Osallistu ja vaikuta

Palautteen antaminen ja oman koulutusalan epäkohdista raportoiminen tarjoavat jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden parantaa yhteisiä asioita. Äänestäminen edustajistovaaleissa, edustajistotyö ja työskentely työryhmissä tuovat vaikutusmahdollisuuksia ja arvokasta kokemusta. Edunvalvonnasta pysyt ajantasalla seuraamalla JAMKOn viestintäkanavia ja erityisesti jäsenkirjettä, jossa avataan ajankohtaisia aiheita kaksi kertaa kuussa.

Jokainen on tervetullut osallistumaan JAMKOn edunvalvontatyöhön ja kehittämään sitä!

edunvalvonta(a)jamko.fi

 

Jupinaviikot

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Opintojaksopalautteiden ja opiskelijapalautteiden ohella JAMKOn palautteenkeruukonsepti Jupinaviikot on tärkeä keino opiskelijoiden yhteisten asioiden, koulutuksen, Jamkin ja JAMKOn asioiden kehittämiseen. Kerran vuodessa järjestettävillä Jupinaviikolla opiskelijoilla on mahdollisuus antaa palautetta liittyen koulutukseen, opetukseen, ohjaukseen ja JAMKOn toimintaan. Kaksi viikkoa kestävät Jupinaviikot ovat osa Jamkin laadunvarmistusjärjestelmää, ja niitä on järjestetty keväästä 2010 saakka.

Lue lisää

Opiskelijaedustus työryhmissä

Opiskelijoiden äänen kuuluviin saattaminen on tärkeä osa JAMKOn edunvalvontaa. Opiskelijoilla on vankka edustus JAMKin työryhmissä sekä päättävissä toimielimissä. Lisäksi opiskelijat vaikuttavat Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö KOASin valtuuskunnassa ja hallituksessa. Työryhmässä toimiminen antaa yksittäiselle opiskelijalle arvokasta kokemusta ja koko opiskelijakunnalle hyvinvointia, päätösvaltaa ja oikeuksia. Työryhmiin haetaan uusia edustajia vuosittain toimikauden vaihteessa, ja työryhmiin voidaan valita vaikkei toimisi JAMKOn edustajistossa tai koulutusalajärjestössä.

Tutustu työryhmien toimintaan tästä.

Voit ottaa yhteyttä suoraan opiskelijaedustajiin sinua askarruttavissa, ryhmän toimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja työryhmien toiminnasta

toiminnanjohtaja(a)jamko.fi

Opiskelijaedustus JAMKin työryhmissä 2022

Opiskelijaedustajat tavoitat sähköpostitse JAMKin opiskelijasähköpostin opiskelijanumero(a)student.jamk.fi kautta tai JAMKOn sähköpostin kautta (mainittu erikseen)

JAMK oy:n hallitus: Niklas Sillander niklas.sillander(a)jamko.fi
Tutkintolautakunta: Niklas Sillander niklas.sillander(a)jamko.fi
Opintoasioiden lautakunta: Niklas Sillander niklas.sillander(a)jamko.fi ja Anna Tarvainen- Illi anna.tarvainen-illi(a)jamko.fi

JAMK Kehitystiimit
TKI: Jonathan Rubenstein ab0144(a)student.jamk.fi, varajäsen Mauri-Tapani Heinonen aa4107(a)student.jamk.fi
Koulutuksen laatu: Mauri-Tapani Heinonen aa4107@student.jamk.fi, varajäsen Eetu Salmensuu aa3001(a)student.jamk.fi
Koulutuksen kehittäminen: Maria Hurme n3273(a)student.jamk.fi
Kestävä kehitys: Paula Hokkanen n9440(a)student.jamk.fi ja varajäsen Veera Leskinen aa4117(a)student.jamk.fi

Sisäilmatyöryhmä: Marko Ruokolainen ab7897(a)student.jamk.fi ja varajäsen Eetu Salmensuu aa3001(a)student.jamk.fi
Korkeakoululiikunnan yhteistyöryhmä: Nilla Selänniemi nilla.selanniemi(a)jamko.fi

Ravintolatoimikunta: Marta Volosova (ab6601(a)student.jamk.fi), Jonathan Rubenstein, Mauri-Tapani Heinonen, Peetu Luiro, Marko Ruokolainen ja Niklas Sillander.

EduFutura

johtoryhmä Niklas Sillander niklas.sillander(a)jamko.fi
kärkitiimi Janita Hietala janita.hietala(a)jamko.fi
ohjauksen kehittämisen alaryhmä: Nilla Selänniemi nilla.selanniemi(a)jamko.fi

 KOAS hallitus

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö (KOAS) rakennuttaa, vuokraa ja ylläpitää asuntoja opiskelijoille Jyväskylässä. Säätiön taustalla ovat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO sekä muutamia pienempiä oppilaskuntia.  Toiminnasta vastaa hallitus, jossa on yhdeksän jäsentä.

Opiskelijakuntaedustus KOAS hallituksessa

2021-2022 Janita Hietala
2022-2023: Peetu Luiro, peetu.luiro(a)jamko.fi

JAMKOn Etanakortti

Etanakortin tarkoitus on muistuttaa pilke silmäkulmassa opettajia antamaan opintojaksojen arvosanat tutkintosäännön mukaan, eli viimeistään neljän viikon kuluessa opintojakson päättymisestä.

Jos opettaja ei ole tutkintosäännön mukaisesti antanut arvosanaa kuukauden (neljän viikon) kuluessa opintojakson päättymisestä, voi toiminnasta kertoa JAMKOlle ja hän saa Etanakortin sähköpostiinsa. Kun pyydät Etanakorttia opettajalle, ilmoitathan samalla opintojakson nimen ja päättymispäivän.

Muistathan kuitenkin tarkistaa, että olet huolehtinut omalta osaltasi kaikki velvoitteet ja että kaikki suoritukset opintojaksolta on tehty, ennen kuin laitat viestiä.

Etanakorttipyynnöt osoitteeseen

kopo(a)jamko.fi