Opinnäytteen kansitus

Kansituspalvelu tauolla!

JAMKOn opinnäytteiden kansituspalvelu jää tauolle yhteistyökumppanin muutoksen takia. 31.1. mennessä lähetetyt työt kansitetaan normaalisti aiempien sopimushintojen mukaan. 1.2. jälkeen tilauksia ei voida enää toistaiseksi toimittaa. Lisätietoja. 

Opinnäytetyö on aina sellainen voimanponnistus, että valmis työ kannattaa laittaa kunnon kansiin. Kansitettuna tehty työ ja muisto säilyvät tyylikkäästi kirjahyllyssä arvonsa mukaisissa kansissa. JAMKOn kansituspalvelun kautta opinnäytteesi kansitetaan edullisesti, nopeasti ja tyylikkäästi mustilla kovilla kansilla, joissa on käsin kullatut kansi- ja selkätekstit.

Kansitus on helpointa tilata sivun lopussa olevalla sähköisellä lomakkeella. Opinnäytetyö liitetään lomakkeeseen.

Lisätietoja ja apua saat jäsen- ja kassapalveluiden asiantuntijalta:
opinnayte(a)jamko.fi

Huomioi ennen tilaamista

  • Työn tulee olla pdf-muodossa
  • Tekstisivujen sivukoko on A4, tarkista!
  • Kaikki sivut yhdessä tiedostossa ja oikeassa järjestyksessä pdf:ssä
  • Jos työstäsi on tarkoitus painaa erilaisia versioita, tulee kummastakin tehdä oma tilauksensa ja mainita siitä lomakkeen lisätiedoissa.
  • Tarkista opinnäytteen painokelpoisuus ennen sen lähetystä.

Kansitettavan materiaalin voi toimittaa myös paperiversiona JAMKOn toimistoon. Lisämaksun välttämiseksi opinnäytetyön kansilehti on kuitenkin toimitettava myös sähköisenä pdf-muodossa. Se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen opinnayte@jamko.fi. Paperilla toimitetun materiaalin sidonnan toimitusaika on pari päivää pitempi.

valmis kansitus

Kansituksen toimitusaika on 3 – 5 arkipäivää. Kun kansitustyö on valmis, saat siitä viestin sähköpostitse. Valmis työ noudetaan JAMKOn toimistolta. Työn postitus on mahdollista yhteen toimitusosoitteeseen, tilaajalle. JAMKO ei vastaa postissa kadonneista töistä, eikä asianmukaisesti paketoiduista, postissa rikkoutuneista töistä.

Kansituksen hinta ja maksaminen

Tilauksen ensimmäinen kansitus 25,00 € (sidonta, kovat kannet, tekstin kultaus)
Saman tilauksen seuraavat kansitukset á 19,00 € (useamman kappaleen tilaajalle)

Lisäksi sivujen hinnat:
– A4 mustavalkoinen 0,06 €/sivu
– A4 värillinen 0,50 €/sivu
– A3 mustavalkoinen 0,11 €/sivu
– A3 värillinen 1,05 €/sivu

Hinnat ovat sidoksissa JAMKin määrittelemään opinnäytetyön kovan kannen painostandardiin. Jos opinnäytetyö kansitetaan joillakin muilla määrittelyillä, hinnat voivat muuttua.

Kansitus maksetaan JAMKOn toimistolla työtä noudettaessa käteisellä tai kortilla (Debit, Credit, Visa, Visa Electron, Mastercard).

Lasku ja tilauksen lähetys

Tilaus voidaan myös lähettää ja laskuttaa, jos tilaajalla ei ole mahdollisuutta noutaa työtä. Lasku lähetetään vain tilaajalle. Laskuun lisätään laskutuslisä 7,00€ ja lähetykseen postikulut, kotimaahan 8,5€. Mahdollinen toimitus, kirjastolle tai ohjaavalle opettajalle 3€

Tee tilaus

Kun tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, näet vahvistusilmoituksen. JAMKO ei vastaa tilauksen eikä siihen liitetyn opinnäytetyön oikeellisuudesta eikä kolmannesta osapuolesta johtuvista viivästyksistä. Tilaus on sitova.