Opiskelijaelämässä mukana

London tarjoaa parhaat puolet pubista ja yökerhosta. Kaikki mitä tarvitset ja vieläpä aivan Jyväskylän keskustassa. Täällä pääset aistimaan saman illan aikana neljää erilaista tunnelmaa neljässä eri musiikkiympäristössä; yökerhossa, livepuolella, retrossa ja karaokemaailmassa.

Live-esiintyjiä pääsee Londonissa ihailemaan kahdesti viikossa, pääsääntöisesti perjantaisin ja lauantaisin. Londonista löytyy neljä tanssilattiaa, joiden musiikkitarjonnasta vastaa aina neljä dj:tä. Londonin musiikkimaailma on yhdistelmä aikuisrockin ja -popin 80-luvun parhaista paloista aina nykypäivään.

Lue lisää

Intoa opiskeluun ja jaksamista työhön! Ammattiliitto Pro on mukanasi opiskeluajoista eläkkeelle saakka. Ammattiliitto Pro on suurin yksityisen sektorin toimihenkilöliitto ja Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenliitto. Pro:n tärkeimmistä eduista on työehtosopimus. Se ja kaikki muut elämääsi, työuraasi ja vapaa-aikaasi liittyvät edut ja palvelut yhteen laskien olet reippaasti plussan puolella.

Lue lisää

Osuuspankilta saat ajankohtaista pankkineuvontaa jokaiseen tilanteeseen. Voit hoitaa samassa paikassa kaikki pankki- ja vakuutusasiasi. OP tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen palveluun tai verkossa asioimiseen, mikä vain sopii sinulle parhaiten.

Lue lisää

TimeTravels tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tutustua erilaisiin kohteisiin opiskelijahintaan yhteistyössä JAMKOn kanssa. Lähde lumoavaan Lappiin tai Lofoottien jylhiin maisemiin muiden kanssaopiskelijoiden kanssa tai tapaa uusia ystäviä matkalla.

Lähde mukaan

Slice on Suomen suurin opiskelijaetupalvelu ja maksuton digitaalinen opiskelijakortti.

Lue lisää