Mentorointi

MENTOROINNISTA APUA OPINTOIHIN

Siinä missä tutorit ovat ensimmäisen vuoden opiskelijoiden apuna, auttavat mentorit opiskelijoita ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen. Mentorit auttavat kanssaopiskelijoitaan oman kokemuksensa sekä saamansa koulutuksen kautta ohjaten opintojen etenemisessä sekä kouluun ja opiskelijan hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Mentorit ovat toimineet jo tutoreina ja ovat tavallisesti hieman pidemmällä opinnoissaan. He osaavat kertoa vinkkejä esimerkiksi opinnäytetyöhön, vaihto-opiskeluun tai vaikka päivittäiseen opiskeluun liittyen. Mentorit myös tuntevat JAMKin ohjausjärjestelmän ja osaavat tarvittaessa ohjata opiskelijan jatko-ohjauksen ja muiden JAMKin tukipalveluiden pariin. Nykäise mentoria hihasta tai laita viestiä, kun oma sormi menee suuhun!

Monimuototutoroinnista ja mentoroinnista vastaava hallituksen jäsen
monimuoto(a)jamko.fi
+385 44 733 9223

JAMKOn ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntija
ohjaus(a)jamko.fi,
+358 50 5166916

Tutustu mentoreihin

Tutustu tarkemmin mentoreihin ja ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset vertaistukea opinnoissa tai opiskelijan arjessa.

Antony SMAL

Olen Antony Smal, kolmannen vuoden tietojenkäsittelyn opiskelija, kotoisin Lappeenrannasta. Löysin oman tieni JAMKiin avoimen väylän kautta, Rajakadun kampukselle, datanomi opintojen jälkeen. Sain myös kunnian toimia vaihto-opiskelijoiden tuutorina 2018-2019.

Mentorina olen tukenasi ja avustan mielelläni opintoihin ja ei-opintoihin liittyvissä asioissa, sekä ohjaan apua tarvitsevaa oikeaan suuntaan. Jos esimerkiksi keskittymisen vaikeus, motivaation puute, yksinäisyys, opinnot, taloudelliset haasteet, tulevaisuuden murheet tai kiusaaminen on läsnä, ota rohkeasti yhteyttä! Haasteiden tai murheiden kanssa ei tarvitse olla yksin.

Kanssani voi tulla haastelemaan ilman murheitakin! Omia mielenkiinnon kohteita ovat muun muassa valokuvaus, yksityisyrittäjyys ja tietotekniikka. Aloitin alkusyksystä työstämään myös opinnäytetyötäni, joten asian tiimoilta voin mielellään vaihtaa kuulumisia. Jokainen mentorointia etsivä voi ottaa minuun yhteyttä, opiskelumuodosta tai opintoalasta riippumatta. Autan myös vaihto-opiskelijoita.

Parhaiten minut tavoittaa WhatsAppin kautta, mutta lähestyminen sähköpostin, Facebookin tai savumerkkien avulla ei ole ollenkaan sen huonompia vaihtoehtoja. Puh. +358 456 709417, antony.smal@gmail.com

Leevi Kopakkala

Olen Leevi Kopakkala, ohjelmistotekniikan opiskelija kotoisin Jyväskylästä. Toimin 2018-2019 lukuvuotena kansainvälisenä tutorina, sekä olin JAMKOn International Clubin tiimin jäsen. Opiskelun ohella työskentelen ohjelmistokehittäjänä.

Entisenä kilpaurheilijana minut vapaa-ajalla löytää todennäköisesti liikkumasta ja omien projektien tai työjuttujen parista.

Minun kanssa voi tulla keskustelemaan alasta riippumatta mistä tahansa opiskeluun tai ei-opiskeluun liittyvistä asioista. Eli voidaan puhua esimerkiksi stressiin, ajanhallintaan, masennukseen tai vapaaaikaan ja muuhun liittyvistä kysymyksistä, sekä kokemuksista ja ideoista tai ihan muuten vaan jutella. 

Voit ottaa yhteyttä ja lähettää viestiä milloin tahansa sosiaalisen median kautta, sähköpostitse tai vetää hihasta jos vaikkapa näet minut Dynamolla tai Rajakadulla.