Säilytyslokerot

Tiesitkö, että JAMKOn jäsenenä voit saada käyttöösi säilytyslokeron Rajakadun kampuksella? Lokeroon mahtuvat kätevästi vaikkapa pyöräilykypärä, takki ja ylimääräiset kirjat säilöön, niin ettei kaikkea tarvitse kantaa mukana koko päivää!

Lokeroiden käyttö on ilmaista – maksat vain panttimaksun, jonka saat takaisin kun palautat avaimen JAMKOn toimistolle.

Varaus ja panttimaksun maksaminen tehdään verkkokauppamme kautta Kide.appissa. Kun olet tehnyt varauksen ja maksanut panttimaksun, voit tulla noutamaan lokeron avaimen toimistomme aukiolojen puitteissa. Tarkista toimiston ajantasaiset aukioloajat.

Lokerot sijaitsevat Rajakadun kampuksen F-siiven pohjakerroksessa, FK-käytävällä.

Lokeroiden käyttöehdot
  • Lokerot on tarkoitettu ainoastaan JAMKOn jäsenille.
  • Lokeron saa käyttöönsä lukuvuoden ajaksi. Avain on palautettava JAMKOn toimistolle 15.6. mennessä.
  • Lokeron käyttö on ilmaista, mutta varausta tehdessä maksetaan 10,00 euron panttimaksun. Panttimaksu palautetaan, mikäli avain palautetaan JAMKOn toimistolle ajallaan. Panttimaksun palautus tehdään samaa maksuväylää pitkin kuin maksu on maksettu, noin 1-3 pankkipäivässä. (Huom. Kide.app perii maksuista 0,40 euron palvelumaksun, jota ei palauteta.)
  • Mikäli avainta ei ole palautettu ja lokeroa tyhjennetty 15.6. mennessä, JAMKOlla on oikeus avata ja tyhjentää lokero. Lokerossa mahdollisesti olevat tavarat viedään JAMKOn toimistolle, jossa niitä säilytetään elokuun loppuun (31.8.) saakka.
  • JAMKO ei missään tilanteessa vastaa lokerossa olevasta omaisuudesta.

Lisätietoa: jäsenpalvelu(a)jamko.fi