Tie JAMKOon: Lauri

Teksti: Lauri Kujala
Hallituksen 2022 jäsen, mentorointi

Hermostuneesti etsin Valjakkaa Rajakadulta. Dynamon opiskelijana se oli hieman vaikeaa, mutta löysin silti ajoissa perille. Salissa oli muutama tuttu kasvo tutoroinnin saralta, mutta muuten muut olivat vieraita. Jännitti.

Olin tullut edustajiston syyskokoukseen, jossa valittaisiin JAMKOn hallitus vuodelle 2022. Aiemmin olin käynyt kuuntelemassa hallitusinfon Eeva Visselin innoittamana, mutta tulin siihen tulokseen, että se ei ehkä ole paikkani. Keskustelin vielä myöhemmin Eevan kanssa siitä, kannattaisiko JAMKOn hallitukseen lähteä, jos aion jatkaa vielä JASTO:n hallituksessa. Hän kertoi, että se on mahdollista, mutta ei ehkä kannattavaa (omat aikataulut yms jaksaminen).

Päätin kuitenkin käydä edustajiston kokouksessa katsomassa, millainen homma on. Istuin Valjakkaan ja seurasin mitä tapahtui. En voinut äänestää tai esittää ketään mihinkään, sillä en ollut edustajiston jäsen. Hallituksen jäsenten valinnan alkaessa Eeva pyysi erästä edaattoria esittämään minua hallitukseen. Kyseinen edaattori oli yksi nykyisistä tapahtumavastaavistamme, Albert.

Esittelin itseni ja mihin pestiin olin hakemassa. Mentorvastaavaksi minut valittiin hallituksen järjestäytymiskokouksessa. Edustajiston syyskokouksen jälkeen, tuoreena JAMKOn hallituksen jäsenenä, mietin, että mihinköhän olen lupautunut mukaan. Vuoden edetessä olen oppinut paljon- kokouskäytänteistä Jamkin hyvinvointihenkilöstön rakenteeseen. Ehdottomasti parasta on kuitenkin ollut uusiin ihmisiin tutustuminen ja uudet ystävät. JAMKOn hallitukseen lähteminen on ollut yksi opiskeluaikani parhaimmista päätöksistä.

Hallitusrekry on auki. Lue lisää ja tule mukaan!

 

Seuraava artikkeli

Tie JAMKOon: Nilla

Selaa kaikkia blogeja

Blogit