Liikunta

Joogaa vai jääkiekkoa, lentistä vai frisbeegolfia, zumbaa vai kuntosalitreeniä? Mikä on sinun valintasi? Ammattikorkeakoulun opiskelijalle on tarjolla monimuotoisesti palloilulajeja ja ryhmäliikuntaa. Lisäksi JAMKO neuvottelee jäsenilleen jäsenetuja erilaisista liikuntaan ja urheiluun liittyvistä kursseista ja tapahtumista.

Pitkin lukuvuotta järjestettävät erilaiset liikunta- ja hyvinvointitapahtumamme tarjoavat mahdollisuuden rentoon yhdessäoloon, liikkumiseen ja hauskanpitoon. Tarjoamme erilaisille liikkujille tapoja tutustua uusiin liikuntalajeihin ja hyvinvointipalveluihin yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Liikuntatapahtumat löydät etusivun tapahtumakalenterista ja Facebookista.

JAMKOn liikuntapalveluista huolehtivat

Asiantuntija, ohjaus ja hyvinvointi ohjaus(a)jamko.fi
Hallituksen hyvinvointivastaava,hyvinvointi(a)jamko.fi

Korkeakoululiikunta

Jyväskylän Korkeakoululiikunta tarjoaa liikuntapalveluja Jyväskylän seudun korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Valittavanasi on yli 60 ryhmäliikuntatuntia viikossa, yli 40 eri lajin palloiluvuoroa viikossa sekä mahtavia liikuntatapahtumia. Korkeakoululiikunnan palvelujen käyttö edellyttää liikuntamaksua, joka suoritetaan Korkeakoululiikunnan verkkosivujen kautta. Kaikki palvelut ja tiedot löydät sivuilta:

www.korkeakoululiikunta.fi

JAMKOn kuntosali

JAMKOn kuntosalilla JAMKOn jäsenet huhkivat ilmaiseksi! Kuntosali sijaitsee Pääkampuksella, osoitteessa Rajakatu 35, D-siiven kellarikerroksessa, tilassa DK25. Kuntosalilta löydät pukeutumistilat ja suihkut. Kuntosali on vain opiskelijakunnan jäsenten käytössä, siksi opiskelijakortti tulee pitää treenatessa mukana. Ulkokenkien käyttö kuntosalilla on ehdottomasti kielletty.

Kuntosalin ja liikuntasalin alakerran kaappien käyttö. Kaappeihin tarvitaan oma lukko. Kaapit ovat käytössä vain treenin ajan, eikä niitä ole tarkoitettu pidempiaikaiseen käyttöön. JAMKO pidättää oikeuden murtaa lukon ja tyhjentää kaapin jos väärinkäytöksiä ilmaantuu. Kaapin sisältöä voi tiedustella: hyvinvointi(a)jamko.fi

Avoimen polkuopiskelijoilla on mahdollisuus JAMKOn kuntosalikorttiin. Sen saadaksesi ota yhteyttä ohjaus(a)jamko.fi

Katso kuntosalin aukioloajat