Opinnäytteen kansitus

Opinnäytetyö on aina sellainen voimanponnistus, että valmis työ kannattaa laittaa kunnon kansiin. Kansitettuna tehty työ ja muisto säilyvät tyylikkäästi kirjahyllyssä arvonsa mukaisissa kansissa. JAMKOn kansituspalvelun kautta opinnäytteesi kansitetaan edullisesti, nopeasti ja tyylikkäästi mustilla kovilla kansilla, joissa on käsin kullatut kansi- ja selkätekstit.

Kansitus on helpointa tilata sivun lopussa olevalla sähköisellä lomakkeella. Opinnäytetyö liitetään lomakkeeseen.

Lisätietoja ja apua saat jäsen- ja kassapalveluiden asiantuntijalta:
opinnayte(a)jamko.fi

HUOMIOI JAMKON KESÄTAUKO

Sähköiset kansitustilaukset, jotka on lähetetty JAMKOon 1.6. klo 15 mennessä, ehtivät valmiiksi ennen JAMKOn kesätaukoa. Kesätauon aikana jätetyt tilaukset etenevät painoon 8.8.

 

Huomioi ennen tilaamista

 • Työn tulee olla pdf-muodossa
 • Tekstisivujen sivukoko on A4, tarkista!
 • Kaikki sivut yhdessä tiedostossa ja oikeassa järjestyksessä pdf:ssä
 • Jos työstäsi on tarkoitus painaa erilaisia versioita, tulee kummastakin tehdä oma tilauksensa ja mainita siitä lomakkeen lisätiedoissa.
 • Tarkista opinnäytteen painokelpoisuus ennen sen lähetystä.

Kansitettavan materiaalin voi toimittaa myös paperiversiona JAMKOn toimistoon, tällöin toimitusaika on pitempi.

valmis kansitus

Kansituksen toimitusaika on 3 – 5 arkipäivää. Kun kansitustyö on valmis, saat siitä viestin sähköpostitse. Valmis työ noudetaan JAMKOn toimistolta. Työn postitus on mahdollista yhteen toimitusosoitteeseen, tilaajalle. JAMKO ei vastaa postissa kadonneista töistä, eikä asianmukaisesti paketoiduista postissa rikkoutuneista töistä.

Kansituksen hinta ja maksaminen

Tilauksen ensimmäinen kansitus 25,00 € (sidonta, kovat kannet, tekstin kultaus)
Saman tilauksen seuraavat kansitukset á 19,00 € (useamman kappaleen tilaajalle)

Lisäksi sivujen hinnat:
– A4 mustavalkoinen 0,06 €/sivu
– A4 värillinen 0,50 €/sivu
– A3 mustavalkoinen 0,11 €/sivu
– A3 värillinen 1,05 €/sivu

Hinnat ovat sidoksissa JAMKin määrittelemään opinnäytetyön kovan kannen painostandardiin. Jos opinnäytetyö kansitetaan joillakin muilla määrittelyillä, hinnat voivat muuttua.

Kansitus maksetaan JAMKOn toimistolla työtä noudettaessa käteisellä tai kortilla (Debit, Credit, Visa, Visa Electron, Mastercard).

Lasku ja tilauksen lähetys

Tilaus voidaan myös lähettää ja laskuttaa, jos tilaajalla ei ole mahdollisuutta noutaa työtä. Lasku lähetetään vain tilaajalle. Laskuun lisätään laskutuslisä 7,00€ ja lähetykseen postikulut, kotimaahan 8,5€. Mahdollinen toimitus, kirjastolle tai ohjaavalle opettajalle 3€

Tee tilaus

Kun tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, näet vahvistusilmoituksen. JAMKO ei vastaa tilauksen eikä siihen liitetyn opinnäytetyön oikeellisuudesta eikä kolmannesta osapuolesta johtuvista viivästyksistä. Tilaus on sitova.

Opinnäytetyön kansitustilaus

Opinnäytetyön kansitustilaus - jamko.fi
 • Valitse mitkä työsi värisivut haluat tulostettavan värillisenä kansitettaviin painoksiin. Ilmoita värisivujen numerot sen mukaan, monesko PDF-tiedoston sivu on kyseessä - ei siis työn sivunumeroiden mukaisesti. Ilmoita myös sivu numero 1 eli kansilehti, mikäli haluat sen värillisenä. Luettelossa voi käyttää väliviivaa peräkkäisten sivunumeroiden kohdalla. (esim. 1, 4 - 8, 10 - 22) JAMKO ei vastaa painosta tulleista virheellisistä värisivuista, mikäli sivunumerot on tilauksessa ilmoitettu väärin.
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  Mikäli työ postitetaan, lähetyskulut (8,5€ kotimaassa) lisätään hintaan.
  Laskutuslisä 7€, lasku tehdään ainoastaan työn tilaajalle.
 • Ilmoita esimerkiksi, jos työssäsi on myös A3 -kokoisia sivuja, luettele A3-sivujen sivunumerot pdf:n laskurin mukaisesti - mustavalkoiset ja värilliset sivut erikseen. Ilmoita tässä myös mikäli lähetät 2 eri kansitustilausta erilaisten opinnäytetyöversioiden vuoksi.
 • Sallitut tiedostomuodot: pdf.
  Sivut A4- koossa ja työ pdf - muodossa. (kuitenkin esim. liitteet voivat olla myös A3 –koossa) Yli 25 megan työt on toimitettava muistitikulla JAMKOn toimistoon. Tikulla saa olla vain kansitettava opinnäyte - tiedosto.
 • Lisätietoja: opinnayte(a)jamko.fi

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.