Opinnäytteen kansitus

JAMKOn opinnäytteiden kansituspalvelu on jälleen käytössä!

Tällä hetkellä opinnäytteen kansituspalvelumme toimii normaalisti, ja tilaaja voi valita toimitustavaksi joko postituksen tai noudon toimistolta. Noudon yhteydessä tilauksen voi myös maksaa toimistolla.

Covid19 – tilanne: JAMKO seuraa tarkasti valtion suosituksia Covid 19 – pandemian suhteen. Mikäli joudumme sulkemaan toimiston tilanteen takia, opinnäytteen kansitustilaukset toimitetaan laskulla ja postitse. Postituksen yhteydessä tilaukseen lisätään postikulut 8,5€ sekä laskutuslisä 7,00€. 

Opinnäytetyö on aina sellainen voimanponnistus, että valmis työ kannattaa laittaa kunnon kansiin. Kansitettuna tehty työ ja muisto säilyvät tyylikkäästi kirjahyllyssä arvonsa mukaisissa kansissa. JAMKOn kansituspalvelun kautta opinnäytteesi kansitetaan edullisesti, nopeasti ja tyylikkäästi mustilla kovilla kansilla, joissa on käsin kullatut kansi- ja selkätekstit.

Kansitus on helpointa tilata sivun lopussa olevalla sähköisellä lomakkeella. Opinnäytetyö liitetään lomakkeeseen.

Lisätietoja ja apua saat jäsen- ja kassapalveluiden asiantuntijalta:
opinnayte(a)jamko.fi

Hinnasto

Tilauksen ensimmäinen kansitus 36,00 € (sidonta, kovat kannet, tekstin kultaus)

Saman tilauksen seuraavat kansitukset á 30,00 € (useamman kappaleen tilaajalle)

Lisäksi sivujen hinnat:

 • A4 mustavalkoinen 0,11 €/sivu
 • A4 värillinen 0,50 €/sivu
 • A3 mustavalkoinen 0,22 €/sivu
 • A3 värillinen 1,12 €/sivu

Hinnat ovat sidoksissa JAMKin määrittelemään opinnäytetyön kovan kannen painostandardiin. Jos opinnäytetyö kansitetaan joillakin muilla määrittelyillä, hinnat voivat muuttua.

Kansitus maksetaan JAMKOn toimistolla työtä noudettaessa käteisellä tai kortilla (Debit, Credit, Visa, Visa Electron, Mastercard).

Asiakkaalle lähetettävät tilaukset ja laskutus:

Valmiin tilauksen postitus ja lasku tehdään vain työn tilaajalle. Kulut lisätään kansituksen hintaan.

 • Postituskulut 8,50€
 • Laskutuslisä 7,00€

Tilauksen toimitus

Kansitustilaukset välitetään painoon viikottain torstaisin klo 14. Tämän jälkeen tulleet tilaukset välitetään painoon seuraavalla viikolla. Kansituksen toimitusaika on 4-6 arkipäivää. Mahdolliset viikkopyhät ja ruuhka-aika pidentävät toimitusaikaa. Kun kansitustyö on valmis, saat siitä viestin sähköpostitse.

Voit valita toimitustavan tilauslomakkeella. Toimitusvaihtoehtoina ovat nouto JAMKOn toimistolta aukioloaikojen puitteissa sekä postitus. Postitettaviin ja laskutettaviin töihin lisätään toimituskulut hinnaston mukaisesti.

JAMKO ei vastaa postissa kadonneista töistä, eikä asianmukaisesti paketoiduista, postissa rikkoutuneista töistä.

Huomioi ennen tilaamista!

 • Työ tulee olla PDF-muodossa. PDF tulee olla luotu tulostamalla, ei esim. Microsoft Word:n Tallennus-valinnalla. Tuetut tulostusajurit seuraavista ohjelmista: Adobe Acrobat, Acrobat Reader ja PDF-XChange.
 • Tekstisivujen sivukoko on A4. Varmista ”Printer Properties”-asetuksista, että ”Adobe PDF Page Size” -asetus on asetettu kokoon A4.
 • Kaikki sivut yhdessä tiedostossa ja oikeassa järjestyksessä pdf:ssä
 • Jos työstäsi on tarkoitus painaa erilaisia versioita, tulee kummastakin tehdä oma tilauksensa ja mainita siitä lomakkeen lisätiedoissa.
 • Tarkista opinnäytteen painokelpoisuus ennen sen lähetystä.

Tee tilaus

Kun tilauksesi on onnistuneesti lähetetty, näet vahvistusilmoituksen. JAMKO ei vastaa tilauksen eikä siihen liitetyn opinnäytetyön oikeellisuudesta eikä kolmannesta osapuolesta johtuvista viivästyksistä. Tilaus on sitova.