Palvelut

JAMKO tarjoaa monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja palvelut opiskelijoille!

  • Tapahtumat ja matkat
  • Opiskelijaedut
  • Liikuntapalvelut
  • Kahvilapalvelut
  • Toimistopalvelut

Tapahtumat ja matkat

Läppäri kiinni ja vaihda vapaalle! JAMKOn tapahtumia piisaa ja niiden kirjo vaihtelee aina isoista bileistä, rentoon yhdessäoloon, uusien lajien kokeiluihin ja kansainvälisiin iltoihin ja matkoihin saakka. JAMKOn tapahtumiin jäsenet osallistuvat aina edullisemmin! JAMKOn järjestämissä bileissä ja muissa tapahtumissa tutustut parhaiten omiin opiskelijakavereihisi ja kohtaat ihmisiä myös muista koulutusohjelmista ja kulttuureista.

Lue lisää

Liikunta

Joogaa vai jääkiekkoa, lentistä vai frisbeegolfia, zumbaa vai kuntosalitreeniä, tai ehkä enemmänkin leppoisia lenkkejä kavereiden kanssa? Ammattikorkeakoulun opiskelijalle on tarjolla monipuolisesti palloilulajeja, ryhmäliikuntaa ja erilaisia liikunnallisia tapahtumia. Lisäksi JAMKO neuvottelee jäsenilleen etuja erilaisista liikuntaan ja urheiluun liittyvistä kursseista ja tapahtumista.

Lue lisää

JAMKO Café

JAMKO Café on opiskelijoiden rento kahvila JAMKin pääkampuksella, josta saa kampuksen parasta paahtoa! Kahvilassa on monipuolinen valikoima sekä välipaloja että makoisia herkkuja. Kahvila toimii myös opiskelijoiden omana olohuoneena.

Lue lisää

Opinnäytteen kansitus

Opinnäytetyö on aina sellainen voimanponnistus, että valmis työ kannattaa laittaa kunnon kansiin. Kansitettuna tehty työ ja muisto säilyvät tyylikkäästi kirjahyllyssä arvonsa mukaisissa kansissa. Kansitukset saat edulliseen hintaan JAMKOn kautta.

Lue lisää

Jäsenalennukset palveluista

Ota kaikki irti palveluistamme! Tutustu alennuksiin, joita saat JAMKOlta sekä paikallisesti että maan laajuisesti.

Lue lisää