Markkinointiyhteistyö JAMKOn kanssa

Tee kanssamme Jyväskylästä Suomen paras opiskelijakaupunki

Opiskelijakunta JAMKOn jäseniksi liittyy vuosittain noin 4000 ammattikorkeakouluopiskelijaa, mutta JAMKO tavoittaa viestintäkanavissaan, tapahtumissaan ja kampuksilla huomattavasti mittavamman määrän. Opiskelijakunta on lähellä opiskelijaa, oli kyse nuoresta opintoja aloittavasta aikuisesta, koulutustaan täydentävästä tai monimuotoisesti opiskelevasta työikäisestä. JAMKOlla on käytössään useita eri kanavia, joiden kautta opiskelijat tavoitetaan kohdennetusti.

Opiskelijakunta JAMKOn yhteistyömahdollisuudet on tarkoitettu Jyväskylän seudun alueella toimiville yrityksille ja tahoille, jotka tarjoavat opiskelijoille palveluita, etuja ja tarjouksia tai heidän palvelunsa tai toimintansa kohdistuu muutoin opiskelijaelämään. 

Tältä sivulta löydät valmiita näkyvyysratkaisuja, joista voit valita omaan toimintaasi sopivimmat. Olemme avoimia myös muille yhteistyömahdollisuuksille, joten ota yhteyttä.

Yhteydenotot

  • Kumppanuudet, sopimukset  ja markkinointiyhteistyö: Alex Vinter, yritys- ja yhteistyövastaava, yhteistyo@jamko.fi, p. 044 760 3929
  • Tekniset tiedot, aineistot, sisällöntuotanto viestintäkanaviin: Anna Tarvainen-Illi, viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntija, viestinta(a)jamko.fi, 045 207 8110

Verkkonäkyvyys JAMKOn sivuilla

Etusivu

Klikkaa kuva suuremmaksi. Mainospaikka alaoikealla. Huomaa, että sivut ovat responsiiviset, joten asettelu muuttuu laitteen mukaan.

JAMKOn etusivu www.jamko.fi tarjoaa näkyvän mainospaikan tuotteellesi tai palvelullesi. Internetsivujen etusivun mainospaikka on varattavissa viikoksi kerrallaan, mutta viikot voidaan varata kerralla useammalle viikolle lukuvuodessa ja jo hyvissä ajoin, mikäli sisältö on ajankohdasta riippuvainen. Samaa mainosta voidaan käyttää kaikilla viikoilla tai yhteistyökumppani voi toimittaa kaikille viikoille erillisen materiaalin.

Mainostaja tuottaa itse mainoksen ja valitsee haluamansa linkityksen mainokseen. Samaa mainosta voidaan toistaa myös myöhemmin tai kumppani voi toimittaa uuden mainoksen. JAMKO tavoittaa myös kansainvälisiä opiskelijoita, joten suosittelemme suomen ja englanninkielistä mainosta sivuston kieliversisoihin. Kieliversioiden mainokset kuuluvat samaan hintaan.

Etusivun mainoksen hinta osana yhteistyösopimusta 150€ / viikko. Näkyvyysaika on 7 vuorokautta maanantaista – maanantaihin. Sovithan näkyvyysviikot hyvissä ajoin, sillä mainospaikkoja on rajoitetusti. Huomaa, että JAMKOn sivut ovat responsiiviset, joten sivun asettelu vaihtelee laitteen mukaan. 

Aineisto: 1000*401 pikseliä, aineistomuoto PNG. Valmis mainos toimitetaan julkaisuviikkoa edeltävänä perjantaina osoitteeseen viestinta(a)jamko.fi.

jäsenedut – sivu

Huomaa, että JAMKOn sivut ovat responsiiviset, joten sivun asettelu vaihtelee laitteen mukaan. Klikkaa kuva suuremmaksi.

JAMKOn jäsenetu-sivulle kerätään valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut, joita jokainen opiskelija hyödyntää mieluusti. Opiskelijaetuja myöntävä tai opiskelijoille kohdennettuja palveluita tarjoava taho, saa palvelunsa/etunsa veloituksetta näkyviin jamko.fi:n jäsenedut – osioon. Paikka soveltuu yrityksen näkyvyyden edistämiseen tai pysyvän edun tai palvelun markkinoimiseen, ei jatkuvasti muuttuvien tarjousten markkinointiin. Kaikki JAMKOn jäsen- ja opiskelijaetuihin liittyvät linkitykset on keskitetty jäsenetu – sivulle, jolloin se saa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, uuden opiskelijan oppaassa ja ammattikorkeakoulun sivuilla. 

Perusnäkyvyys

Ilmainen näkyvyys sisältää yrityksen/palveluntarjoajan nimen, lyhyen kuvauksen edusta (max 160 merkkiä) ja linkityksen palveluntarjoajan valitsemalle sivulle. Palveluntarjoaja vastaa siitä, että tiedot ovat ajankohtaisia.

Logonäkyvyys

Näkyvyyttä voi tehostaa yrityksen logolla. Logollinen näkyvyys on voimassa vuoden, ja logolliset palveluntarjoajat nostetaan sivulle ennen perusilmoituksia. Logollinen näkyvyys maksaa 50€/vuosi, ja sisältöä voi vaihtaa kerran sopimuskauden aikana. Sopimus katsotaan syntyneeksi kun yritys toimittaa ilmoitussisällön, yhteystietonsa ja laskutusosoitteensa yhteystietonsa oheisella lomakkeella.

Aineisto: Logon koko max 500 Mb, PNG

Ilmoita etusi lomakkeen kautta

 

Infotaulu

Opiskelijakunnalla on kaksi sähköistä infotaulua, joiden sisältö tavoittaa opiskelijat ja JAMKin henkilökunnan ammattikorkeakoulun pääkampuksella Rajakadulla sekä Lutakon kampuksella Dynamolla. Näkyvyys kampusten infotauluihin on varattavissa viikoksi kerrallaan, mutta viikot voidaan varata kerralla useammalle viikolle lukuvuodessa ja jo hyvissä ajoin, mikäli sisältö on ajankohdasta riippuvainen. Samaa mainosta voidaan käyttää kaikilla viikoilla tai yhteistyökumppani voi toimittaa kaikille viikoille erillisen materiaalin. Sisällössä tulee huomioida, että infotaulut sijaitsevat korkeakoulun tiloissa, ja mainosten tulee noudattaa JAMKin järjestyssääntöjä.

Hinta osana yhteistyösopimusta 150€ / viikko. Näkyvyysaika on 7 vuorokautta, ja se voidaan aloittaa myös keskellä viikkoa esim. torstai – torstai. Sovithan näkyvyysviikot hyvissä ajoin, sillä mainospaikkoja on rajoitetusti. 

Aineisto: 1920*1080 pikseliä (max 5mb), aineistomuoto PNG, JPG tai GIF. Yhteistyökumppani toimittaa valmiin mainoksen viimeistään kaksi arkipäivää ennen julkaisuajankohtaa viestinta(a)jamko.fi. 

Muut viestintäkanavat kumppaneille

Viikkotiedote

Kaikilla on mahdollisuus tarjota omia tiedotteita opiskelijakunnan viikkotiedotteeseen. Pidä opiskelijat ajan tasalla Jyväskylän seudun tulevista koulutuksista, tilaisuuksista, tapahtumista viikoittain ilmestyvästä uutiskirjeessä, mikä toimitetaan kaikille JAMKin opiskelijoille sähköpostitse. Lisänäkyvyyttä se saa JAMKOn verkkosivuilla ja Facebookissa. Opiskelijakunta valitsee julkaistavat tiedotteet. Viikkotiedotetekstien tarjoaminen tapahtuu ainoastaan JAMKOn verkkosivujen kautta.

Lisätietoja: www.jamko.fi/viikkotiedote

Tapahtumat ja tilaisuudet

JAMKO tekee ammattimaista tapahtumatoimintaa ja järjestää yli 50 tapahtumaa lukuvuodessa. Tapahtumamme vaihtelevat ravintoloissa järjestettävistä bileistä, isoihin, koko kaupungissa näkyviin tapahtumiin ja liikunnallisiin ja hyvinvointia edistäviin tapahtumiin ja teemaviikkoihin. Lisäksi järjestämme  pienempiä ns. matalan kynnyksen iltoja, joissa on mm. lajikokeiluita, erilaisia teemoja tai tutustumiskäyntejä. JAMKOn isoin tapahtuma Tursajaiset järjestetään noin tuhannelle uudelle opiskelijalle. Muutoin tapahtumat tavoittavat satoja opiskelijoita tapahtumasta riippuen. Jos olet kiinnostunut tuotteesi, palvelusi tai toimintasi esittelystä tapahtumissamme tai tapahtumamarkkinoinnissamme, olet kiinnostunut järjestämään kanssamme tapahtumia tai olemaan osa tapahtumiamme, esimerkiksi tuotepromootion merkeissä tai käyntikohteena, ota yhteyttä.  

Lisäksi järjestämme lukuvuodessa erilaisia sisäisiä kokouksia, koulutuksia ja juhlatilaisuuksia ja olemme kiinnostuneita uusista tiloista ja palveluntarjoajista. Tilaisuuksien koko vaihtelee 10 hengestä noin 100 henkeen.

Tutustu tuleviin tapahtumiimme tästä