Jäsenedut

JAMKOn jäsenyys on avain edullisempaan elämään! Tarvitsetpa sitten kampaajaa, hinauspalvelua, pyörähuoltoa tai ravintolaa, löydät opiskelijahintaisen palvelun tai yrityksen JAMKOn avulla!

Muista, että opiskelija-alennusta saat todella monesta palvelusta, vaikka siitä ei erikseen mainita. Aina kannattaa kysyä!

Palveluntarjoaja ja yrittäjä:

Jos sinulla on opiskelijoille tarkoitettuja palveluita tai etuja, kerro niistä meille: https://www.jamko.fi/markkinointiyhteistyo/

JAMKOn omat jäsenedut

Kahvilapalvelut

JAMKO Café Rajakadun Pääkampuksella tarjoaa kaikista tuotteistaan 10 % alennuksen opiskelijakortilla. Opiskelijahintaiset kahvit teet ja kaakaot saa hankkimalla kahvi/tee/kaakaopassin. Opiskelijat voivat varata kahvilaa myös omaan käyttöönsä ilmaiseksi.

Lisää JAMKO Cafésta ja edullisista kampanjatarjouksista.

Liikuntapalvelut

  • JAMKOn kuntosali on avoinna vain JAMKOn jäsenille. Sali sijaitsee Rajakadun Pääkampuksella D-siiven kellarikerroksessa. Kuntosali on käytössä ilmaiseksi voimassa olevalla opiskelijakortilla. Pidä opiskelijakortti mukana treenatessasi! Katso aukioloajat
  • Voimassa olevalla opiskelijakortilla käytät edullisemmin myös Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluja kuten uimahallia. Lisätietoja
  • Opiskelijan liikuntaliitto (OLL) tarjoaa myös liikunnallisia opiskelija-alennuksia. Lue lisää. 

Muut edut

  • Halvemmat hinnat JAMKOn bileisiin, tapahtumiin ja matkoille
  • Opiskelijakortti toimii kirjastokorttina JAMKin kirjastoissa
  • Vaalikelpoisuus vuosittaisissa edustajistovaaleissa
  • Mahdollisuus aktiivitoimintaan

Etupalvelu Frankin neuvottelemien etujen ja alennusten joukossa on sekä alennuskoodeja verkkokauppoihin että myymäläetuja. Frank Applikaatiolla löydät sadat edut lähellä sinua ja saat ne helposti käyttöön näyttämällä digitaalista opiskelijakorttia applikaation kautta.

Verkkoetujen hyödyntäminen vaatii digitaalisen opiskelijakortin hankkimista ja erillistä rekisteröitymistä ja kirjautumista Frank-palveluun. Näin voidaan varmistaa, että vain opiskelijat saavat alennukset.

Myymäläedut ovat perinteisiä opiskelijakortilla hyödynnettäviä etuja kaupoista ja ravintoloista, jotka Frank on neuvotellut opiskelijoille. Edut saat käyttöösi JAMKOn muovisella opiskelijakortilla tai näyttämällä digitaalista opiskelijakorttia Frank Appin kautta.   

Edut Frankin sivuilla

Valtakunnallisia ja paikallisia etuja

Ruoka

Opiskelijahintainen ruokailu

Lämmin ateria maksaa arkipäivinä opiskelijaravintolassa noin 2,50–4,50 euroa riippuen valitusta ateriavaihtoehdosta. Opiskelijaravintoloissa valtion tuki ateriaa kohti on 1,67 €. JAMKin ruokaloiden aukioloajat ja ruokalistat.

Muita opiskelijahintaisia lounasravintoloita:

Liikenne ja matkustaminen

Jyväskylän paikallisliikenne

Päätoimiset, yli 25-vuotiaat opiskelijat saavat alennusta Jyväskylän paikallisliikenteen lipputuotteista, kuten opiskelijan Walttikortista. Opiskelijahintaisia lipputuotteita voi hankkia vain Linkki-palvelupisteestä tai Jyväskylän Sokoksen infosta. Lisätietoja.

VR

VR on laskenut 16.2.2016 alkaen lippujen keskihintaa pysyvästi neljänneksellä. Uudistukset koskevat kaukoliikenteen hintoja ja alennuksia. Alennukset myönnetään myös 10 ja 30 matkan sarjalipuista. VR:n lähi- ja vyöhykeliikenteessä opiskelija-alennus säilyy 50 %, koska junalippujen hinnat eivät laske samaan tapaan kuin kaukoliikenteessä.

Opiskelija-alennus kaukoliikenteen junissa:

  • perusliput -30%. Opiskelija-alennus lasketaan alentamattomasta aikuisen junalipun hinnasta.
  • Kaikkein edullisin vaihtoehto on VR:n uusi Säästölippu, jonka hinta on sama kaikille eikä siitä myönnetä enää alennuksia. Säästölippuja on myynnissä rajoitettu määrä junavuoroa kohden.

Alennettu hinta pyöristyy aina seuraavaan tasaeuroon.

Lisätietoa uudistuneista hinnoista: https://www.vr.fi/uusihinta/

Huom! VR:n omaa opiskelija-alennuksiin oikeuttavaa korttia ei enää myydä 1.6. alkaen. Opiskelija voi väliaikaisesti todistaa olevansa oikeutettu opiskelija-alennukseen tilapäisellä todistuksella jos JAMKOn opiskelijakortti ei ole vielä valmistunut. Tilapäiseen todistukseen tarvitset JAMKin opiskelijapalveluiden allekirjoituksen ja leiman.

Matkahuolto

Bussilipuista myönnetyt alennukset ovat bussiyrityskohtaisia. Bussiyritysten päättämät alennusehdot voivat poiketa sekä tähän asti käytössä olleista Matkahuollon alennusehdoista (-50%) että toisistaan esimerkiksi alennusprosentin osalta. Yli 60 km:n yhdensuuntaisista linja-automatkoista. Lisätietoa www.matkahuolto.fi

If Vahinkovakuutus

Jäsenhintaiset vakuutukset, katso lisätiedot osoitteesta www.if.fi/samok

Greenstar Hotel Jyväskylä

Greenstar hotelli Jyväskylä tarjoaa JAMKOn jäsenille opiskelijaetuhinnan 65,00€/huone/yö (1-3hlöä). Varauskoodi JAMKO. Varaudu esittämään voimassa oleva jäsenkortti.

Lue lisää 

Optimove Fysioterapia

Optimove Fysioterapia on urheilu- ja liikuntavammojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn erikoistunut yritys. Opiskelijoille hieronta ja fysioterapiakäynneistä -10%.

Lue lisää

Kestävät ry

Opiskelijajäsenelle illan tanssikurssi vain 3€, normaali jäsenhinta 6€. JAMKOn jäsenkortilla opiskelijajäsenyys puolet normaalista jäsenmaksusta.

Lue lisää 

Suomen käsityön museo

Pääsymaksu opiskelijoille 3€, kulttuuri- ja perinneaineiden opiskelijat ilmaiseksi. Kaikille vapaa sisäänpääsy perjantaisin.

Lue lisää

Cheers

Opiskelijakorttia näyttämällä iso hana olut (0,5l) 4€ + muita juoma-alennuksia.

Lue lisää

Cocodens

Suuhygienistin ja hammaslääkärin palveluista -10% Jamkon jäsenille. Vastaanottomme sijaitsee Jyväskylän keskustassa viihtyisissä tiloissa.

Lue lisää

Jyväskylä Sinfonia

Jyväskylä Sinfonia tarjoaa opiskelijoille konserttiliput edulliseen opiskelijahintaan 12 eurolla. Kamari- ja päiväkonsertit vain 7 €!

Lue lisää

Asia Exchange

Vaihto Aasiassa on erinomainen tapa kansainvälistyä. JAMKOn jäsenkortilla saat 30€ alennuksen lukukausimaksuistamme.

Lue lisää

Tuore

Alennus salaateista ja keitoista -10% opiskelijakortilla.

Lue lisää

Alvar Aalto-museo

Opiskelijan pääsylippu 4 euroa (normaali 6 euroa).

Lue lisää

Ellin kirja

Normaalihintaisista korteista, kirjoista ja lahjatavaroista sekä ale-kirjoista -10% 14.10.17 asti. FB Ellin kirja. Instagram ellinkirja.

Lue lisää

JJK Jyväskylä

JJK:n Veikkausliiga-kotiotteluihin pääsylippu kaikille opiskelijoille 10€ (norm. 13€) Harjun stadionin aurinkokatsomoon!

Lue lisää

Savonlinja

Linjalla-mobiilisovelluksen tai Savonlinjan verkkokaupan kautta ostat liput entistä helpommin sekä kaukoliikenteen vuoroille että tapahtumakuljetuksiin.

Lue lisää

Veikon Katsastus Oy

Veikon Katsastus Oy on aidosti kotimainen katsastusyritys Jyväskylässä ja Suolahdessa. Opiskelijaetuna tarjoamme 10% alennuksen kaikista katsastuspalveluista.

Lue lisää

LVI-Nero Oy

10% alennus LVI-palveluista (mm. astianpesukoneen tai pyykinpesukoneen asennus) opiskelijoille.

LUE LISÄÄ