JAMKO Café

JAMKO Café on opiskelijoiden rento kahvila Jamkin pääkampuksella, josta saa kampuksen parasta paahtoa! Kahvilassa on monipuolinen valikoima sekä välipaloja että makoisia herkkuja.

JAMKO Café on opiskelijan olohuone ja virkistymispaikka. JAMKOn jäsenkortilla saa 10% alennuksen kaikista kahvilatuotteista. Kahvilasta voi ostaa kahvi-, tee- tai kaakaopassin, jolla saa edullisimmat taukojuomat. JAMKO caféssa on mukava tehdä tehtäviä, lukea lehtiä, pelata lautapelejä ja PS4:sta, tai tavata kavereita hyvän välipalan merkeissä.

Seuraa JAMKO Caféta

Herkullisista tarjouksista pysyy ajantasalla seuraamalla JAMKO Caféta Instagramissa!

JAMKO Café avoinna arkisin lukuvuoden aikana, poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Katso JAMKO Cafén aukioloajat

 

Kampuksen parasta paahtoa

Kahvin, teen ja kaakaon opiskelija-alennus on saatavissa kätevillä kahvi-, tee- ja kaakaopasseilla, joilla ostat kuumat juomat ennakkoon edullisemmin. Niillä säästät jo pitkän pennin ja jonottaminenkin nopeutuu

  • Kahvipassit
    • 10 kuppia LARGE 14€ / 19€
    • 20 kuppia LARGE 25€ / 35€
    • 10 kuppia SMALL  11€ / 16€
    • 20 kuppia SMALL 20€ / 30€
  • Teepassi 10 kuppia 8€ / 10€
Legendaarinen motivaatiomaanantai

Kun arki taas alkaa ja jaksaminen on kortilla, uuteen viikkoon herättelee JAMKO Cafén motivaatiomaanantai.

Pieni kahvi jäsenille 1,00 (sisältää kertakäyttömukin)
(Norm. 1,20€ +0,15 kertakäyttömuki)

Varaa kahvila omaan käyttöösi

JAMKOn jäsenet voivat varata kahvilaa myös omaan käyttöön aukioloaikojen ulkopuolella. Kahvila on oiva paikka kokouksille tai vapaamuotoisemmille tapaamisille. Kahvilan keittiötila ei sisälly varaukseen, joten tilaan voi aukioloaikojen ulkopuolella tuoda omat tarjottavat. Varaus on jäsenille ilmainen ja kahvilassa on käytettävissä videotykki ja valkokangas. Varaajan tulee siistiä tila oman tilaisuuden jälkeen ja palauttaa kalusteiden järjestys paikalleen.

Tiedustelut ja varaukset:

jamkocafe@jamko.fi

 

Henkilökunta

Kahvilassa sinusta huolehtivat iloiset ja auttavaiset työntekijät. Kahvilan sydämenä häärii vuoropäällikkömme Olivia. Hänelle voit laittaa ideoita, kysymyksiä ja toiveita kahvilaan liittyen.

Vuoropäällikkö Olivia Pohto, olivia@jamko.fi