Tapahtumat ja matkat

Läppäri kiinni ja vaihda vapaalle!

JAMKOn tapahtumia piisaa ja niiden kirjo vaihtelee aina isoista bileistä, rentoon yhdessäoloon, uusien lajien kokeiluihin ja kansainvälisiin iltoihin ja matkoihin saakka. JAMKOn tapahtumiin jäsenet osallistuvat aina edullisemmin! JAMKOn järjestämissä bileissä ja muissa tapahtumissa tutustut parhaiten omiin opiskelijakavereihisi ja kohtaat ihmisiä myös muista koulutusohjelmista ja kulttuureista.

Tursaspassi kannustaa uusia opiskelijoita käymään tapahtumissa ja sitä kautta tutustuttaa heitä uuteen kaupunkiin ja toisiinsa. Lue lisää tästä.

Huippubileitä ja haalarielämää!

Kaikki opiskelijat kutsutaan Kick-Offiin aloittamaan syksy nauttien keleistä ja hyvästä seurasta. Ennen joululomaa juhlitaan vielä Pikkujouluissa ja nautitaan pimenevistä illoista. Ystävänpäivän tienoilla biletetään uusien ja vanhojen ystävien kanssa IceBrassa. Viimeisten pakkasten aikaan liikutaan lumisessa Snowdayssa, josta voi jatkaa aina pikkutunneille JAMKOpommeilla.

Uusien opiskelijoiden Tursajaisissa selvitetään mitä erikoisempia rasteja ympäri kaupunkia. Tursajaisilla on joka vuosi eri teema ja valmistautuminen on osa hauskuutta! Haalarikastajaisissa uudet ylpeät haalarinomistajat vannovat Haalarivalan ja saavat opiskelijalle olennaisen kasteen, joka estää opiskelijaelämää muuttumasta kuivaksi.

JAMKOn isot bileet ja jatkot järjestetään Brassa.

Rentoa menoa ja uusia ystäviä!

JAMKOn perinteinen Jälki-istunto nautiskellaan Freetimessä. Syyslukukaudella järjestettävissä Jälkkäreissä osallistujat tavoittelevat huippupalkintoja pubivisaturnauksessa. Välitunti yhdistää erilaisia teemailtoja, aktivitetteja ja uusia lajikokeiluita. Välitunneille voi tulla hengailemaan kavereiden kanssa tai ilman, uusia tuttavuuksia syntyy varmasti. Välitunti on aina täysin päihteetön. Eat Out – ilta vietetään rennosti, maukkaiden opiskelijatarjousten parissa joko Revossa tai Vennissä.

Nämä tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

NÄE MAAILMAA MATKOILLA

JAMKO järjestää TimeTravelsin kanssa joka lukukausi matkoja kiinnostaviin kohteisiin opiskelijabudjettiin sopivalla hinnalla. JAMKOn matkassa pääset kuvankauniiseen Pietariin, lumoavaan Lappiin tai Lofoottien jylhiin maisemiin. Matkat järjestetään englanniksi, joten kielitaitokin preppaantuu kuin vahingossa. Ja mikä parasta, jo valmiiksi edullisella matkalla, JAMKOn jäsenenä reissaat tietenkin vielä edullisemmin.

Sporttia ja mielenvirkeyttä!

JAMKOn liikuntatapahtumissa hiki lentää ja mieli virkistyy. Pitkin lukuvuotta järjestettävät erilaiset liikunta- ja hyvinvointitapahtumat tarjoavat mahdollisuuden rentoon yhdessäoloon, liikkumiseen ja hauskanpitoon, tietenkin erilaiset liikkujat huomioiden.

Keväisen lumirieha Snowdayn lisäksi, syksyllä käydään rennolla patikointiretkellä upeissa Konneveden kansallispuiston maisemissa, suoritetaan opiskeluajan hauskin tutkinto Liikunta-approssa keräämällä liikuntakokeiluista leimoja ja vietetään Hyvinvointiviikkoa, joka korostaa kokonaisvaltaista opiskelijoiden hyvinvointia.

Muista myös JAMKOn kuntosali, jota jäsenet käyttävät aivan ilmaiseksi!

Tiedä missä tapahtuu ja tule mukaan!

Tarkemmat tiedot JAMKOn huippubileistä, matkoista ja muista mainioista tapahtumista löydät parhaiten JAMKOn tapahtumakalenterista.

JAMKOn tapahtumakalenteri

Pysy ajan hermolla seuraamalla JAMKOa myös Facebookissa ja Instagramissa. Ennakkolippuja isoimpiin bileisiin voi Kide.Appistamme, jäsenpalvelupisteiltä, JAMKO Cafén tiskiltä tai ständikiertueilta. Fiilistele menneitä tapahtumia galleriassa.Fiilistele menneitä tapahtumia galleriassa.

Tapahtumien taustalla toimii JAMKOn tapahtuma- ja vapaa-aikavastaavat tiimiensä kanssa. Tiimeihin haetaan vahvistusta keväisin, joten jos mielit mukaan huipputapahtumien taustatiimeihin, seuraa JAMKOn viestintäkanavia.

logo_facebook Instagram-Logo  twitter-logo-icon-by-jon-bennallick-02

 

Jotain mielenpäällä? Tapahtumaidea? Mukaan toimintaan?

Laita rohkeasti viestiä!

Tapahtumat 
+358 44 3211 540 tai +358 45 3194 901, tapahtumat(a)jamko.fi

Hallituksen yhteistyövastaava
+358 44 760 3929, yhteistyo(a)jamko.fi 

Hallituksen varapuheenjohtaja, sektorin esihenkilö
+358 44 321 1550, vpj(a)jamko.fi