Tapahtumat ja matkat

Läppäri kiinni ja vaihda vapaalle!

JAMKOn tapahtumia piisaa ja niiden kirjo vaihtelee aina isoista bileistä, rentoon yhdessäoloon, uusien lajien kokeiluihin ja kansainvälisiin iltoihin ja matkoihin saakka. JAMKOn tapahtumiin jäsenet osallistuvat aina edullisemmin! JAMKOn järjestämissä bileissä ja muissa tapahtumissa tutustut parhaiten omiin opiskelijakavereihisi ja kohtaat ihmisiä myös muista koulutusohjelmista ja kulttuureista.

Huippubileitä ja haalarielämää!

Kaikki opiskelijat kutsutaan Kick-Offiin aloittamaan syksy nauttien keleistä ja hyvästä seurasta.

Uusien opiskelijoiden Fuksijaisissa selvitetään mitä erikoisempia rasteja ympäri kaupunkia ja tutustutaan toisiin opiskelijoihin. Fuksijaisilla on joka vuosi eri teema ja valmistautuminen on osa hauskuutta! Lue lisää tapahtumasta tästä. 

Haalarikastajaisissa uudet ylpeät haalarinomistajat vannovat haalarivalan ja saavat opiskelijalle olennaisen kasteen, joka estää opiskelijaelämää muuttumasta kuivaksi.

Rentoa menoa ja uusia ystäviä!

JAMKOn perinteinen Jälki-istunto tarjoilee legendaarisen pubivisan kaikilla herkuilla. TryOut yhdistää erilaisia teemailtoja, aktivitetteja ja uusia lajikokeiluita. TryOut on aina täysin päihteetön. Dinner Date – ilta vietetään rennosti, maukkaiden opiskelijatarjousten parissa. Voit tulla mukaan kavereiden kanssa tai saamaan uusia.

Nämä tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja aina edullisia JAMKOn jäsenille!

NÄE MAAILMAA MATKOILLA

JAMKO järjestää TimeTravelsin kanssa joka lukukausi matkoja kiinnostaviin kohteisiin opiskelijabudjettiin sopivalla hinnalla. JAMKOn matkassa pääset lumoavaan Lappiin tai Lofoottien jylhiin maisemiin. Matkat järjestetään englanniksi, joten kielitaitokin preppaantuu kuin vahingossa. Ja mikä parasta, jo valmiiksi edullisella matkalla, JAMKOn jäsenenä reissaat tietenkin vielä edullisemmin.

Klikkaa logoa ja lue lisää

Sporttia ja mielenvirkeyttä!

JAMKOn liikuntatapahtumissa hiki lentää ja mieli virkistyy. Pitkin lukuvuotta järjestettävät erilaiset liikunta- ja hyvinvointitapahtumat tarjoavat mahdollisuuden rentoon yhdessäoloon, liikkumiseen ja hauskanpitoon, tietenkin erilaiset liikkujat huomioiden.

Keväisen lumirieha Snowdayn lisäksi, syksyllä suoritetaan opiskeluajan hauskin tutkinto Liikunta-approssa keräämällä liikuntakokeiluista leimoja ja vietetään Hyvinvointiviikkoa, joka korostaa kokonaisvaltaista opiskelijoiden hyvinvointia.

Muista myös JAMKOn kuntosali, jota jäsenet käyttävät aivan ilmaiseksi!

Tiedä missä tapahtuu ja tule mukaan!

Tarkemmat tiedot JAMKOn huippubileistä, matkoista ja muista mainioista tapahtumista löydät parhaiten JAMKOn tapahtumakalenterista.

JAMKOn tapahtumakalenteri

Pysy ajan hermolla seuraamalla JAMKOa myös Facebookissa ja Instagramissa. Ennakkolippuja isoimpiin bileisiin voi hankkia JAMKOn Kide.Appista. Fiilistele menneitä tapahtumia galleriassa. Fiilistele menneitä tapahtumia galleriassa.

Tapahtumien taustalla toimii JAMKOn tapahtumavastaavat tiimiensä kanssa. Tiimeihin haetaan vahvistusta keväisin, joten jos mielit mukaan huipputapahtumien taustatiimeihin, seuraa JAMKOn viestintäkanavia.

logo_facebook Instagram-Logo

 

Jotain mielenpäällä? Tapahtumaidea? Mukaan toimintaan?

Laita rohkeasti viestiä!

Tapahtumat 
tapahtumat(a)jamko.fi

Yhteistyövastaava
yhteistyo(a)jamko.fi 

Hallituksen varapuheenjohtaja, sektorin esihenkilö
+358 44 321 1550, vpj(a)jamko.fi