Osallistu ja vaikuta

Palautteen antaminen ja oman koulutusalan epäkohdista raportoiminen tarjoavat jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden parantaa yhteisiä asioita. Äänestäminen edustajistovaaleissa, edustajistotyö ja työskentely työryhmissä tuovat vaikutusmahdollisuuksia ja arvokasta kokemusta. Lisäksi jokainen edunvalvonnasta kiinnostunut on tervetullut JAMKOn edunvalvontatiimiin, joissa käsitellään opiskelijoiden edunvalvonnan ajankohtaisia aiheita JAMKissa ja valtakunnallisesti. Edunvalvonnasta pysyt ajantasalla seuraamalla Ajankohtaista JAMKOsta.

Jokainen on tervetullut osallistumaan JAMKOn edunvalvontatyöhön ja kehittämään sitä!

edunvalvonta(a)jamko.fi

 

Jupinaviikot

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Opintojaksopalautteiden ja opiskelijapalautteiden ohella JAMKOn palautteenkeruukonsepti Jupinaviikot on tärkeä keino opiskelijoiden yhteisten asioiden, koulutuksen, JAMKin ja JAMKOn asioiden kehittämiseen. Kerran vuodessa järjestettävillä Jupinaviikolla opiskelijoilla on mahdollisuus antaa palautetta liittyen koulutukseen, opetukseen, ohjaukseen ja JAMKOn toimintaan. Kaksi viikkoa kestävät Jupinaviikot ovat osa JAMKin laadunvarmistusjärjestelmää, ja niitä on järjestetty keväästä 2010 saakka.

Lue lisää

Opiskelijaedustus työryhmissä

Opiskelijoiden äänen kuuluviin saattaminen on tärkeä osa JAMKOn edunvalvontaa. Opiskelijoilla on vankka edustus JAMKin työryhmissä sekä päättävissä toimielimissä. Lisäksi opiskelijat vaikuttavat Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö KOASin valtuuskunnassa ja hallituksessa. Työryhmässä toimiminen antaa yksittäiselle opiskelijalle arvokasta kokemusta ja koko opiskelijakunnalle hyvinvointia, päätösvaltaa ja oikeuksia. Työryhmiin haetaan uusia edustajia vuosittain toimikauden vaihteessa, ja työryhmiin voidaan valita vaikkei toimisi JAMKOn edustajistossa tai koulutusalajärjestössä.

Tutustu työryhmien toimintaan tästä.

Voit ottaa yhteyttä suoraan opiskelijaedustajiin sinua askarruttavissa, ryhmän toimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja työryhmien toiminnasta

toiminnanjohtaja(a)jamko.fi

Opiskelijaedustus JAMKin työryhmissä 2021

Opiskelijaedustajat tavoitat sähköpostitse JAMKin opiskelijasähköpostin opiskelijanumero(a)student.jamk.fi kautta tai JAMKOn sähköpostin kautta (mainittu erikseen)

JAMK OY opiskelijaedustaja
Niklas Sillander (niklas.sillander@jamko.fi)

Tutkintolautakunta
Jani Tervo (L5459)
varalla Erika Maier

Ravintolatoimikunta 
Juho Niemelä (juho.niemela@jamko.fi)
Niklas Sillander (niklas.sillander@jamko.fi)
Paula Hokkanen (N9440)
Aapo Kämäräinen (AA3075)
Lassi Halkosaari (L3779)
Teemu Heikkilä (teemu.heikkilä@jamko.fi)

Laatutiimi
Antti Härkönen (antti.harkonen@jamko.fi), varalla Impi Saarimaa (N3048)

TKI-tiimi
Paula Hokkanen (N3237), varalla Reeta Kunelius (N3687)

Eettinen toimikunta
Miisa Ilomäki (N3449), varalla Paula Hokkanen (N9440)

JAMKin sisäilmatyöryhmän opiskelijajäsen
Eliisa Siipilehto (N3631), varalla Hannu Järvistö hannu.jarvisto@jamko.fi

Opintoasioiden lautakunta
Stella Palassalo (stella.palassalo@jamko.fi) ja Jenni Laitiainen (jenni.laitiainen@jamko.fi)

Korkeakoululiikunnan yhteistyöryhmä
Tekla Kervola (tekla.kervola@jamko.fi)

Edufuturan johtoryhmän varaopiskelijaedustaja vuodelle 2021
Stella Palassalo (stella.palassalo@jamko.fi)

Edufutura – Kärkitiimin opiskelijaedustaja
Stella Palassalo (stella.palassalo@jamko.fi)

Edufutura – Opetussuunnitelmatyön alaryhmä
Antti Härkönen (antti.harkonen@jamko.fi)

Edufutura – Ohjauksen kehittämisen alaryhmä
Tekla Kervola (tekla.kervola@jamko.fi)

Opiskelijaedustajat tutkinto-ohjelmien määräaikaisarviointiin
Kuntoutuksen ohjaajan tutkinto-ohjelma (AMK): Eliel Taskinen (AA3737)
Maaseutuelinkeinot, agrologi (AMK): Juho Niemelä (juho.niemelae@gmail.com)

 KOAS hallitus

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö (KOAS) rakennuttaa, vuokraa ja ylläpitää asuntoja opiskelijoille Jyväskylässä. Säätiön taustalla ovat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO sekä muutamia pienempiä oppilaskuntia. Säätiön hallintoelimiä ovat 24-jäseninen, kaksi kertaa vuodessa kokoontuva valtuuskunta sekä hallitus, jossa on yhdeksän jäsentä.

Opiskelijakuntaedustus KOAS hallituksessa

2019-2020 Hannu Järvistö,  hannu.jarvisto(a)jamko.fi
2020-2021 Roni Sorsa,  K1693
2021-2022 Janita Hietala, janita.hietala@jamko.fi

Edunvalvontatiimi

Edunvalvontatiimi on JAMKOn vapaamuotoisempi työryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki edunvalvonnasta kiinnostuneet JAMKin opiskelijat. Edunvalvontatiimissä kohtaavat koulutusalajärjestöjen ja JAMKOn edunvalvonnasta vastaavat henkilöt sekä JAMKin työryhmien opiskelijaedustajat. Tapaamisissa käsitellään opiskelijoiden edunvalvonnan kannalta ajankohtaisia aiheita ja välitetään tietoa edunvalvonnallisista asioista JAMKissa. Tiimi edistää osapuolten välistä yhteistyötä, jakaa ja kehittää hyviä käytänteitä sekä tekee edunvalvontaa esim. Jupinaviikon kautta. Työryhmän vetäjinä ja koollekutsujina toimivat JAMKOn sosiaalipoliittinen vastaava ja koulutuspoliittinen vastaava.

Edunvalvontatiimin tapaamiset löydät tapahtumakalenterista.

edunvalvonta@jamko.fi

JAMKOn Etanakortti

Etanakortin tarkoitus on muistuttaa pilke silmäkulmassa opettajia antamaan opintojaksojen arvosanat tutkintosäännön mukaan, eli viimeistään neljän viikon kuluessa opintojakson päättymisestä.

Jos opettaja ei ole tutkintosäännön mukaisesti antanut arvosanaa kuukauden (neljän viikon) kuluessa opintojakson päättymisestä, voi toiminnasta kertoa JAMKOlle ja hän saa Etanakortin sähköpostiinsa. Kun pyydät Etanakorttia opettajalle, ilmoitathan samalla opintojakson nimen ja päättymispäivän.

Muistathan kuitenkin tarkistaa, että olet huolehtinut omalta osaltasi kaikki velvoitteet ja että kaikki suoritukset opintojaksolta on tehty, ennen kuin laitat viestiä.

Etanakorttipyynnöt osoitteeseen

kopo(a)jamko.fi