löytyy. Markkinointitiimi on  turvallinen paikka kehittää omaa osaamistaan ja oppia uusiakin taitoja. Kannustamme toteuttamaan omaa visuaalista näkemystä, pitämällä mielessä tietysti JAMKOn viestintäohjeistuksen.

Tiimille annetaan vuoden aikana monipuolisia projekteja tehtäväksi ja jokaiselle pyritään löytämään jotakin. Projektit toteutetaan yhdessä toimeksiantajan kanssa, jotta saadaan yhteisesti miellyttävä tulos. Esimerkkejä projekteista:

  • Valokuvaus tai videokuvaus
  • Graafinen suunnittelu
  • Somesisällön tuottaminen

Tiimin työkielet ovat suomi ja englanti. Mediatiimin koko on joka vuosi eri, mutta aktiivisille tekijöille on aina tilaa. Tiimissä toimimisesta saa tutortunteja, mutta ei tarvitse olla tutor  liittyäkseen tiimiin! Mediatiimin toimintakausi on vuoden, mutta tiimiin voi jäädä, vaikka koko opiskeluiden ajaksi.

Ilmoitamme haastatteluajat ja -paikat sähköpostitse.

 

Lisätietoja:
Miia Turunen-Willman
Viestintävastaava
miia.turunenwillman(at)jamko.fi
 

Tapahtumatiimi

Lämmittävätkö tapahtumat sydäntäsi? Oletko kenties haaveillut pääseväsi toteuttamaan timanttisia tapahtumia?

Nyt on tilaisuutesi vastata tähän kutsuhuutoon, sillä juuri sinulla on upea mahdollisuus hakea  mahtavaan tapahtumatiimiimme! Muiden tapahtumannälkäisten opiskelijoiden kanssa pääset niin ideoimaan, markkinoimaan kun toteuttamaankin erilaisia JAMKOn tapahtumia.

Tiimissä pääset muun muassa:

  • Järjestämään mukaansa tempaavia sekä pubivisoja, baarijatkoja ja ruokatapahtumia että opiskelijan hyvinvointia tukevia tapahtumia
  • Ideoimaan tapahtumien teemoja, aktiviteetteja ja palkintoja
  • Luomaan ja koristelemaan erilaisia tapahtumapaikkoja

Lisätietoja
Andrea Guermas,
hallituksen varapuheenjohtaja,
tapahtumat(at)jamko.fi