Jäsenedut

JAMKOn jäsenyys on avain edullisempaan elämään! Tarvitsetpa sitten kampaajaa, hinauspalvelua, pyörähuoltoa tai ravintolaa, löydät opiskelijahintaisen palvelun tai yrityksen JAMKOn avulla!

Muista, että opiskelija-alennusta saat todella monesta palvelusta, vaikka siitä ei erikseen mainita. Aina kannattaa kysyä!

Palveluntarjoaja ja yrittäjä:

Jos sinulla on opiskelijoille tarkoitettuja palveluita tai etuja, kerro niistä meille: https://www.jamko.fi/markkinointiyhteistyo/

JAMKOn omat jäsenedut

Kahvilapalvelut

JAMKO Café Rajakadun Pääkampuksella tarjoaa kaikista tuotteistaan 10 % alennuksen opiskelijakortilla. Opiskelijahintaiset kahvit teet ja kaakaot saa hankkimalla kahvi/tee/kaakaopassin. Opiskelijat voivat varata kahvilaa myös omaan käyttöönsä ilmaiseksi.

Lisää JAMKO Cafésta ja edullisista kampanjatarjouksista.

Liikuntapalvelut

 • JAMKOn kuntosali on avoinna vain JAMKOn jäsenille. Sali sijaitsee Rajakadun Pääkampuksella D-siiven kellarikerroksessa. Kuntosali on käytössä ilmaiseksi voimassa olevalla opiskelijakortilla. Pidä opiskelijakortti mukana treenatessasi! Katso aukioloajat
 • Voimassa olevalla opiskelijakortilla käytät edullisemmin myös Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluja kuten uimahallia. Lisätietoja
 • Opiskelijan liikuntaliitto (OLL) tarjoaa myös liikunnallisia opiskelija-alennuksia. Lue lisää. 

Muut edut

 • Halvemmat hinnat JAMKOn bileisiin, tapahtumiin ja matkoille
 • Opiskelijakortti toimii kirjastokorttina JAMKin kirjastoissa
 • Vaalikelpoisuus vuosittaisissa edustajistovaaleissa
 • Mahdollisuus aktiivitoimintaan

JAMKOn jäsenä voit laajentaa fyysisen opiskelijakorttisi etuja JAMKOn mobiiliopiskelijakortilla Pivossa ja käyttää sen käteviä arjen palveluita. Pivo on OP:n kehittämä ilmainen sovellus kaikkien pankkien asiakkaille

Mobiiliopiskelijakortilla voit
 • Saada alennuksia ympäri Suomen.
 • Käyttää käteviä arjen palveluita, kuten ostaa paikallisliikenteen bussilippuja.
 • Maksaa kaverille pelkän puhelinnumeron perusteella.
 • Tehdä reaaliaikaisia eri pankkien välisiä Siirto-maksuja.
 • Maksaa jo tuhansissa verkkokaupoissa ja saada maksuaikaa ostoksillesi.

tutustu pivoon

Valtakunnallisia ja paikallisia etuja

Ruoka

Opiskelijahintainen ruokailu

Lämmin ateria maksaa arkipäivinä opiskelijaravintolassa noin 2,50–4,50 euroa riippuen valitusta ateriavaihtoehdosta. Opiskelijaravintoloissa valtion tuki ateriaa kohti on 1,67 €. JAMKin ruokaloiden aukioloajat ja ruokalistat.

Muita opiskelijahintaisia lounasravintoloita:

Liikenne ja matkustaminen

Jyväskylän paikallisliikenne

Päätoimiset, yli 25-vuotiaat opiskelijat saavat alennusta Jyväskylän paikallisliikenteen lipputuotteista, kuten opiskelijan Walttikortista. Opiskelijahintaisia lipputuotteita voi hankkia vain Linkki-palvelupisteestä tai Jyväskylän Sokoksen infosta. Lisätietoja.

VR

VR on laskenut 16.2.2016 alkaen lippujen keskihintaa pysyvästi neljänneksellä. Uudistukset koskevat kaukoliikenteen hintoja ja alennuksia. Alennukset myönnetään myös 10 ja 30 matkan sarjalipuista. VR:n lähi- ja vyöhykeliikenteessä opiskelija-alennus säilyy 50 %, koska junalippujen hinnat eivät laske samaan tapaan kuin kaukoliikenteessä.

Opiskelija-alennus kaukoliikenteen junissa:

 • perusliput -30%. Opiskelija-alennus lasketaan alentamattomasta aikuisen junalipun hinnasta.
 • Kaikkein edullisin vaihtoehto on VR:n uusi Säästölippu, jonka hinta on sama kaikille eikä siitä myönnetä enää alennuksia. Säästölippuja on myynnissä rajoitettu määrä junavuoroa kohden.

Huom! Opiskelija voi väliaikaisesti todistaa olevansa oikeutettu opiskelija-alennukseen tilapäisellä todistuksella jos JAMKOn opiskelijakortti ei ole vielä valmistunut. Tilapäiseen todistukseen tarvitset JAMKin opiskelijapalveluiden allekirjoituksen ja leiman.

Lisätietoja VR:n sivuilta. 

Matkahuolto

Bussilipuista myönnetyt alennukset ovat bussiyrityskohtaisia. Bussiyritysten päättämät alennusehdot voivat poiketa sekä tähän asti käytössä olleista Matkahuollon alennusehdoista (-50%) että toisistaan esimerkiksi alennusprosentin osalta. Yli 60 km:n yhdensuuntaisista linja-automatkoista. Lisätietoa www.matkahuolto.fi

If Vahinkovakuutus

Jäsenhintaiset vakuutukset, katso lisätiedot osoitteesta www.if.fi/samok

Greenstar Hotel Jyväskylä

Greenstar hotelli Jyväskylä tarjoaa JAMKOn jäsenille opiskelijaetuhinnan 65,00€/huone/yö (1-3hlöä). Varauskoodi JAMKO. Varaudu esittämään voimassa oleva jäsenkortti.

Lue lisää 

Optimove Fysioterapia

Optimove Fysioterapia on urheilu- ja liikuntavammojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn erikoistunut yritys. Opiskelijoille hieronta ja fysioterapiakäynneistä -10%.

Lue lisää

Kestävät ry

Opiskelijajäsenelle illan tanssikurssi vain 3€, normaali jäsenhinta 6€. JAMKOn jäsenkortilla opiskelijajäsenyys puolet normaalista jäsenmaksusta.

Lue lisää 

Suomen käsityön museo

Pääsymaksu opiskelijoille 3€, kulttuuri- ja perinneaineiden opiskelijat ilmaiseksi. Kaikille vapaa sisäänpääsy perjantaisin.

Lue lisää

Cheers

Opiskelijakorttia näyttämällä iso hana olut (0,5l) 4€ + muita juoma-alennuksia.

Lue lisää

Cocodens

Suuhygienistin ja hammaslääkärin palveluista -10% Jamkon jäsenille. Vastaanottomme sijaitsee Jyväskylän keskustassa viihtyisissä tiloissa.

Lue lisää

Jyväskylä Sinfonia

Jyväskylä Sinfonia tarjoaa opiskelijoille konserttiliput edulliseen opiskelijahintaan 12 eurolla. Kamari- ja päiväkonsertit vain 7€!

Lue lisää

Tuore

Alennus salaateista ja keitoista -10% opiskelijakortilla.

Lue lisää

Alvar Aalto-museo

Opiskelijan pääsylippu 4 euroa (normaali 6 euroa).

Lue lisää

JJK Jyväskylä

JJK:n Veikkausliiga-kotiotteluihin pääsylippu opiskelijakortilla 5€ (norm. 10€).

Lue lisää

Savonlinja

Opiskelija-alennus lipuista Linjalla-mobiilisovelluksen tai Savonlinjan verkkokaupan kautta.

Lue lisää

Veikon Katsastus Oy

Veikon Katsastus Oy on aidosti kotimainen katsastusyritys Jyväskylässä ja Suolahdessa. Opiskelijaetuna tarjoamme 10% alennuksen kaikista katsastuspalveluista.

Lue lisää

LVI-Nero Oy

10% alennus LVI-palveluista (mm. astianpesukoneen tai pyykinpesukoneen asennus) opiskelijoille.

LUE LISÄÄ