JAMKO rekrytoi

Jyväskylän opiskelijoiden palvelut oy hakee

KAHVILAN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

14.8. alkaen vakituiseen työsuhteeseen JAMKO Caféseen Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle kahvinjanoisten opiskelijoiden pelastajaksi.

Tarjoamme jämptille asiakaspalvelun ammattilaiselle rennon työympäristön aktiivisessa opiskelijaelämän keskiössä ja mahdollisuuden kehittää opiskelijakunnan palvelutoimintaa. JAMKO Café palvelee lukuvuoden aikana tuhansia opiskelijoita ja korkeakoulun henkilöstön väkeä. Kiireaikoina vuoropäällikön kanssa kahvilassa työskentelee aukioloaikojen pidentämiseksi toinen työntekijä osa-aikaisesti.

Jyväskylän opiskelijapalvelut oy on Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn täysin omistama yritys, joka tuottaa kahvila- ja opinnäytteiden kansituspalveluita opiskelijoille. Työnantajana tuemme vahvuuksiesi kehittämisessä. Pääset osaksi nuorekasta työyhteisöä, joka järjestää työhyvinvointia tukevia tapaamisia säännöllisesti myös vapaa-ajalla. Työssä jaksamisen tueksi tarjoamme kuntosaliedun. Kannustamme markkinoinnin mielikuvitukselliseen toteuttamiseen sekä kahvilan toiminnan kehittämiseen haluamaasi suuntaan.

TEHTÄVÄKUVAUS

Kahvilan vuoropäällikön tehtävät sisältävät mm. kahvilan myynti- ja kassatehtävät, kahvilatuotteiden valmistelun ja näytteillepanoa, työntekijöiden työvuorojen suunnittelun, tukkutilausten hoitamista ja purkua, tuotevalikoiman tarkastelua, laskujen asiatarkastuksen, omavalvontasuunnitelman päivitystä, myyntiraporttien toimittamisen ja arkistoinnin, inventaariot, sekä osaltaan kahvilan siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtimisen ja markkinointiin osallistumisen. Perehdytämme tehtävään. Vuoropäällikön esimiehenä toimii toimitusjohtaja.

Edellytyksenä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle ovat hygieniapassi, hyvä paineensietokyky, aiempi kokemus kahvilan tai ravintolan asiakaspalvelu- ja kassatehtävistä, sujuva suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme kehittävää ja itsenäistä työotetta ja joustavaa asiakaspalveluasennetta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen esimiestehtävistä, markkinointiosaamisen ja sosiaalisen median tuntemuksen.

Työaika

37,5h / viikko ja palkkaus ovat matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan alan esimiesten työehtosopimuksen ensimmäisen palkkaryhmän mukaisia. Työvuorot ovat arkipäivinä kello 7-16.30 välisenä aikana

Työsuhteen kesto

14.8. alkaen toistaiseksi voimassaoleva työsopimus, työt korkeakoulun lukuvuoden aikana. Kesäaikaan ja joulunaikaan kampuksen ollessa hiljainen, kahvilamme on kiinni. Noudatamme 6kk koeaikaa.

Hakeminen

Hae 2.8. klo 23.59 mennessä. PDF-muotoiset hakemukset CV:n kera rekry(a)jamko.fi. Hakuajan ja rekrytoinnin jälkeen hakemukset poistetaan. Haastattelut järjestetään kutsutuille 6.8. Työ alkaa 14.8. perehdytyksellä.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Hannu Järvistö, puh. 044 3211 600

Jyväskylän opiskelijoiden palvelut oy, Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä