Tutor- ja liikuntasihteeriksi Karoliina Niinistö

Karoliina Niinistö

Karoliinan löydät JAMKOn toimistolta toukokuun alusta alkaen.

JAMKOn hallitus valitsi kokouksessaan 2.4. Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn uudeksi tutor- ja liikuntasihteeriksi sosionomi Karoliina Niinistön. Tehtävää haki 46 henkilöä, joista neljä kutsuttiin haastatteluun. 23-vuotias Niinistö vakuutti hallituksen rekrytointiryhmän hakemuksellaan ja haastattelussa. Niinistöllä on vahva JAMKO- ja järjestötausta. Hän on toiminut JAMKissa opiskellessaan aiemmin mm. sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden JASTO ry:n hallituksessa puheenjohtajana ja rahastonhoitajana, opintoalansa tutorina sekä JAMKOn edustajistossa ja keskusvaalilautakunnassa. Koulutuskokemusta hänellä on mm. lastensuojelun avohuollon tukihenkilökoulutusten ja opinnäytteensä kautta.

Tutor- ja liikuntasihteerin toimenkuvaan kuuluu tutortoiminnan suunnittelu ja koordinointi sekä liikuntatapahtumat. Hän kehittää myös liikunta- ja vertaisohjaustoimintaa koko Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. JAMKOn tutor- ja liikuntasihteeri vastaa JAMKin vapaavalintaisista Opiskelijatutorointi sekä International Student Tutoring –opintojaksoista ja niiden sisällöistä.

Uusi tutor- ja liikuntasihteeri aloittaa työnsä 4.5. Sillä välin tutorointiin ja liikuntaan liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä JAMKOn toiminnanjohtajaan.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Hannu Järvistö, 044 3211 600, toiminnanjohtaja(a)jamko.fi

Edellinen artikkeli

Viikkokatsaus | Viikko 14

Seuraava artikkeli

Viikkokatsaus | Viikko 15

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista