JAMKO Café

JAMKO Café on opiskelijoiden rento kahvila, josta saa kampuksen parasta paahtoa! Kahvilassa on monipuolinen valikoima sekä välipaloja että makoisia herkkuja.

JAMKO Café on opiskelijan olohuone ja virkistymispaikka. Opiskelijakortilla saa 10% alennuksen kaikista kahvilatuotteista. Opiskelijakortilla voi ostaa kahvi-, tee- tai kaakaopassin, jolla saa edullisimmat taukojuomat. Kahvilassa on mukava tehdä läksyjä, lukea lehtiä, pelata lautapelejä ja biljardia sekä Wiitä, tai tavata kavereita hyvän välipalan merkeissä.

Iltaisin kahvilassa järjestetään myös tapahtumia, kuten peli-ja leffailtoja. Kahvilan tiskiltä voi ostaa myös liput JAMKOn bileisiin ja tapahtumiin.

Katso JAMKO Cafén aukioloajat

Kampuksen parasta paahtoa

Kahvin, teen ja kaakaon opiskelija-alennus on saatavissa kätevillä kahvi-, tee- ja kaakaopasseilla, joilla ostat kuumat juomat ennakkoon edullisemmin. Niillä säästät jo pitkän pennin ja jonottaminenkin nopeutuu.

  • Kahvipassi, sis. 11 kahvia, 10 € (ilman opiskelijakorttia 12 €)
  • Teepassi, sis. 11 teetä, 8 € (ilman opiskelijakorttia 10 €)
  • Kaakaopassi, sis. 11 kaakaota tai isoa kahvia, 12 € (ilman opiskelijakorttia 15 €

 

Seuraa JAMKO Caféta

Herkullisista tarjouksista pysyy ajantasalla seuraamalla JAMKO Caféta Facebookissa!

Makeita tarjouksia ja kuumia teemapäiviä

Jokaisena päivänä JAMKO Caféssa on erikoistarjouksia tietyllä teemalla, joilla voi taltuttaa makean nälän tai suuremmankin kolon vatsassa.

Donitsimaanantai
Donitsit 1,00€/kpl

Puustitiistai
Korvapuusti 1,00€/kpl

Kuumakeskiviikko
Lihapiirakka 00,50€/kpl

Muffinssitorstai
Muffinssit 1,00€/kpl

Patukkaperjantai
Kaikki suklaapatukat -50%

Varaa kahvila omaan käyttöösi

Kahvilaa voi myös varata omaan käyttöön aukioloaikojen ulkopuolella. Kahvila on oiva paikka kokouksille tai vapaamuotoisemmille tapaamisille. Kahvilan keittiötila ei sisälly varaukseen, joten tilaan voi aukioloaikojen ulkopuolella tuoda omat tarjottavat. Varaus on JAMKin opiskelijoille ilmainen ja kahvilassa on käytettävissä videotykki ja valkokangas. Varaajan tulee siistiä tila oman tilaisuuden jälkeen.

Tiedustelut ja varaukset:

jamkocafevaraukset@jamko.fi.