JAMKO rekrytoi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – JAMKO on yli 4000 jäsenen edunvalvonta- ja palveluorganisaatio, jonka asema ja perustehtävät on määritelty ammattikorkeakoululaissa.

Haemme joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
OHJAUKSEN JA HYVINVOINNIN ASIANTUNTIJAA.

Ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntijan työtehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • Tutorkoulutusten suunnittelu ja toteutus mukaan lukien tutoreiden rekrytointi, yhteistyössä hallituksen tutorsektorin kanssa.
  • Tutoroinnin seuranta ja käytännön asioiden hoitaminen
  • JAMKOn tutorointiin- ja liikuntaan liittyvien opintojaksojen suunnittelu ja arviointi
  • JAMKOn toiminnan esittely erilaisissa tilaisuuksissa
  • Sidosryhmätyöskentely
  • Osallistuminen opiskelijakunnan jäsenpalvelutyöhön
  • Opiskelijoiden hyvinvointiasiat ja edunvalvonta, mm. liikuntatapahtumien järjestelyissä avustaminen yhteistyössä hallituksen toimijoiden kanssa
  • Työhön liittyvistä asioista viestiminen sosiaalisessa mediassa
  • Muut esimiehen osoittamat tehtävät

Haetulla osaajalla tulee olla suoritettuna korkeakouluopintoja, kykyä suunnitella kokonaisuuksia, innokasta asennetta ja huolellisuutta viedä asiat loppuun asti tehokkaasti. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky ovat edellytys työssä menestymiselle.

Eduksi hakijalle katsotaan aiempi kokemus järjestö- ja vapaaehtoistoiminnasta sekä tutoroinnista ja opiskelijoiden hyvinvointipalveluiden järjestämisestä. Monipuoliset tietotekniset taidot sekä hyvät esiintymis- ja viestintätaidot auttavat tehtävässä. Arvostamme lisäksi käytännön koulutusosaamista.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suullisen ja kirjoitetun suomen sekä englannin kielen hallintaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haasteellisen ja vastuullisen työn viihtyisässä ja kansainvälisessä ympäristössä opiskelijaelämän ytimessä.

Palkkaus

Palkkaus tehtävään on opiskelijakuntien TESin palkkaryhmän III mukainen. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Pääosin työaika on normaaleina toimistoaikoina, mutta toisinaan on myös ilta- ja viikonlopputöitä. Toimistomme seuraa korkeakoulun vuosikalenteria loma-aikojen osalta.

Työ alkaa

Työ alkaa perehdytyksellä 3.1.2019. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Toimita hakemuksesi ja CV:si PDF-tiedostona viimeistään torstaihin 8.11. mennessä osoitteeseen rekry@jamko.fi. Haastatteluun valituille ilmoitetaan 9.11 ja haastattelut järjestetään 21.11.

Lisätietoja

Arkipäivisin viikoilla 44 – 45 klo 9 – 16 välillä.

Hannu Järvistö
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jamko.fi
0443211600