Tapahtumat ja matkat

Läppäri kiinni ja vaihda vapaalle!

JAMKOn tapahtumia piisaa ja niiden kirjo vaihtelee aina isoista bileistä, rentoon yhdessäoloon, uusien lajien kokeiluihin ja kansainvälisiin iltoihin ja matkoihin saakka. JAMKOn tapahtumiin jäsenet osallistuvat aina edullisemmin! JAMKOn järjestämissä bileissä ja muissa tapahtumissa tutustut parhaiten omiin opiskelijakavereihisi ja kohtaat ihmisiä myös muista koulutusohjelmista ja kulttuureista.

Tursaspassi kannustaa uusia opiskelijoita käymään tapahtumissa ja sitä kautta tutustuttaa heitä uuteen kaupunkiin ja toisiinsa. Lue lisää tästä.

Huippubileitä ja haalarielämää!

Syyskauden suurimpiin tapahtumiin kuuluvat eeppiset Avajaisfestarit risteilyineen ja jatkobileineen, Tursajaiset, Haalarikastajaiset, sekä Pikkujoulukauden avajaiset. Keväällä liikutaan lumisessa Snowdayssa, joka jatkuu illan jäänviileisiin Ice Bra – bileisiin sekä lukuvuoden päätösbileet juhlitaan ennen kesälaitumille laukkaamista. JAMKOn 

Uusien opiskelijoiden Tursajaisissa selvitetään mitä erikoisempia rasteja ympäri kaupunkia. Tursajaisilla on joka vuosi eri teema ja valmistautuminen on osa hauskuutta!

Haalarikastajaisissa uudet haalarinomistajat vannovat Haalarivalan ja saavat opiskelijalle olennaisen kasteen, joka estää opiskelijaelämää muuttumasta kuivaksi.

JAMKOn isot bileet ja jatkot järjestetään Bra2:ssa

Rentoa menoa ja uusia ystäviä!

JAMKOn perinteinen Jälki-istunto nautiskellaan Freetimessä. Syyslukukaudella järjestettävissä Jälkkäreissä osallistujat tavoittelevat huippupalkintoja pubivisaturnauksessa. Välitunti yhdistää erilaisia teemailtoja, aktivitetteja ja uusia lajikokeiluita. Välitunneille voi tulla hengailemaan kavereiden kanssa tai ilman, uusia tuttavuuksia syntyy varmasti. Tapahtuma on aina täysin päihteetön ja pääsääntöisesti maksuton. Time-etkot ovat kaupungin äreimmät etkot, joissa kisaillaan mitä mielikuvituksekkaimmissa bilepeleissä Freetimessä. Palkinnot ovat aina astetta paremmat! Eat Out – ilta vietetään rennosti, maukkaiden opiskelijatarjousten parissa joko Revossa tai Vennissä. 

NÄE MAAILMAA MATKOILLA

JAMKO järjestää TimeTravelsin kanssa joka lukukausi matkoja kiinnostaviin kohteisiin opiskelijabudjettiin sopivalla hinnalla. JAMKOn matkassa pääset kuvankauniiseen Pietariin ja lumoavaan Lappiin. Matkat järjestetään englanniksi, joten kielitaitokin preppaantuu kuin vahingossa. Ja mikä parasta, jo valmiiksi edullisella matkalla, JAMKOn jäsenenä reissaat tietenkin vielä edullisemmin.

Sporttia ja mielenvirkeyttä!

JAMKOn liikuntatapahtumissa hiki lentää ja mieli virkistyy. Pitkin lukuvuotta järjestettävät erilaiset liikunta- ja hyvinvointitapahtumat tarjoavat mahdollisuuden rentoon yhdessäoloon, liikkumiseen ja hauskanpitoon, tietenkin erilaiset liikkujat huomioiden.

Keväisen lumirieha Snowdayn lisäksi, syksyllä liikutaan rennosti Ladun majalla, suoritetaan opiskeluajan hauskin tutkinto Liikunta-approssa keräämällä liikuntakokeiluista leimoja ja vietetään Hyvinvointiviikkoa, joka korostaa kokonaisvaltaista opiskelijoiden hyvinvointia.

Muista myös JAMKOn kuntosali, jota jäsenet käyttävät aivan ilmaiseksi!

Tiedä missä tapahtuu ja tule mukaan!

Tarkemmat tiedot JAMKOn huippubileistä, matkoista ja muista mainioista tapahtumista löydät parhaiten

JAMKOn tapahtumakalenterista

Pysy ajan hermolla seuraamalla JAMKOa myös Facebookissa. Instagramissa ja Twitterissä. Ennakkolippuja isoimpiin bileisiin voi ostaa nettisivujemme kautta, jäsenpalvelupisteiltä, JAMKO Cafén tiskiltä tai ständikiertueilta. Fiilistele menneitä tapahtumia galleriassa.

Tapahtumien taustalla toimii JAMKOn tapahtuma- ja vapaa-aikavastaavat tiiminsä kanssa. Liikunnallisista tapahtumista huolehtii hyvinvointivastaava ja hyvinvointitutorit. Tiimeihin haetaan vahvistusta ajoittain, joten jos mielit mukaan huipputapahtumien taustatiimeihin, seuraa JAMKOn viestintäkanavia.

logo_facebook Instagram-Logo  twitter-logo-icon-by-jon-bennallick-02

 

Jotain mielenpäällä? Tapahtumaidea? Mukaan toimintaan?

Laita rohkeasti viestiä!

Tapahtumat 
+358 44 3211 540 or +358 45 3194 901, tapahtumat(a)jamko.fi

Hyvinvointi, liikuntapahtumat
+358 45 3194 907, hyvinvointi(a)jamko.fi

Hallituksen varapuheenjohtaja, sektorin esihenkilö
+358 44 321 1550, vpj(a)jamko.fi