Palvelut

JAMKO tarjoaa monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja palvelut opiskelijoille!

  • Huvi- ja kulttuuritoimintaa
  • International Clubin toimintaa
  • Liikuntapalveluita
  • Kahvilapalveluita
  • Toimistopalveluita

Huvi ja kulttuuri

Kirjat kiinni ja vaihda vapaalle! JAMKOn tapahtumia piisaa ja niiden kirjo vaihtelee laidasta laitaan. JAMKOn tapahtumiin jäsenet osallistuvat aina edullisemmin! JAMKOn järjestämissä bileissä ja muissa tapahtumissa tutustut parhaiten omiin opiskelijakavereihisi ja näet ihmisiä myös muista koulutusohjelmista.

Lue lisää

International Club

Kansainvälisesti värittyneitä kulttuurikokemuksia, vapaa-ajan rientoja, matkoja sekä bileitä löytää JAMKO International Clubin tarjonnasta. JAMKO International Clubin eli tuttavallisemmin JAMKOn IC saattaa JAMKin kansainväliset ja suomalaiset opiskelijat yhteen nauttimaan erilaisista vapaa-ajan aktiviteeteista.

Lue lisää

Liikunta

Joogaa vai jääkiekkoa, lentistä vai frisbeegolfia, zumbaa vai kuntosalitreeniä? Ammattikorkeakoulun opiskelijalle on tarjolla monipuolisesti palloilulajeja, ryhmäliikuntaa ja erilaisia liikuntatapahtumia. Lisäksi JAMKO neuvottelee jäsenilleen etuja erilaisista liikuntaan ja urheiluun liittyvistä kursseista ja tapahtumista.

Lue lisää

Tiistaiklubit

Olisiko mukava tutustua uusiin ihmisiin, mutta yökerhojen metelissä se tuntuu vaikealta? Haluaisitko tehdä vapaa-ajallasi jotain kivaa, mutta et tiedä, että mitä? Olisi kiva hengailla yhdessä ja juoda kuppi kahvia rauhassa. Miltä kuulostaisi yhteinen kävelylenkki uudella reitillä? Vastauksesi on Tiistaiklubi!

Lue lisää

JAMKO Café

JAMKO Café on opiskelijoiden rento kahvila, josta saa kampuksen parasta paahtoa! Kahvilassa on monipuolinen valikoima sekä välipaloja että makoisia herkkuja. Kahvila toimii myös opiskelijoiden omana olohuoneena.

Lue lisää

Opinnäytetyön kansitus

Opinnäytetyö on aina sellainen voimanponnistus, että valmis työ kannattaa laittaa kunnon kansiin. Kansitettuna tehty työ ja muisto säilyvät tyylikkäästi kirjahyllyssä arvonsa mukaisissa kansissa. Kansitukset saat edulliseen hintaan JAMKOn kautta.

Lue lisää

Survival Kit

Survival Kit on selviytymispaketti, joka helpottaa JAMKin vaihto-opiskelijoiden ensimmäisiä päiviä Suomessa. JAMKOlta vuokratussa kitissä on tarvikkeita petivaatteista kattilaan saakka. Tutorit toimivat Survival Kit palvelussa vaihto-opiskelijoiden yhteyshenkilönä ja kitit varataan tutoreiden kautta.

Lue lisää