Jatka jäsenyyttä

Tervetuloa takaisin!

Uuden lukuvuoden jäsenyydet tulevat verkkokauppaamme Kide.appiin myyntiin 1.7.2024, jonka jälkeen voit maksaa ensi vuoden jäsenmaksun verkkokaupan kautta.

Nykyinen jäsenyytesi on voimassa syyskuun loppuun saakka, mutta voit välttää syksyn ruuhkat uusimalla jäsenyytesi jo hyvissä ajoin kesän aikana, heti kun olet ilmoittautunut läsnäolevaksi Peppissä.

Näin uusit jäsenyytesi:

Ennen jäsenyyden jatkamista
  • Muista ilmoittautua läsnäolevaksi seuraavalle lukuvuodelle Peppissä.
Jäsenyyden jatkaminen
  1. Mene verkkokauppaamme Kide.appissa osoitteessa https://kide.app/ ja kirjaudu sisään tunnuksilla, jotka olet luonut, kun ensimmäistä kertaa liityit jäseneksi. Jos tunnukset ovat päässeet unohtumaan, ota yhteyttä Kide.appin asiakaspalveluun.
  2. Kun olet päässyt kirjautumaan, etsi JAMKOn jäsenyys verkkokaupasta. Helpoiten tämä käy, kun avaat hakutoiminnon klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa näkyvää suurennuslasikuvaketta, ja kirjoitat hakupalkkiin JAMKO.
  3. Klikkaa auki JAMKO Jäsenyys / JAMKO Membership.
  4. Nyt voit valita, minkä jäsenyysvaihtoehdon haluat hankkia. Voit valita, haluatko maksaa jäsenmaksun lukukausi kerrallaan, vai kerralla koko lukuvuoden jäsenmaksun.
Valittavanasi ovat seuraavat jäsenyysvaihtoehdot:
  • Jäsenyys, lukuvuosi 2024-2025 – 35,00 euroa
  • Jäsenyys + fyysinen opiskelijakortti, lukuvuosi 2024-2025 – 41,00 euroa
  • Jäsenyys, syyslukukausi 2024 – 22,00 euroa
  • Jäsenyys + fyysinen opiskelijakortti, syyslukukausi 2024 – 28,00 euroa

Mikäli olet jo aiemmin hankkinut itsellesi fyysisen jäsenkortin, sinun ei tarvitse tilata uutta korttia. Kortin voimassaolo päivitetään korttiin liimattavalla lukuvuositarralla.

  1. Maksa jäsenmaksu valitsemallasi maksutavalla.

Jäsenyyden voimaantulo

Mikäli sinulla on fyysinen opiskelijakortti:

Fyysisen kortin voimassaolo todennetaan korttiin liimattavalla lukuvuositarralla. Voit noutaa opiskelijakorttiisi lukuvuositarran JAMKOn toimistolta. Tarraa noutaessa opiskelijakortti tulee olla mukana, sillä irtotarroja ei luovuteta missään tilanteessa!

Mikäli sinulla on digitaalinen opiskelijakortti:

Tiedot jäsenyyden uusimisesta päivittyvät digitaaliselle opiskelijakortille automaattisesti.

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenyyteen liittyen tai kohtaat ongelmia jäseneksi liittymisen ja opiskelijakortin käyttöönoton kanssa, ota yhteyttä JAMKOn jäsenpalveluun

ASIANTUNTIJA, JÄSENPALVELUT
Pekka Mannermaa
+358 50 3361 385
jasenpalvelu(a)jamko.fi