JAMKO Café

JAMKO Café on opiskelijoiden rento kahvila JAMKin pääkampuksella, josta saa kampuksen parasta paahtoa! Kahvilassa on monipuolinen valikoima sekä välipaloja että makoisia herkkuja.

JAMKO Café on opiskelijan olohuone ja virkistymispaikka. JAMKOn jäsenkortilla saa 10% alennuksen kaikista kahvilatuotteista. Kahvilasta voi ostaa kahvi-, tee- tai kaakaopassin, jolla saa edullisimmat taukojuomat. JAMKO caféssa on mukava tehdä tehtäviä, lukea lehtiä, pelata lautapelejä ja PS4:sta, tai tavata kavereita hyvän välipalan merkeissä.

Seuraa JAMKO Caféta

Herkullisista tarjouksista pysyy ajantasalla seuraamalla JAMKO Caféta Instagramissa!

JAMKO Café avoinna arkisin lukuvuoden aikana, poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Katso JAMKO Cafén aukioloajat

 

Kampuksen parasta paahtoa

Kahvin, teen ja kaakaon opiskelija-alennus on saatavissa kätevillä kahvi-, tee- ja kaakaopasseilla, joilla ostat kuumat juomat ennakkoon edullisemmin. Niillä säästät jo pitkän pennin ja jonottaminenkin nopeutuu.

  • Kahvipassi, sis. 11 kahvia, 10 € (ilman JAMKOn opiskelijakorttia 12 €)
  • Teepassi, sis. 11 teetä, 8 € (ilman  JAMKOn opiskelijakorttia 10 €)
  • Kaakaopassi, sis. 11 kaakaota tai isoa kahvia, 12 € (ilman JAMKOn opiskelijakorttia 15 €

Makeita tarjouksia ja kuumia teemapäiviä

Jokaisena päivänä JAMKO Caféssa on erikoistarjouksia tietyllä teemalla, joilla voi taltuttaa makean nälän tai suuremmankin kolon vatsassa. Edullisemmat hinnat ovat voimassa JAMKOn jäsenille JAMKOn opiskelijakortilla.

Päivän tarjoukset
(suluissa normaalihinta ilman opiskelijakorttia)

Motivaatiomaanantai
Iso kahvi 1,00€ (norm 1,50€)

Puustitiistai
Päivän pulla 1,50€ (2,15€)

Varaa kahvila omaan käyttöösi

JAMKOn jäsenet voivat varata kahvilaa myös omaan käyttöön aukioloaikojen ulkopuolella. Kahvila on oiva paikka kokouksille tai vapaamuotoisemmille tapaamisille. Kahvilan keittiötila ei sisälly varaukseen, joten tilaan voi aukioloaikojen ulkopuolella tuoda omat tarjottavat. Varaus on ilmainen ja kahvilassa on käytettävissä videotykki ja valkokangas. Varaajan tulee siistiä tila oman tilaisuuden jälkeen ja palauttaa kalusteiden järjestys paikalleen.

Tiedustelut ja varaukset:

jamkocafe@jamko.fi