Tapahtumat ja matkat

Läppäri kiinni ja vaihda vapaalle!

JAMKOn tapahtumia piisaa ja niiden kirjo vaihtelee aina isoista bileistä, rentoon yhdessäoloon, uusien lajien kokeiluihin ja kansainvälisiin iltoihin ja matkoihin saakka. JAMKOn tapahtumiin jäsenet osallistuvat aina edullisemmin! JAMKOn järjestämissä bileissä ja muissa tapahtumissa tutustut parhaiten omiin opiskelijakavereihisi ja kohtaat ihmisiä myös muista koulutusohjelmista ja kulttuureista.

Huippubileitä ja haalarielämää!

Syyskauden suurimpiin tapahtumiin kuuluvat eeppiset Avajaisfestarit risteilyineen ja jatkobileineen, Tursajaiset, Haalarikastajaiset, sekä Pikkujoulukauden avajaiset. Keväällä liikutaan lumisessa Snowdayssa, joka jatkuu illan hyytäviin Ice Bra – bileisiin sekä lukuvuoden päätösbileet juhlitaan ennen kesälaitumilla laukkaamista. Uusien opiskelijoiden Tursajaisissa selvitetään mitä erikoisempia rasteja ympäri kaupunkia. Tursajaisilla on joka vuosi eri teema ja valmistautuminen on osa hauskuutta! Haalarikastajaisissa pääsee puolestaan vannomaan Haalarivalan ja saamaan opiskelijalle tärkeän kasteen, joka estää opiskelijaelämää muuttumasta kuivaksi. JAMKOn isot bileet ja jatkot järjestetään Bra2:ssa

Rentoa menoa, uusia ystäviä ja liveä!

JAMKOn perinteinen Jälki-istunto nautiskellaan Freetimessä. Syyslukukaudella järjestettävissä Jälkkäreissä osallistujat tavoittelevat huippupalkintoja pubivisaturnauksessa. Tiistaiklubi yhdistää erilaisia teemailtoja, aktivitetteja ja uusia lajikokeiluita. Tiistaiklubille voi tulla hengailemaan kavereiden kanssa tai ilman, uusia tuttavuuksia syntyy varmasti. Tapahtuma on aina täysin päihteetön ja pääsääntöisesti maksuton. JAMKOBumissa iloitellaan leikkimielisessä musavisassa, jossa sävelkorvalla tai laulutaidoilla ei ole osaa eikä arpaa! Tärkeintä on vihjeiden perusteella erottaa, mistä kappaleesta voisi olla kysymys. Timetiistai tarjoilee nousevien kykyjen esityksiä ja tarjoaa mahdollisuuden myös sinulle nousta parrasvaloihin. Burger Nighteissa iltaa vietetään rennosti, maukkaiden opiskelijatarjousten parissa. 

NÄE MAAILMAA MATKOILLA

JAMKO järjestää TimeTravelsin kanssa joka lukukausi matkoja kiinnostaviin kohteisiin opiskelijabudjettiin sopivalla hinnalla. JAMKOn matkassa pääset kuvankauniiseen Pietariin ja lumoavaan Lappiin. Matkat järjestetään englanniksi, joten kielitaitokin preppaantuu kuin vahingossa. Ja mikä parasta, jo valmiiksi edullisella matkalla, JAMKOn jäsenenä reissaat tietenkin vielä edullisemmin.

Sporttia ja mielenvirkeyttä!

JAMKOn liikuntatapahtumissa hiki lentää ja mieli virkistyy. Pitkin lukuvuotta järjestettävät erilaiset liikunta- ja hyvinvointitapahtumat tarjoavat mahdollisuuden rentoon yhdessäoloon, liikkumiseen ja hauskanpitoon, tietenkin erilaiset liikkujat huomioiden.

Keväisen lumirieha Snowdayn lisäksi, syksyllä liikutaan rennosti Ladun majalla, suoritetaan opiskeluajan hauskin tutkinto Liikunta-approssa keräämällä liikuntakokeiluista leimoja ja vietetään Hyvinvointiviikkoa, joka korostaa kokonaisvaltaista opiskelijoiden hyvinvointia.

TIISTAI ON LENKKIPÄIVÄ

Lisäksi JAMKOn ja Korkeakoululiikunnan Tiistailenkeillä lenkkeillään leppoisasti itselle sopivaan tahtiin yhdessä hyvinvointitutorien kanssa ja tutustutaan samalla uusiin maisemiin. Lenkeillä kävellään tai hölkätään rennosti yhdessä osallistujien toiveiden mukaan. Lenkin kesto on 1h ellei toisin mainita ja matkaa kertyy noin 5-10km. Jokaisella lenkillä on aina 1-2 lenkkivetäjää. Syksyn aikana järjestetään myös muutamia teemalenkkejä, joista tiedotetaan erikseen.

Tiedä missä tapahtuu ja tule mukaan!

Tarkemmat tiedot JAMKOn huippubileistä, matkoista ja muista mainioista tapahtumista löydät parhaiten

JAMKOn tapahtumakalenterista

Pysy ajan hermolla seuraamalla JAMKOa myös Facebookissa. Instagramissa ja Twitterissä. Ennakkolippuja isoimpiin bileisiin voi ostaa jäsenpalvelupisteiltä, JAMKO Cafén tiskiltä tai ständikiertueilta. Fiilistele menneitä tapahtumia galleriassa.

Tapahtumien taustalla toimii JAMKOn tapahtuma- ja vapaa-aikavastaavat tiimiensä kanssa. Liikunnallisista tapahtumista huolehtii hyvinvointivastaava ja hyvinvointitutorit. Tiimeihin haetaan vahvistusta ajoittain, joten jos mielit mukaan huipputapahtumien taustatiimiin, seuraa JAMKOn viestintäkanavia.

logo_facebook Instagram-Logo  twitter-logo-icon-by-jon-bennallick-02

 

Jotain mielenpäällä? Tapahtumaidea? Mukaan toimintaan?

Laita rohkeasti viestiä!

  • Tapahtumat ja vapaa-aika: +358 44 3211 540 tai +358 45 3194 901, tapahtumat(a)jamko.fi
  • Hyvinvointi ja liikuntatapahtumat: +358 45 3194 907, hyvinvointi(a)jamko.fi
  • Sektorin esihenkilö, varapuheenjohtaja: +358 44 3211 550, vpj(a)jamko.fi