Jäsenedut

JAMKOn omat jäsenedut

Kahvilapalvelut

 • JAMKO Café Pääkampuksella tarjoaa kaikista tuotteistaan 10 % alennuksen jäsenilleen. Opiskelijahintaiset kahvit teet ja kaakaot saa hankkimalla kahvi/tee/kaakaopassin.
 • Jäsenet voivat varata tilaa omaan käyttöön aukioloaikojen ulkopuolella.

Lisää JAMKO Cafésta ja edullisista kampanjatarjouksista.

Liikuntapalvelut

 • JAMKOn kuntosali Pääkampuksella D-siiven kellarikerroksessa on jäsenten käytössä ilmaiseksi voimassa olevalla opiskelijakortilla. Pidä opiskelijakortti mukana treenatessasi! Lue lisää
 • JAMKOn jäsenenä olet oikeutettu Opiskelijan liikuntaliiton tarjoamiin etuihin. Lue lisää. 

Tapahtumat

 • Jäsenet nauttivat JAMKOn tapahtumista ja matkoista aina edullisemmin. Lue lisää

Muut edut

 • Jäsenet voivat lainata JAMKOn liikuntavälineitä, pelejä ja tapahtumatarvikkeita omaan käyttöön JAMKOn toimistolta. Lue lisää. 
 • Jäsenille tarjolla myös pyöränhuoltotarvikkeet.
 • JAMKOn fyysinen opiskelijakortti toimii kirjastokorttina JAMKin kirjastoissa.
 • Vaalikelpoisuus vuosittaisissa edustajistovaaleissa ja mahdollisuus aktiivitoimintaan.

JAMKOn jäsenenä voit voit ottaa käyttöön etuja JAMKOn digitaalisella opiskelijakortilla Pivossa ja käyttää sen käteviä arjen palveluita. Pivo on OP:n kehittämä ilmainen sovellus kaikkien pankkien asiakkaille

Digitaalisella opiskelijakortilla sekä Pivo-sovelluksella voit
 • Saada alennuksia ympäri Suomen.
 • Käyttää käteviä arjen palveluita, kuten ostaa paikallisliikenteen bussilippuja.
 • Maksaa kaverille pelkän puhelinnumeron perusteella.
 • Tehdä reaaliaikaisia eri pankkien välisiä Siirto-maksuja.
 • Maksaa jo tuhansissa verkkokaupoissa ja saada maksuaikaa ostoksillesi.

tutustu pivoon

JAMKOn neuvottelemat jäsenedut

Seuraavasta löydät JAMKOn juuri sinulle neuvottelemia etuja ja jäsenhintaisia palveluita. Uusia etuja neuvotellaan jatkuvasti ja palvelut kehittyvät kaiken aikaa. 

Palveluntarjoaja ja yrittäjä:

Jos olet kiinnostunut paketoimaan palvelusi opiskelijaystävällisesti, ota yhteyttä! https://www.jamko.fi/markkinointiyhteistyo/

JAMKOn jäsenkortilla opiskelijajäsenyys puolet normaalista jäsenmaksusta. Opiskelijajäsenelle illan tanssikurssi vain 3€, normaali jäsenhinta 6€.

Lue lisää 

GamePit on huippuvalmennustila, joka on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin; tiimien harjoittelukäyttöön, yritysten ryhmäytymiseen, kokoustilaksi, tai kaveriporukan peli-iltaan. Varaukset -20% alennuksella JAMKOn jäsenille.

Lue lisää 

JAMKOn jäsenenä saat ilmaisen sisäänpääsyn Freetimeen ja Brahan normaaleina viikonloppuiltoina klo 24 mennessä. Ravintolat määrittelevät ikärajat. Saat jäsenkorttiasi näyttämällä herkullisia etuja juoma- ja ruokatuotteista VENNistä ja Revolutionista.

Lue lisää

Suuhygienistin ja hammaslääkärin palveluista -10% JAMKOn jäsenille. Vastaanottomme sijaitsee Jyväskylän keskustassa viihtyisissä tiloissa.

Lue lisää

Koe Jyväskylä aivan uudesta näkökulmasta saunalautta M/S Löylyn lempeissä löylyissä, omien saunajuomien kera. JAMKOn jäsenenä saat Saunalautta.fi risteilystä – 15 %. Etu koskee risteilyn hintaa ja on voimassa arkisin ma-to. Jäsenyys tarkistetaan maksun yhteydessä.

Lue lisää

Hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille.

Voimassa olevalla JAMKOn opiskelijakortilla jäsenet saavat Megazonen avoimissa vuoroissa 2×22 min pelit hintaan 15€/hlö (norm. 17€/hlö) ja 3×22 min hintaan 21€/hlö (norm. 23€/hlö).

Lue lisää 

Prison Island on vankilaympäristöön sijoittuva seikkailu, jossa ratkotaan tiimityöskentelyn avulla nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia haasteita.
Voimassa olevalla JAMKOn opiskelijakortilla jäsenet saavat Prison Islandin avoimissa vuoroissa seikkailut hintaan 60min 16€/hlö, 90 min 23€/hlö ja 120 min 30€/hlö (norm. 18€, 25€ ja 32€).

Lue lisää 

Jamkon jäsenenä saat -10% alennuksen Vastuskuminauhat.fi verkkokaupasta. Alennuskoodin löydät JAMKOn jäsenetupaketista Pivosta.

JAMKOn opiskelijakortilla pääset saunomaan Jyväskylän keskustan kupeessa sijaitsevaan tunnelmalliseen Kankaan saunaan hintaan 8,50 € (norm. 10,00 €). Lisäksi JAMKOn jäsenenä saat myös pyyhevuokran veloituksetta (norm. 3,00 €).

Lue lisää 

Muista näyttää opiskelijakorttia ja kysyä alennusta myös kauppakeskus Sepän liikkeissä!

JAMKOn menossa mukana

Valtakunnalliset edut

Ruoka

Opiskelijahintainen ruokailu

Lämmin ateria maksaa arkipäivinä opiskelijaravintolassa noin 2,50–4,50 euroa riippuen valitusta ateriavaihtoehdosta. Opiskelijaravintoloissa valtion tuki ateriaa kohti on 2,30 €. JAMKin ruokaloiden aukioloajat ja ruokalistat.

Muita opiskelijahintaisia lounasravintoloita:

Liikenne ja matkustaminen

Jyväskylän paikallisliikenne

Päätoimiset, yli 25-vuotiaat opiskelijat saavat alennusta Jyväskylän paikallisliikenteen lipputuotteista, kuten opiskelijan Walttikortista. Opiskelijahintaisia lipputuotteita voi hankkia vain Linkki-palvelupisteestä tai Jyväskylän Sokoksen infosta. Lisätietoja.

VR

VR on laskenut 16.2.2016 alkaen lippujen keskihintaa pysyvästi neljänneksellä. Uudistukset koskevat kaukoliikenteen hintoja ja alennuksia. Alennukset myönnetään myös 10 ja 30 matkan sarjalipuista. VR:n lähi- ja vyöhykeliikenteessä opiskelija-alennus säilyy 50 %, koska junalippujen hinnat eivät laske samaan tapaan kuin kaukoliikenteessä.

Opiskelija-alennus kaukoliikenteen junissa:

 • perusliput -30%. Opiskelija-alennus lasketaan alentamattomasta aikuisen junalipun hinnasta.
 • Kaikkein edullisin vaihtoehto on VR:n uusi Säästölippu, jonka hinta on sama kaikille eikä siitä myönnetä enää alennuksia. Säästölippuja on myynnissä rajoitettu määrä junavuoroa kohden.

Huom! Opiskelija voi väliaikaisesti todistaa olevansa oikeutettu opiskelija-alennukseen tilapäisellä todistuksella jos JAMKOn opiskelijakortti ei ole vielä valmistunut. Tilapäiseen todistukseen tarvitset JAMKin opiskelijapalveluiden allekirjoituksen ja leiman.

Lisätietoja VR:n sivuilta. 

Junalippujen opiskelija-alennukset

Matkahuolto

Bussilipuista myönnetyt alennukset ovat bussiyrityskohtaisia. Bussiyritysten päättämät alennusehdot voivat poiketa sekä tähän asti käytössä olleista Matkahuollon alennusehdoista (-50%) että toisistaan esimerkiksi alennusprosentin osalta. Ajankohtaiset tiedot löytyvät Matkahuollon nettisivuilta: www.matkahuolto.fi

Muista hyödyntää laajat edut!

Muista, että JAMKOn neuvottelemien etujen lisäksi, saat opiskelija-alennusta monesta palvelusta, tuotteesta tai toiminnosta, vaikka siitä ei erikseen mainita. Aina kannattaa kysyä!

Millaisia etuja sinä haluaisit?

JAMKO kehittää palveluitaan jatkuvasti, jos sinulla on idea tai ajatus, millaisista palveluista tai eduista hyötyisit eniten, ota yhteyttä vaikka palautelomakkeemme kautta. Tehdään yhdessä jäsenyydestä sinulle sopiva!

Palautelomake

 • Voit jättää viestin myös nimettömänä.
 • Mikäli haluat vastauksen palautteeseesi, jätäthän yhteystietosi.
 • Mikäli haluat vastauksen palautteeseesi, jätäthän yhteystietosi.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.