Jäsenyys

Opiskelijakunnan jäsenenä liityt yli 4000:n opiskelijan joukkoon, joka varmistaa, että opiskelijaelämäsi on sujuvaa ja turvattua. Yhden opiskelijan ääni ei kauas kanna, mutta noin 4200 ääntä kuuluu jo tiheämmänkin metsän läpi.

Miksi?
  • Jäsenyys on myös kattava palvelu- ja etupaketti, joka tarjoaa opiskelijoille JAMKOn monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet, mahtavat tapahtumat ja matkat, sekä edulliset kahvila- ja toimistopalvelut aina edullisempaan hintaan.
  • Opiskelijakortilla saa kymmeniä alennuksia valtakunnallisesti. Näistä esimerkkinä VR:n kaukoliikenteen junissa 30%:n alennus Peruslipusta ja Sarjalipusta. Matkahuollon matkoista alennus on bussiyrityskohtainen. Ajantasaiset alennukset löytyvät jamko.fi –sivulta.
  • Opiskelija-alennuksia myönnetään myös paikallisesti eri liikkeistä ja palveluista. Aina kannattaa kysyä mahdollisista opiskelija-alennuksista.
  • Opiskelijakortista voit tehdä JAMKin kirjastokortin, kätevää eikö?! Aktivoi korttisi ensimmäisellä lainauskerralla.
  • JAMKOn jäsenet saavat käyttää JAMKOn kuntosalia pääkampuksella ilmaiseksi! Pidä vain korttisi mukana.
  • JAMKOn jäsenenä olet osa yhteisöä ja perhettä nimeltä opiskelijakunta. Voit osallistua toimintaan, äänestää vaaleissa ja asettua ehdolle edustajistoon tai hallitukseen.
  • JAMKO on opiskelijoiden edunvalvoja; ongelmia opetuksen, ohjauksen tai opettajien kanssa on tehokkainta käsitellä opiskelijakunnan kautta. Jäsenenä voit vaikuttaa siihen, miten sinun asioitasi hoidetaan.
Opiskelijakortti ja jäsentarra osoittavat jäsenyyden

Opiskelijakortti on JAMKOn jäsenkortti, joten tilatakseen opiskelijakortin, opiskelijan on liityttävä opiskelijakunnan jäseneksi. Jäseneksi voi liittyä lukuvuodeksi tai lukukaudeksi kerrallaan ja sen jälkeen jäsenyyttä pitää jatkaa JAMKOn verkkosivujen kautta. Kortin voimassaolo osoitetaan kyseisen kauden lukuvuosi- tai lukukausitarralla. Voimassa olevalla opiskelijakortilla voi todistaa olevansa ammattikorkeakouluopiskelija ja oman koulunsa opiskelijakunnan jäsen, ja saada näin käyttöönsä kaikki jäsenedut.

Kysyttävää?

Jos sinulla kysyttävää jäsenyydestä tai liittymisestä, kannattaa tarkistaa UKK- sivulta, onko jäsenpalveluiden asiantuntija jo vastannut kysymykseesi valmiiksi.

Voit myös ottaa yhteyttä:

Jäsen- ja kassapalveluiden asiantuntija, jasenpalvelu(a)jamko.fi, +358 50 3361 385

Tai poikkea käymään:

JAMKOn toimisto, Rajakatu 35, Pääkampus, F-siipi, tila FP23

Liity jäseneksi tai
jatka jäsenyyttä

Opiskelijakortti on opiskelijakunnan jäsenkortti, joten saadaksesi opiskelijakortin, sinun pitää liittyä opiskelijakuntaan joko lukukaudeksi tai lukuvuodeksi. Pitääksesi jäsenyytesi voimassa, sinun tulee jatkaa jäsenyyttäsi lukuvuosittain tai lukukausittain. Jäsenyyden voimassaolo osoitetaan opiskelijakorttiin kiinnitettävällä lukuvuosi tai lukukausitarralla, jonka saat maksettuasi jäsenmaksun.

Lue lisää

Jäsenedut

Opiskelijakortti on avain edullisempaan elämään! Tarvitsetpa sitten kampaajaa, hinauspalvelua, pyörähuoltoa tai ravintolaa, löydät opiskelijaystävällisen yrityksen JAMKOn avulla! Tältä sivulta löydät parhaimmat valtakunnalliset ja paikalliset edut. Edut saat käyttöösi näyttämällä opiskelijakorttia, jossa on kuluvan kauden jäsentarra.

 

Lue lisää

Jäsenyyden ehdot

Jäseneksi voi liittyä ammattikorkeakouluopiskelija, joka opiskelee tutkintoon johtavassa koulutuksessa ja täyttää kaikki opiskelijakortin myöntämisehdot. Myös jäsenyyttä jatkavan on edelleen täytettävä opiskelijakortin myöntämisehdot.

Lue lisää

Jäsenyyden UKK - Usein kysyttyä

Jos jäsenasiat tai jäseneksi liittyminen askarruttavat, vilkaise useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia. Joku on saattanut törmätä samoihin pulmiin.

Lue lisää

Jäsenrekisteri

JAMKOn jäsenten yhteystiedot päivittyvät suoraan JAMKin ASIO-järjestelmästä. Mahdolliset muutokset nimi- ja osoitetietoihin jäsenen tulee tehdä ASIOssa.

JAMKOn jäsenrekisterin rekisteriseloste