Markkinointiyhteistyö JAMKOn kanssa

Tee kanssamme Jyväskylästä Suomen paras opiskelijakaupunki

Opiskelijakunta JAMKOn jäseniksi liittyy vuosittain yli 3000 ammattikorkeakouluopiskelijaa, mutta JAMKO tavoittaa viestintäkanavissaan, tapahtumissaan ja kampuksilla huomattavasti mittavamman määrän. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opiskelee 8000 opiskelijaa seitsemällä eri koulutusalalla. Opiskelijakunta on lähellä opiskelijaa, oli kyse nuoresta opintoja aloittavasta aikuisesta, koulutustaan täydentävästä tai monimuotoisesti opiskelevasta työikäisestä. JAMKOlla on käytössään useita eri kanavia, joiden kautta opiskelijat tavoitetaan kohdennetusti.

Opiskelijakunta JAMKOn yhteistyömahdollisuudet on tarkoitettu sekä Keski-Suomen alueella että laajemmin toimiville yrityksille ja tahoille, jotka ovat kiinnostuneita paketoimaan palveluitaan opiskelijoille yhteistyössä JAMKOn kanssa. Tältä sivulta löydät valmiita näkyvyysratkaisuja, joita opiskelijakunta tarjoaa kumppaneilleen. Olemme aina avoimia myös muille yhteistyömahdollisuuksille, joten ota yhteyttä.

YHTEYDENOTOT

Kumppanuudet, sopimukset ja markkinointiyhteistyö: Hallituksen yhteistyövastaava, yhteistyo(a)jamko.fi

Tekniset tiedot, aineistot, sisällöntuotanto: Viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntija, viestinta(a)jamko.fi, 045 207 8110

Verkkonäkyvyys JAMKOn sivuilla

Etusivu

Klikkaa kuva suuremmaksi. Mainospaikka alaoikealla. Huomaa, että sivut ovat responsiiviset, joten asettelu muuttuu laitteen mukaan.

JAMKOn etusivu www.jamko.fi tarjoaa näkyvän mainospaikan tuotteellesi tai palvelullesi. Internetsivujen etusivun mainospaikka on varattavissa viikoksi kerrallaan, mutta viikot voidaan varata kerralla useammalle viikolle lukuvuodessa ja jo hyvissä ajoin, mikäli sisältö on ajankohdasta riippuvainen. Samaa mainosta voidaan käyttää kaikilla viikoilla tai yhteistyökumppani voi toimittaa kaikille viikoille erillisen materiaalin. Aktiivisimmin JAMKOn sivusto tavoittaa lukukausien alussa.

Mainostaja tuottaa itse mainoksen ja valitsee haluamansa linkityksen mainokseen. Samaa mainosta voidaan toistaa myös myöhemmin tai kumppani voi toimittaa uuden mainoksen. JAMKO tavoittaa myös kansainvälisiä opiskelijoita, joten suosittelemme suomen ja englanninkielistä mainosta sivuston kieliversisoihin. Kieliversioiden mainokset kuuluvat samaan hintaan.

Etusivun mainoksen hinta osana yhteistyösopimusta 150€ / viikko. Näkyvyysaika on 7 vuorokautta maanantaista – maanantaihin. Sovithan näkyvyysviikot hyvissä ajoin, sillä mainospaikkoja on rajoitetusti. Huomaa, että JAMKOn sivut ovat responsiiviset, joten sivun asettelu vaihtelee laitteen mukaan. 

Aineisto: 1000*401 pikseliä, aineistomuoto PNG. Valmis mainos toimitetaan julkaisuviikkoa edeltävänä perjantaina osoitteeseen viestinta(a)jamko.fi.

jäsenedut – sivu

Huomaa, että JAMKOn sivut ovat responsiiviset, joten sivun asettelu vaihtelee laitteen mukaan. Klikkaa kuva suuremmaksi.

JAMKOn jäsenetu-sivulla julkaistaan opiskelijakunnan itse tuottamat palvelut ja edut sekä valtakunnalliset opiskelijaedut, joita jokainen opiskelija hyödyntää mieluusti. Myös JAMKOn jäsenille kohdennettuja palveluita tarjoava kumppani saa palvelunsa/etunsa veloituksetta näkyviin jamko.fi:n jäsenedut – osioon. Edellytyksenä on, että palvelun tarjoaja tarkistaa etua käyttävän henkilön jäsenyyden opiskelijakortin logosta.

Paikka soveltuu yrityksen näkyvyyden edistämiseen tai pysyvän edun tai palvelun markkinoimiseen, ei jatkuvasti muuttuvien tarjousten markkinointiin. Kaikki jäsen- ja opiskelijaetuihin liittyvä sisältö on keskitetty jäsenetu – sivulle, jolloin se saa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, uuden opiskelijan oppaassa ja ammattikorkeakoulun sivuilla.

Tutustu jäsenedut – sivuun
Näkyvyys sisältää

Yrityksen/palveluntarjoajan nimen, logon, lyhyen kuvauksen toimijasta/edusta (max 200 merkkiä) ja linkityksen palveluntarjoajan valitsemalle sivulle. Palveluntarjoaja vastaa siitä, että tiedot ovat ajankohtaisia. Suosittelemme myös englanninkielistä sisältöä. Kieliversiot kuuluvat pakettiin.

Aineisto: Logon koko max 500 Mb, PNG

Ilmoita etusi lomakkeen kautta

 

Infotelevisio

Opiskelijakunnalla on kaksi sähköistä infotelevisiota, joiden sisältö tavoittaa opiskelijat ja JAMKin henkilökunnan ammattikorkeakoulun pääkampuksella Rajakadulla sekä Lutakon kampuksella Dynamolla. Näkyvyys kampusten infotelevisioihin on varattavissa viikoksi kerrallaan, mutta viikot voidaan varata kerralla useammalle viikolle lukuvuodessa ja jo hyvissä ajoin, mikäli sisältö on ajankohdasta riippuvainen. Samaa mainosta voidaan käyttää kaikilla viikoilla tai yhteistyökumppani voi toimittaa kaikille viikoille erillisen materiaalin. Sisällössä tulee huomioida, että infotelevisiot sijaitsevat korkeakoulun tiloissa, ja mainosten tulee noudattaa JAMKin järjestyssääntöjä.

Hinta osana yhteistyösopimusta 150€ / viikko. Näkyvyysaika on 7 vuorokautta, ja se voidaan aloittaa myös keskellä viikkoa esim. torstai – torstai. Sovithan näkyvyysviikot hyvissä ajoin, sillä mainospaikkoja on rajoitetusti. 

Aineisto: 1920*1080 pikseliä (max 5mb), aineistomuoto PNG, JPG tai GIF. Yhteistyökumppani toimittaa valmiin mainoksen viimeistään kaksi arkipäivää ennen julkaisuajankohtaa viestinta(a)jamko.fi. 

Jäsenkirje

JAMKO julkaisee jäsenkirjeen kaksi kertaa kuussa. Jäsenkirje lähetetään kaikille JAMKOn jäsenille sähköpostitse, jotka ovat antaneet luvan opiskelijakunnan tiedotukseen.

Jäsenkirjeessä julkaistaan ajankohtaisia uutisia opiskelijakunnan palveluista ja edunvalvonnasta, sekä opiskelijakunnan jäsenkortilla saatavia etuja niin JAMKOlta kuin yhteistyökumppaneiltakin.

Jäsenkirje tavoittaa noin 2500 Jamkin opiskelijaa kaksi kertaa kuussa.

 

Tapahtumat ja tilaisuudet

JAMKO tekee ammattimaista tapahtumatoimintaa ja järjestää monipuolisia tapahtumia kunkin lukukauden aikana. Tapahtumamme vaihtelevat ravintoloissa järjestettävistä bileistä, isoihin, koko kaupungissa näkyviin tapahtumiin ja liikunnallisiin ja hyvinvointia edistäviin tapahtumiin ja teemaviikkoihin. Lisäksi järjestämme  pienempiä ns. matalan kynnyksen iltoja, joissa on mm. lajikokeiluita, erilaisia teemoja tai tutustumiskäyntejä.

JAMKOn isoin tapahtuma Tursajaiset järjestetään noin tuhannelle uudelle opiskelijalle. Muutoin tapahtumat tavoittavat satoja opiskelijoita tapahtumasta riippuen. Jos olet kiinnostunut tuotteesi, palvelusi tai toimintasi esittelystä tapahtumissamme tai tapahtumamarkkinoinnissamme, olet kiinnostunut järjestämään kanssamme tapahtumia tai olemaan osa tapahtumiamme, esimerkiksi tuotepromootion merkeissä tai käyntikohteena, ota yhteyttä.  

Lisäksi järjestämme lukuvuodessa erilaisia sisäisiä kokouksia, koulutuksia ja juhlatilaisuuksia ja olemme kiinnostuneita uusista tiloista ja palveluntarjoajista. Tilaisuuksien koko vaihtelee 10 hengestä noin 100 henkeen.

Tutustu tuleviin tapahtumiimme tästä