JAMKO rekrytoi

JAMKOn tiimihaku on käynnissä! 

Haemme tiimiläisiä tukemaan JAMKOn tapahtumatoimintaa ja markkinointia!

JAMKOn tiimeissä pääset kehittämään itseäsi ja tuomaan esille omaa työn jälkeäsi. Tekemistä löytyy monipuolisesti niin tapahtumatuotannosta, sisältöjen ideoinnista, markkinoinnin suunnittelusta ja materiaalien tuotannosta. Tiimit toimivat elokuusta 2023 toukokuuhun 2024. Kaikki opiskelijat voivat hakea mukaan! Tiimissä toimimisesta saa tutortunteja, mutta ei tarvitse olla tutor liittyäkseen tiimiin. Kaikki tiimeissä olevat saavat toimikauden jälkeen todistuksen. 

Tiimien työkielet ovat suomi ja englanti.

 Lue lisää tiimeistä alta! 

Hakuaika on 13.-19.03. Ilmoittautumislomake avautuu 13.03. klo 10:00 ja sulkeutuu 19.3. kello 15.00.  Tiimien haastattelut pidetään 6.-14.4. Ilmoitamme haastatteluajat ja -paikat sähköpostitse. 

Hae tiimeihin tästä

Markkinointitiimi

Markkinointitiimi on JAMKOn apukäsi erilaisissa markkinointitoimenpiteissä ja mediasisällön tuotannossa. Kaikki ovat tervetulleita markkinointitiimiin taitotasosta riippumatta kunhan intoa löytyy. Markkinointitiimi on turvallinen paikka kehittää omaa osaamistaan ja oppia uusiakin taitoja. Kannustamme toteuttamaan omaa visuaalista näkemystä, pitämällä mielessä tietysti tunnistettavan JAMKO-ilmeen ja brändin.

Tiimille annetaan vuoden aikana monipuolisia projekteja tehtäväksi ja jokaiselle pyritään löytämään jotakin. Sinun ei tarvitse olla mukana kaikessa, vaan voit osallistua niiltä olin mikä tuntuu omalta ja mihin aika antaa myöten. Toki toivomme, että pystyt sitoutumaan toimintaan toimikaudeksi. Projektit toteutetaan yhdessä toimeksiantajan kanssa, jotta saadaan yhteisesti miellyttävä tulos.

Esimerkkejä projekteista:

  • Markkinointikampanjoiden ideoiminen.
  • Videoiden kuvaaminen, tapahtumien valokuvaaminen, editoiminen
  • Tulevien tapahtumien ja opiskelijoiden palveluiden markkinoiminen.
  • Graafisten materiaalien ja haalarimerkkien suunnittelu.

Tiimin toimintakausi on vuoden, mutta tiimiin voi jäädä, vaikka koko opiskeluiden ajaksi.

Lisätietoja:
Emilia Lindelöf
Viestintävastaava
emilia.lindelof@jamko.fi

Tapahtumatiimi

Lämmittävätkö tapahtumat sydäntäsi? Tykkäätkö suunnitella, ideoida ja järjestellä? Oletko kenties haaveillut pääseväsi toteuttamaan timanttisia tapahtumia?

Nyt on tilaisuutesi vastata tähän kutsuhuutoon, sillä sinulla on mahdollisuus hakea mahtavaan tapahtumatiimiimme! Muiden tapahtumannälkäisten opiskelijoiden kanssa pääset niin ideoimaan, markkinoimaan kun toteuttamaankin erilaisia JAMKOn tapahtumia. Meille on tärkeää, että tapahtumat ovat opiskelijoista kiinnostavia, joten sinun näkemyksesi on superarvokas! Sinun ei tarvitse olla tapahtumakentän joka kolkan kolunnut konkari, myös aito innostus ja kiinnostus aiheeseen riittää.

Tiimissä pääset muun muassa:

  • Kartuttamaan kokemusta tapahtumien tuottamisesta turvallisessa ympäristössä.
  • Suunnittelemaan ja järjestämään mukaansa tempaavia tapahtumia Jamkin opiskelijoille, kuten pubivisoja, biletapahtumia ja opiskelijan hyvinvointia tukevia tapahtumia.
  • Ideoimaan tapahtumien teemoja, ohjelmaa, aktiviteetteja ja palkintoja.
  • Luomaan ja koristelemaan erilaisia tapahtumapaikkoja.

Tervetuloa backstagelle!

Lisätietoja
Tapahtumavastaavat Miia Korhonen ja Eetu Ruotsalainen
tapahtumat@jamko.fi