Opinnäytteen kansitus

Opinnäytetyö on aina sellainen voimanponnistus, että valmis työ kannattaa laittaa kunnon kansiin. Kansitettuna tehty työ ja muisto säilyvät tyylikkäästi kirjahyllyssä arvonsa mukaisissa kansissa. JAMKOn kansituspalvelun kautta opinnäytteesi kansitetaan edullisesti, nopeasti ja tyylikkäästi mustilla kovilla kansilla, joissa on käsin kullatut kansi- ja selkätekstit.

Kansitus on helpointa tilata sivun lopussa olevalla sähköisellä lomakkeella. Opinnäytetyö liitetään lomakkeeseen.

Huomioithan, että opinnäytetyön kansitukset menevät tauolle 17.6. jälkeen, ja tauon aikana saapuneet tilaukset käsitellään vasta Elokuussa. 

Lisätietoja ja apua saat jäsenpalvelujen asiantuntijalta:
opinnayte(a)jamko.fi

Hinnasto

Tilauksen ensimmäinen kansitus 36,00 € (sidonta, kovat kannet, tekstin kultaus)

Saman tilauksen seuraavat kansitukset á 30,00 € (useamman kappaleen tilaajalle)

Lisäksi sivujen hinnat:

 • A4 mustavalkoinen 0,11 €/sivu
 • A4 värillinen 0,50 €/sivu
 • A3 mustavalkoinen 0,22 €/sivu
 • A3 värillinen 1,12 €/sivu

Huom! Jos haluat työhön värisivuja, niin silloin työ tulostetaan automaattisella värivalinnalla, jolloin kaikki väriä sisältävät sivut tulostuvat värillisenä. Mikäli et halua maksaa ylimääräisistä värisivuista (esim. lähdeluettelon siniset nettilinkit), tiedosto tulee muuttaa niiltä osin mustavalkoiseksi. Muussa tapauksessa laskutamme kaikista tulostetuista värisivuista. Mustavalko-valinnalla kaikki värisivut tulostuvat mustavalkoisina.

Hinnat ovat sidoksissa JAMKin määrittelemään opinnäytetyön kovan kannen painostandardiin. Jos opinnäytetyö kansitetaan joillakin muilla määrittelyillä, hinnat voivat muuttua.

Kansitus maksetaan JAMKOn toimistolla työtä noudettaessa  kortilla (Debit, Credit, Visa, Visa Electron, Mastercard).

Asiakkaalle lähetettävät tilaukset ja laskutus:

Valmiin tilauksen postitus ja lasku tehdään vain työn tilaajalle. Kulut lisätään kansituksen hintaan.

 • Postituskulut 8,50€
 • Laskutuslisä 7,00€

Tilauksen toimitus

Kun toimitat tilauksesi JAMKOlle torstaihin klo 13:30 mennessä, se valmistuu seuraavalla viikolla. Tämän jälkeen tulleet tilaukset välitetään painoon vasta seuraavalla viikolla. Kansituksen toimitusaika on 4-6 arkipäivää. Mahdolliset viikkopyhät ja ruuhka-aika pidentävät toimitusaikaa. Kun kansitustyö on valmis, saat siitä viestin sähköpostitse.

Voit valita toimitustavan tilauslomakkeella. Toimitusvaihtoehtoina ovat nouto JAMKOn toimistolta aukioloaikojen puitteissa sekä postitus. Postitettaviin ja laskutettaviin töihin lisätään toimituskulut hinnaston mukaisesti.

JAMKO ei vastaa postissa kadonneista töistä, eikä asianmukaisesti paketoiduista, postissa rikkoutuneista töistä.

Huomioi ennen tilaamista!

 • Työ tulee olla PDF-muodossa. PDF tulee olla luotu tulostamalla, ei esim. Microsoft Word:n Tallennus-valinnalla. Tuetut tulostusajurit seuraavista ohjelmista: Adobe Acrobat, Acrobat Reader ja PDF-XChange.
 • Tekstisivujen sivukoko on A4. Kaikilla sivuilla marginaalien tulee olla vähintään 2,5 cm (ylä-, ala- ja sisäreuna) ja vähintään 2,0 cm (ulkoreuna). Kiinnitäthän huomiota siihen, että myös kuvat, taulukot ja kaaviot ovat näiden marginaalien sisällä. Varmista ”Printer Properties”-asetuksista, että ”Adobe PDF Page Size” -asetus on asetettu kokoon A4.
 • Kaikki sivut yhdessä tiedostossa ja oikeassa järjestyksessä pdf:ssä
 • Jos työstäsi on tarkoitus painaa erilaisia versioita, tulee kummastakin tehdä oma tilauksensa ja mainita siitä lomakkeen lisätiedoissa.
 • Tarkista opinnäytteen painokelpoisuus ennen sen lähetystä.
 • HUOM! Jos haluat työhön värisivuja, niin silloin työ tulostetaan automaattisella värivalinnalla, jolloin kaikki väriä sisältävät sivut tulostuvat värillisenä. Mikäli et halua maksaa ylimääräisistä värisivuista (esim. lähdeluettelon siniset nettilinkit), tiedosto tulee muuttaa niiltä osin mustavalkoiseksi. Muussa tapauksessa laskutamme kaikista tulostetuista värisivuista. Mustavalko-valinnalla kaikki värisivut tulostuvat mustavalkoisina. Jos haluat joitakin kohtia työssä mustavalkoisina, varmistathan, että olet itse vaihtanut värin mustavalkoiseksi (koskee myös harmaasävyjä.) 
 • Työ tulostetaan kansitusta varten yksipuolisena.

Tee tilaus

Kun tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, näet vahvistusilmoituksen. JAMKO ei vastaa tilauksen eikä siihen liitetyn opinnäytetyön oikeellisuudesta eikä kolmannesta osapuolesta johtuvista viivästyksistä. Tilaus on sitova.