Palvelut

JAMKO tarjoaa monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja palvelut opiskelijoille!

  • Tapahtumat ja matkat
  • Opiskelijaedut
  • Liikuntapalvelut
  • Kahvilapalvelut
  • Toimistopalvelut
  • Liikuntavälineiden ja tapahtumatarvikkeiden lainauspalvelut

Tapahtumat ja matkat

Läppäri kiinni ja vaihda vapaalle! JAMKOn tapahtumia piisaa ja niiden kirjo vaihtelee aina isoista bileistä, rentoon yhdessäoloon, uusien lajien kokeiluihin ja kansainvälisiin iltoihin ja matkoihin saakka. JAMKOn tapahtumiin jäsenet osallistuvat aina edullisemmin! JAMKOn järjestämissä bileissä ja muissa tapahtumissa tutustut parhaiten omiin opiskelijakavereihisi ja kohtaat ihmisiä myös muista koulutusohjelmista ja kulttuureista.

Lue lisää

Liikunta

Joogaa vai jääkiekkoa, lentistä vai frisbeegolfia, zumbaa vai kuntosalitreeniä, tai ehkä enemmänkin leppoisia lenkkejä kavereiden kanssa? Ammattikorkeakoulun opiskelijalle on tarjolla monipuolisesti palloilulajeja, ryhmäliikuntaa ja erilaisia liikunnallisia tapahtumia. Lisäksi JAMKO neuvottelee jäsenilleen etuja erilaisista liikuntaan ja urheiluun liittyvistä kursseista ja tapahtumista.

Lue lisää

JAMKO Café

JAMKO Café on opiskelijoiden rento kahvila JAMKin pääkampuksella, josta saa kampuksen parasta paahtoa! Kahvilassa on monipuolinen valikoima sekä välipaloja että makoisia herkkuja. Kahvila toimii myös opiskelijoiden omana olohuoneena.

Lue lisää

Opinnäytteen kansitus

Opinnäytetyö on aina sellainen voimanponnistus, että valmis työ kannattaa laittaa kunnon kansiin. Kansitettuna tehty työ ja muisto säilyvät tyylikkäästi kirjahyllyssä arvonsa mukaisissa kansissa. Kansitukset saat edulliseen hintaan JAMKOn kautta.

Lue lisää

Lainattavat tavarat

Tiesithän, että JAMKOn jäsenet voivat lainata hupiin ja hyötyyn liittyviä tavaroita JAMKOlta. JAMKOlla on mm. iso valikoima erilaisia pelejä, liikuntavälineitä ja tapahtumatarvikkeita.

Lainaaminen on jäsenille täysin ilmaista!

Lue lisää

Säilytyslokerot Rajakadulla

Tiesitkö, että JAMKOn jäsenenä voit saada käyttöösi säilytyslokeron Rajakadun kampuksella? Lokeroon mahtuvat kätevästi vaikkapa pyöräilykypärä, takki ja ylimääräiset kirjat säilöön, niin ettei kaikkea tarvitse kantaa mukana koko päivää!

Lokeroiden käyttö on ilmaista – maksat vain panttimaksun, jonka saat takaisin kun palautat avaimen JAMKOn toimistolle.

Lue lisää

Jäsenalennukset palveluista

Ota kaikki irti palveluistamme! Tutustu alennuksiin, joita saat JAMKOlta sekä paikallisesti että maan laajuisesti.

Lue lisää