Liity jäseneksi

Opiskelijakortti on opiskelijakunnan jäsenkortti, joten saadaksesi opiskelijakortin, sinun pitää liittyä opiskelijakuntaan joko lukukaudeksi tai lukuvuodeksi. Pitääksesi jäsenyytesi voimassa, sinun tulee jatkaa jäsenyyttäsi lukuvuosittain tai lukukausittain. Jäsenyyden voimassaolo osoitetaan opiskelijakorttiin kiinnitettävällä lukuvuosi tai lukukausitarralla, jonka saat maksettuasi jäsenmaksun. Opiskelijaedut saa vain voimassa olevalla opiskelijakortilla, jossa on kuluvan kauden lukuvuosi- tai lukukausitarra.

Jotta voit liittyä JAMKOn jäseneksi ja saada opiskelijakortin, sinun tulee täyttää tietyt ehdot. Tarkista ehdot tästä.

MUISTA ILMOITTAUTUA LÄSNÄOLEVAKSI OPISKELIJAKSI

Jotta voit liittyä opiskelijakunnan jäseneksi tai jatkaa jäsenyyttäsi sinun on ensin ilmoittauduttava läsnäolevaksi opiskelijaksi kuluvalle lukukaudelle ilmoittautumisaikoina ja valittava ASIOn yhteystiedoissa kohta kohta ”Tietojani saa luovuttaa opiskelijakunnalle”. Tämän jälkeen voit kirjautua liittymislomakkeelle alla olevasta linkistä JAMKin verkkokäyttäjätunnuksillasi.

Uudet opiskelijat

voivat liittyä JAMKOn jäseneksi ja tilata opiskelijakortin sen jälkeen, kun ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi opiskelijoiksi ja saaneet koulun verkkotunnukset. Lisätietoja.

Ongelmatapauksessa ota yhteyttä jäsenpalveluun:

jasenpalvelu(a)jamko.fi

Liity jäseneksi

Olet liittymässä ensimmäistä kertaa JAMKOn jäseneksi ja tilaat opiskelijakortin.

LIITY

Jatka jäsenyyttä

Sinulla on jo opiskelijakortti ja haluat uuden lukuvuosi- tai lukukausitarran.

JATKA

Digitaalinen opiskelijakortti

JAMKOn jäsen voi laajentaa fyysisen opiskelijakortin etuja digitaalisella Frank App – sovelluksella, joka toimii digitaalisena opiskelijakorttina. Digitaalinen opiskelijakortti ei ole erikseen käyttöön otettava palvelu, vaan lisäpalvelu JAMKOn jäsenyyteen ja fyysiseen opiskelijakorttiin.

Lue lisää

JÄSENMAKSUT

  • Koko lukuvuosi: 35 €
  • Syys- tai kevätlukukausi: 22 €

HUOM! Uuden opiskelijakortin tilanneet maksavat lisäksi kortin valmistamiskustannukset 5 €

Jäsenmaksun voi maksaa etukäteen pankin kautta tai JAMKOn toimistolla tai jäsenpalvelupisteillä. Jäsenyyden voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla (Debit, Credit, Visa, Visa Electron ja Mastercard). Kuitti maksutapahtumasta tulee säilyttää opiskelijakortin tai tarran saamiseen asti.

JÄSENKAUSI

Jäseneksi voi liittyä lukuvuodeksi tai lukukaudeksi kerrallaan. Jäsenyyden voimassaolo osoitetaan valitun jäsenkauden tarralla, joka liimataan jäsenpalvelussa opiskelijakorttiin todisteeksi maksetusta opiskelijakunnan jäsenmaksusta.

  • Syyslukukauden jäsenyys on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun.
  • Kevätlukukauden jäsenyys on voimassa saman vuoden syyskuun loppuun.
  • Koko lukuvuoden jäsenyys on voimassa jälkimmäisen vuoden syyskuun loppuun.