Liikunta

Joogaa vai jääkiekkoa, lentistä vai frisbeegolfia, zumbaa vai kuntosalitreeniä? Mikä on sinun valintasi? Ammattikorkeakoulun opiskelijalle on tarjolla monimuotoisesti palloilulajeja ja ryhmäliikuntaa. Lisäksi JAMKO neuvottelee jäsenilleen jäsenetuja erilaisista liikuntaan ja urheiluun liittyvistä kursseista ja tapahtumista.

Pitkin lukuvuotta järjestettävät erilaiset liikunta- ja hyvinvointitapahtumamme tarjoavat mahdollisuuden rentoon yhdessäoloon, liikkumiseen ja hauskanpitoon. Tarjoamme erilaisille liikkujille tapoja tutustua uusiin liikuntalajeihin ja hyvinvointipalveluihin yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Liikuntatapahtumat löydät etusivun tapahtumakalenterista ja Facebookista.

JAMKOn liikuntapalveluista huolehtivat

Asiantuntija, ohjaus ja hyvinvointi ohjaus(a)jamko.fi
Hallituksen tapahtumavastaavat, tapahtumat(a)jamko.fi

JAMKOn kuntosali

JAMKOn kuntosalilla JAMKOn jäsenet huhkivat ilmaiseksi! Kuntosali sijaitsee Pääkampuksella, osoitteessa Rajakatu 35, D-siiven kellarikerroksessa, tilassa DK25. Kuntosalilta löydät pukeutumistilat ja suihkut. Kuntosali on vain opiskelijakunnan jäsenten käytössä, siksi opiskelijakortti tulee pitää treenatessa mukana. Ulkokenkien käyttö kuntosalilla on ehdottomasti kielletty.

Kuntosalin ja liikuntasalin alakerran kaappien käyttö. Kaappeihin tarvitaan oma lukko. Kaapit ovat käytössä vain treenien ajan, eikä niitä ole tarkoitettu pidempiaikaiseen käyttöön. JAMKO pidättää oikeuden murtaa lukon ja tyhjentää kaapin jos väärinkäytöksiä ilmaantuu.

Avoimen polkuopiskelijoilla on mahdollisuus JAMKOn kuntosalikorttiin. Sen saadaksesi ota yhteyttä ohjaus(a)jamko.fi

Huomioi turvallisuuskäytänteet!

Älä tule salille jos:
• Koet vähäisiäkään flunssan oireita.
• Olet ollut ulkomailla kahden viikon sisällä.
• Olet ollut lähikontaktissa koronalle altistuneen kanssa.

Salilla ollessasi:
• Jos aivastat tai yskit, tee se kyynärtaipeeseen.
• Niistä kertakäyttönenäliinaan ja heitä se heti roskiin.
• Pidä turvaetäisyyttä muihin salilla oleviin.
• Muista käsienpesu ja käytä aktiivisesti käsidesiä. Ota huomioon Suomen valtion suosittelemat koronatoimenpiteet.
• Käytä desinfiointiliinoja salin laitteiden puhdistamiseen ennen käyttöä ja käytön jälkeen.

Katso kuntosalin aukioloajat

 

Korkeakoululiikunta

Jyväskylän Korkeakoululiikunta tarjoaa liikuntapalveluja Jyväskylän seudun korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Valittavanasi on yli 60 ryhmäliikuntatuntia viikossa, yli 40 eri lajin palloiluvuoroa viikossa sekä mahtavia liikuntatapahtumia. Korkeakoululiikunnan palvelujen käyttö edellyttää liikuntamaksua, joka suoritetaan Korkeakoululiikunnan verkkosivujen kautta. Kaikki palvelut ja tiedot löydät sivuilta:

www.korkeakoululiikunta.fi