Opiskelijaelämässä mukana

Parasta mitä voit tehdä haalarit jalassa! Bran kolmen kimppa takaa onnistuneen illan ja kaupungin kovimmat opiskelijabileet yhteistyössä JAMKOn kanssa. Bar, Base & Beach: yllätyksellistä, rentoa, rohkeaa  ja iloista!

Astu sisään!

Revolutionissa, tuttavien kesken Revossa yhdistyy tyylikkyys ja rentous omaleimaisella tavalla, asiakasta kunnioittaen, mutta vakavamielisyyden unohtaen. Tämä näkyy palvelussa, miljöössä, tunnelmassa ja tuotteissa. Revolutionin ravintola, pubi ja baari tarjoilevat jokaiselle jotain.

Tervetuloa!

Freetime on rento rock-henkinen yökerho keskellä Jyväskylää. Timeen on helppo tulla yksin tai isommalla poppoolla. Kaiuttimista paukkuu siis rock-klassikot 50-luvulta nykypäivään sekä hyvällä maulla valikoidut bilebiisit viime vuosikymmeniltä. Mahdollisuus myös omaan äänenavaukseen löytyy karaokepuolelta.

Käy peremmälle!

Jokaisen jyväskyläläisen olohuone VENN tarjoaa herkulliset ruuat ja upeat drinkit moneen makuun. Henkilökuntakin on niin ystävällistä, että yksinkin brunssia nauttiessa tuntee olevansa ystävien seurassa.

Lue lisää

Intoa opiskeluun ja jaksamista työhön! Ammattiliitto Pro on mukanasi opiskeluajoista eläkkeelle saakka. Ammattiliitto Pro on suurin yksityisen sektorin toimihenkilöliitto ja Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenliitto. Pro:n tärkeimmistä eduista on työehtosopimus. Se ja kaikki muut elämääsi, työuraasi ja vapaa-aikaasi liittyvät edut ja palvelut yhteen laskien olet reippaasti plussan puolella.

Lue lisää

Osuuspankilta saat ajankohtaista pankkineuvontaa jokaiseen tilanteeseen. Voit hoitaa samassa paikassa kaikki pankki- ja vakuutusasiasi. OP tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen palveluun tai verkossa asioimiseen, mikä vain sopii sinulle parhaiten.

Lue lisää

TimeTravels tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tutustua erilaisiin kohteisiin opiskelijahintaan yhetistyössä JAMKOn kanssa. Lähde kuvan kauniiseen Pietariin, lumoavaan Lappiin tai Lofoottien jylhiin maisemiin muiden kanssaopiskelijoiden kanssa tai tapaa uusia ystäviä matkalla.

Lähde mukaan

Victory Point on Jyväskylässä sijaitseva monipuolinen pelikeskus. Victory Pointilla pääset kokeilemaan videopelejä ja erilaisia pelilaitteita. Pelikeskuksessa on kokeiltavana esimerkiksi VR-laseja ja erilaisia retrokonsoleita.

Lue lisää