Jäsenyys

MIKSI LIITTYÄ JAMKOON?

  • Jäsenyys on kattava palvelu- ja etupaketti, joka tarjoaa opiskelijoille JAMKOn monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet, mahtavat tapahtumat ja matkat, sekä kahvilapalvelut jäsenelle aina edullisempaan hintaan.
  • Opiskelijakortilla saa lukuisia alennuksia valtakunnallisesti. Näistä esimerkkinä VR:n kaukoliikenteen junat, bussit ja ruokaedut. Opiskelija-alennuksia myönnetään myös paikallisesti eri liikkeistä ja palveluista. Tutustu alennuksiin ja etuihin. 
  • Jäsenyyden voi tunnistaa joko fyysisellä tai  JAMKOn digitaalisella opiskelijakortilla Pivo-sovelluksessa.
  • Fyysisestä opiskelijakortista voit tehdä JAMKin kirjastokortin, kätevää eikö?!
  • JAMKOn jäsenet saavat käyttää JAMKOn kuntosalia pääkampuksella ilmaiseksi.
  • Yhden opiskelijan ääni ei kauas kanna, mutta noin 3300 ääntä kuuluu jo tiheämmänkin metsän läpi. JAMKOn jäsenenä olet osa yhteisöä ja perhettä nimeltä opiskelijakunta. Voit osallistua toimintaan, äänestää vaaleissa ja asettua ehdolle edustajistoon tai hallitukseen.
  • Ongelmia opetuksen, ohjauksen tai opettajien kanssa on tehokkainta käsitellä opiskelijakunnan kautta. Jäsenenä voit vaikuttaa siihen, kuinka asioitasi hoidetaan.

Mikä opiskelijakortti?

Opiskelijakortti on JAMKOn jäsenkortti, joten saadakseen opiskelijakortin opiskelija liittyy opiskelijakunnan jäseneksi. Voimassa olevalla opiskelijakortilla voi todistaa olevansa ammattikorkeakouluopiskelija ja oman koulunsa opiskelijakunnan jäsen, ja saada näin käyttöönsä kaikki jäsenedut. Opiskelija voi todistaa jäsenyytensä joko fyysisellä tai digitaalisella opiskelijakortilla digitaalisen Pivo-sovelluksen kautta.

JAMKOn jäsenyys ja opiskelijakortti on tarkoitettu vain JAMKissa tutkintoa suorittaville, läsnäoleville opiskelijoille. Katso tarkemmat ehdot tästä.

JÄSENYYDEN HINTA JA JÄSENKAUSI

Jäseneksi voi liittyä lukuvuodeksi tai lukukaudeksi kerrallaan. Fyysisellä opiskelijakortilla jäsenyyden voimassaolo osoitetaan valitun jäsenkauden tarralla, joka liimataan opiskelijakorttiin todisteeksi maksetusta jäsenmaksusta. Jäsentarran saat JAMKOn jäsenpalvelusta. Digitaaliseen korttiin jäsenyys päivittyy automaattisesti kun sen uusii. Tarkista jäsenkausien pituudet. Jäsenyyksiä myydään vain lukuvuosi kerrallaan, eli keväisin myydään siis vain kevätlukukukauden jäsenyyksiä.

Liittyminen ja maksu tehdään JAMKOn verkkokaupan kautta, tarran saat JAMKOn jäsenpalvelusta.

  • Koko lukuvuosi: 35 € (+ halutessasi fyysisen kortin valmistuskulut + 5€)
  • Syys- tai kevätlukukausi: 22 € (+ halutessasi fyysisen kortin valmistuskulut + 5€)

HUOM! Fyysistä korttia ei tarvitse uusia vuosittain.

Jäsenyys lukukauden vaihteessa

JAMKON jäsenyys koko lukuvuodeksi ja kevätkaudeksi on voimassa syyskuun loppuun asti. Jos sinulla on syksyn jäsenyys, sinun tulee jatkaa sitä keväälle. Kevätlukukauden jäsenyydet tulevat vuodenvaihteessa myyntiin, ja jäsenyyden hinta on 22€ (+ 5€ jos tilaa samalla fyysisen opiskelijakortin). Kevätlukukauden jäsenyys on voimassa 30.9.2022 saakka ja voit vuoden vaihduttua käydä ostamassa sen täältä! Vastaavasti syyslukukauden jäsenyyksien voimassaolo päättyy 31.1.2022. Tarran fyysiseen jäsenkorttiin voi hakea JAMKOn toimistolta joulutauon jälkeen 12.1. alkaen.

Koronatilanteen vaikutus jäsenpalveluun

Seuraamme Covid-19 -tilannetta jatkuvasti ja tiedotamme sen vaikutuksista jäsenpalveluun erikseen tilanteen mukaan.

Kysyttävää?

Jos sinulla kysyttävää jäsenyydestä tai liittymisestä, kannattaa tarkistaa UKK- sivulta, onko jäsenpalveluiden asiantuntija jo vastannut kysymykseesi valmiiksi. Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin tästä.

Ota yhteyttä: Järjestelmien ja jäsenpalveluiden asiantuntija, jasenpalvelu(a)jamko.fi, +358 50 3361 385 tai tule käymään: JAMKOn toimisto, Rajakatu 35, Pääkampus, F-siipi, tila FP23. Aukioloajat.

Tilaa opiskelijakortti

Liityt opiskelijakuntaan joko lukukaudeksi tai lukuvuodeksi ensimmäistä kertaa ja tilaat opiskelijakortin.

Lue lisää

Jatka jäsenyyttä

Sinulla on jo JAMKOn opiskelijakortti ja jatkat jäsenyyttäsi, jolloin voit saada uuden lukuvuosi- tai lukukausitarran.

Lue lisää

Jäsenedut

JAMKOn jäsenyys on avain edullisempaan elämään, parempiin palveluihin ja yhteisön tukeen!

Lue lisää

Digitaalinen opiskelijakortti

JAMKOn jäsenet voivat ottaa käyttöönsä digitaalisen opiskelijakortin, joka löytyy Pivosta.

Lisätietoja Pivon käyttöönotosta

Kuka voi liittyä jäseneksi ja saada opiskelijakortin?

Tarkista jäsenyyden ehdot ja oletko oikeutettu opiskelijakorttiin.

Lue lisää

Usein kysyttyä jäsenyydestä

Jos jäsenasiat tai jäseneksi liittyminen askarruttavat, vilkaise useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia. Joku on saattanut törmätä samoihin pulmiin jo aiemmin.

Lue lisää

Jäsenrekisteri

Jäsenyyteen liittyvät tiedot tulevat opiskelijakuntien yhteisestä verkkokaupasta, jota operoi Treanglo Oy. Opiskelijan tiedot päivittyvät verkkokaupan lomakkeen kautta, jolla opiskelija liittyy JAMKOn jäseneksi.

Mahdolliset muutokset nimi- ja osoitetietoihin jäsenen tulee tehdä omalle jäsenyyslomakkeelle, joka löytyy Kide.appin Lompakko-sivulta. Ohjeet tietojen muokkaukseen löytyvät täältä.

Tietosuojaseloste jäsenrekisteristä