Jäsenyys

MIKSI LIITTYÄ JAMKOON?

  • Jäsenyys on kattava palvelu- ja etupaketti, joka tarjoaa opiskelijoille JAMKOn monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet, mahtavat tapahtumat ja matkat, sekä kahvila- ja toimistopalvelut jäsenelle aina edullisempaan hintaan.
  • Opiskelijakortilla saa kymmeniä alennuksia valtakunnallisesti. Näistä esimerkkinä VR:n kaukoliikenteen junat, bussit ja ruokaedut. Opiskelija-alennuksia myönnetään myös paikallisesti eri liikkeistä ja palveluista. Tutustu alennuksiin ja etuihin. 
  • Jäsenet voivat laajentaa fyysisen kortin etuja JAMKOn sähköisellä opiskelijakortilla Pivo-sovelluksessa.
  • Opiskelijakortista voit tehdä JAMKin kirjastokortin, kätevää eikö?!
  • JAMKOn jäsenet saavat käyttää JAMKOn kuntosalia pääkampuksella ilmaiseksi.
  • Yhden opiskelijan ääni ei kauas kanna, mutta noin 4200 ääntä kuuluu jo tiheämmänkin metsän läpi. JAMKOn jäsenenä olet osa yhteisöä ja perhettä nimeltä opiskelijakunta. Voit osallistua toimintaan, äänestää vaaleissa ja asettua ehdolle edustajistoon tai hallitukseen.
  • Ongelmia opetuksen, ohjauksen tai opettajien kanssa on tehokkainta käsitellä opiskelijakunnan kautta. Jäsenenä voit vaikuttaa siihen, kuinka asioitasi hoidetaan.

Kevätlukukauden jäsenyydet nyt myynnissä!

JAMKOn kevätlukukauden jäsenyydet ovat nyt myynnissä. Jäsenyyden hinta on 22/27€ (jatkava/uusi) ja se on voimassa 30.9.2021 asti. Jäsenyys astuu voimaan 1.1. alkaen, ja jäsenyyden astuttua voimaan opiskelijakorttiin voi tulla noutamaan kevätlukukauden tarran toimistolta aukioloaikojen puitteissa.

HUOM! Digitaalinen opiskelijakorttimme Pivossa on myös aktivoitavissa vasta sitten, kun jäsenyys on astunut voimaan.

Liittyminen ja maksu tehdään JAMKOn verkkokaupan kautta.

Mikä opiskelijakortti?

Opiskelijakortti on JAMKOn jäsenkortti, joten saadakseen opiskelijakortin opiskelija liittyy opiskelijakunnan jäseneksi. Voimassa olevalla opiskelijakortilla voi todistaa olevansa ammattikorkeakouluopiskelija ja oman koulunsa opiskelijakunnan jäsen, ja saada näin käyttöönsä kaikki jäsenedut. Kun opiskelijalla on käytössään fyysinen opiskleijakortti, hän voi myös ladata itselleen digitaalisen Pivo-sovelluksen, joka toimii digitaalisena opiskelijakorttina.

Kenelle?

JAMKOn jäsenyys ja opiskelijakortti on tarkoitettu vain JAMKissa tutkintoa suorittaville, läsnäoleville opiskelijoille. Katso tarkemmat ehdot tästä.

JÄSENYYDEN HINTA JA JÄSENKAUSI

Jäseneksi voi liittyä lukuvuodeksi tai lukukaudeksi kerrallaan. Jäsenyyden voimassaolo osoitetaan valitun jäsenkauden tarralla, joka liimataan opiskelijakorttiin todisteeksi maksetusta jäsenmaksusta. Tarkista jäsenkausien pituudet.

Liittyminen ja maksu tehdään JAMKOn verkkokaupan kautta, tarran saat JAMKOn jäsenpalvelusta.

  • Koko lukuvuosi: 35 € + kortin valmistuskulut 5€
  • Syys- tai kevätlukukausi: 22 € + kortin valmistuskulut 5€

HUOM! Maksat kortin valmistuskulut vain ensimmäisellä liittymiskerralla.

Jäsenyys lukuvuoden vaihteessa

JAMKON jäsenyys lukuvuodeksi 2019 – 2020 ja kevätkaudeksi 2020 on voimassa syyskuun 2020 loppuun asti. JAMKOn jäsenyys syksylle 2020 tai lukuvuodelle 2020 – 2021 on mahdollista hankkia 1.7. alkaen, mutta uusien jäsentarrojen jakelu alkaa vasta elokuussa kesätauon jälkeen. Covid 19- tilanteen vaikutuksista syksyn jäsenpalveluun tiedotamme lisää myöhemmin. Etäjäsenpalvelumme avautuu joka tapauksessa 12.8. alkaen.

Lisätietoa: jasenpalvelu(at)jamko.fi.

Kysyttävää?

Jos sinulla kysyttävää jäsenyydestä tai liittymisestä, kannattaa tarkistaa UKK- sivulta, onko jäsenpalveluiden asiantuntija jo vastannut kysymykseesi valmiiksi. Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin tästä.

Ota yhteyttä: Jäsen- ja kassapalveluiden asiantuntija, jasenpalvelu(a)jamko.fi, +358 50 3361 385 tai poikkea käymään: JAMKOn toimisto, Rajakatu 35, Pääkampus, F-siipi, tila FP23. Aukioloajat.

Tilaa opiskelijakortti

Liityt opiskelijakuntaan joko lukukaudeksi tai lukuvuodeksi ensimmäistä kertaa ja tilaat opiskelijakortin.

Lue lisää

Jatka jäsenyyttä

Sinulla on jo JAMKOn opiskelijakortti ja jatkat jäsenyyttäsi, jolloin voit saada uuden lukuvuosi- tai lukukausitarran.

Lue lisää

Jäsenedut

JAMKOn jäsenyys on avain edullisempaan elämään, parempiin palveluihin ja yhteisön tukeen!

Lue lisää

Digitaalinen opiskelijakortti

JAMKOn jäsen voi laajentaa JAMKOn opiskelijakortin toimintoja ilmaisella Pivo – sovelluksella, joka toimii digitaalisena opiskelijakorttina.

 

Lisätietoja Pivon käyttöönotosta

Kuka voi liittyä jäseneksi ja saada opiskelijakortin?

Tarkista jäsenyyden ehdot ja oletko oikeutettu opiskelijakorttiin.

Lue lisää

Usein kysyttyä jäsenyydestä

Jos jäsenasiat tai jäseneksi liittyminen askarruttavat, vilkaise useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia. Joku on saattanut törmätä samoihin pulmiin jo aiemmin.

Lue lisää

Jäsenrekisteri

Jäsenyyteen liittyvät tiedot tulevat opiskelijakuntien yhteisestä verkkokaupasta, jota operoi Treanglo Oy. Opiskelijan tiedot päivittyvät verkkokaupan lomakkeen kautta, jolla opiskelija liittyy JAMKOn jäseneksi. Mahdolliset muutokset nimi- ja osoitetietoihin jäsenen tulee tehdä xxx

Tietosuojaseloste jäsenrekisteristä