Jäsenyys

Opiskelijakunnan jäsenenä opiskelija pääsee helposti osaksi omaa opiskelijayhteisöä. Jäsenyys on myös kattava palvelu- ja etupaketti, joka tarjoaa opiskelijoille valtakunnalliset ja paikalliset edut, monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet, kansainvälisesti värittyneet tapahtumat ja matkat, sekä edulliset kahvila- ja toimistopalvelut. Noin 4000 opiskelijaa löytääkin JAMKO-jäsenyyden ilot ja hyödyt vuosittain.

 Jäseneksi liittyvä saa virallisen opiskelijakortin, joka tulee pitää voimassa jatkamalla jäsenyyttä lukuvuosittain

Opiskelijakortti on JAMKOn jäsenkortti, joten tilatakseen opiskelijakortin, opiskelijan on liityttävä opiskelijakunnan jäseneksi. Jäseneksi voi liittyä lukuvuodeksi tai lukukaudeksi kerrallaan ja sen jälkeen jäsenyyttä pitää jatkaa JAMKOn verkkosivujen kautta. Kortin voimassaolo osoitetaan kyseisen kauden lukuvuosi- tai lukukausitarralla. Voimassa olevalla opiskelijakortilla voi todistaa olevansa ammattikorkeakouluopiskelija ja oman koulunsa opiskelijakunnan jäsen, ja saada näin käyttöönsä kaikki jäsenedut.

JAMKOn jäsen voi laajentaa JAMKOn opiskelijakortin etuja digitaalisella Frank App – sovelluksella, joka toimii digitaalisena opiskelijakorttina. Digitaalinen opiskelijakortti ei ole erikseen käyttöön otettava palvelu, vaan lisäpalvelu JAMKOn jäsenyyteen ja fyysiseen opiskelijakorttiin. Lue lisää. 

Kysyttävää?

Jos sinulla kysyttävää jäsenyydestä tai liittymisestä, kannattaa tarkistaa UKK- sivulta, onko jäsenpalveluiden asiantuntija jo vastannut kysymykseesi valmiiksi.

Voit myös ottaa yhteyttä:

Jäsen- ja kassapalveluiden asiantuntija, jasenpalvelu(a)jamko.fi, +358 50 3361 385

Tai poikkea käymään:

JAMKOn toimisto, Rajakatu 35, Pääkampus, F-siipi, tila FP23

Liity jäseneksi tai
jatka jäsenyyttä

Opiskelijakortti on opiskelijakunnan jäsenkortti, joten saadaksesi opiskelijakortin, sinun pitää liittyä opiskelijakuntaan joko lukukaudeksi tai lukuvuodeksi. Pitääksesi jäsenyytesi voimassa, sinun tulee jatkaa jäsenyyttäsi lukuvuosittain tai lukukausittain. Jäsenyyden voimassaolo osoitetaan opiskelijakorttiin kiinnitettävällä lukuvuosi tai lukukausitarralla, jonka saat maksettuasi jäsenmaksun.

Lue lisää

Jäsenedut

Opiskelijakortti on avain edullisempaan elämään! Tarvitsetpa sitten kampaajaa, hinauspalvelua, pyörähuoltoa tai ravintolaa, löydät opiskelijaystävällisen yrityksen JAMKOn avulla! Tältä sivulta löydät parhaimmat valtakunnalliset ja paikalliset edut. Edut saat käyttöösi näyttämällä opiskelijakorttia, jossa on kuluvan kauden jäsentarra.

 

Lue lisää

Jäsenyyden ehdot

Jäseneksi voi liittyä ammattikorkeakouluopiskelija, joka opiskelee tutkintoon johtavassa koulutuksessa ja täyttää kaikki opiskelijakortin myöntämisehdot. Myös jäsenyyttä jatkavan on edelleen täytettävä opiskelijakortin myöntämisehdot.

Lue lisää

Jäsenyyden UKK - Usein kysyttyä

Jos jäsenasiat tai jäseneksi liittyminen askarruttavat, vilkaise useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia. Joku on saattanut törmätä samoihin pulmiin.

Lue lisää

Jäsenrekisteri

JAMKOn jäsenten yhteystiedot päivittyvät suoraan JAMKin ASIO-järjestelmästä. Mahdolliset muutokset nimi- ja osoitetietoihin jäsenen tulee tehdä ASIOssa.

JAMKOn jäsenrekisterin rekisteriseloste