YAMK-opiskelijat

Hei YAMK-opiskelija!

Tiesitkö, että JAMKin YAMK-opiskelijana voit myös liittyä opiskelijakunta JAMKOn jäseneksi? Tältä sivulta löydät kaikki tärkeimmät tiedot JAMKOn jäsenyydestä ja siitä, miksi sinun kannattaisi liittyä!

JAMKOn jäsenyys on paljon muutakin kuin valtakunnalliset- ja paikalliset opiskelijaedut. JAMKOn jäsenenä saat lukuisia jäsenetuja Rajakadun kampuksella, kuten esimerkiksi jäsenille täysin veloituksettoman kuntosalin sekä 10% alennuksen JAMKOn Cafén tuotteista. Opiskelijakorttia näyttämällä saat ympäri Suomea mm. etuja lukuisissa ravintoloissa, opiskelijahintaisen lounaan, alennusta liikuntapalveluista, sekä valtakunnalliset alennukset VR:n ja Matkahuollon lipuista.

JAMKO tekee paljon työtä etuuksien neuvottelun lisäksi myös koulutuksen laadun varmentamiseksi, joten voit ottaa yhteyttä JAMKOon myös niihin asioihin liittyen. Olemme tukenasi kaikissa opiskelun eri vaiheissa!

JAMKOn jäsenyys on saatavilla digitaalisena opiskelijakorttina PIVO-sovellukseen, tai voit halutessasi ostaa fyysisen opiskelijakortin.

Jäsenyyden hinta

  • Koko lukuvuoden jäsenyyden hinta 35€ (+ mahdollinen fyysinen kortti 8€)
  • Syys- tai kevätlukukausi 22€ (+ mahdollinen fyysinen kortti 8€).

Liity jäseneksi!

Jäseneksi liittyminen tapahtuu helposti Kide.appin kautta! Voit liittyä jäseneksi koko lukuvuodeksi tai lukukaudeksi kerrallaan.

Liity jäseneksi tästä

Jäsenedut

JAMKOn jäsenenä pääset nauttimaan monipuolisista jäseneduista! Tutustu jäsenetuihimme lisää täällä.

JAMKON jäsenedut

JAMKOn kuntosali

JAMKOn kuntosali sijaitsee Rajakadun kampuksella ja on JAMKOn jäsenille ilmainen!

lue lisää jamkon kuntosalista

Edunvalvonta

JAMKO tukee opiskelijoita opiskelun eri vaiheissa ja edistää mm. koulutuksen laatua Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Liittymällä jäseneksi tuet edunvalvontatyötämme!

lue lisää jamkon edunvalvonnasta

Mistä JAMKOn jäsenmaksu koostuu?