Opiskelijaelämässä mukana

Parasta mitä voit tehdä haalarit jalassa! Bra2:n kolmen kimppa takaa onnistuneen illan ja kaupungin kovimmat opiskelijabileet yhteistyössä JAMKOn kanssa. Bar, Base & Beach: yllätyksellistä, rentoa, rohkeaa  ja iloista!

Astu sisään!

Revolutionissa, tuttavien kesken Revossa yhdistyy tyylikkyys ja rentous omaleimaisella tavalla, asiakasta kunnioittaen, mutta vakavamielisyyden unohtaen. Tämä näkyy palvelussa, miljöössä, tunnelmassa ja tuotteissa. Revolutionin ravintola, pubi ja baari tarjoilevat jokaiselle jotain.

Tervetuloa!

Freetime on rento rock-henkinen yökerho keskellä Jyväskylää. Timeen on helppo tulla yksin tai isommalla poppoolla. Kaiuttimista paukkuu siis rock-klassikot 50-luvulta nykypäivään sekä hyvällä maulla valikoidut bilebiisit viime vuosikymmeniltä. Mahdollisuus myös omaan äänenavaukseen löytyy karaokepuolelta.

Käy peremmälle!

Intoa opiskeluun ja jaksamista työhön! Ammattiliitto Pro on mukanasi opiskeluajoista eläkkeelle saakka. Ammattiliitto Pro on suurin yksityisen sektorin toimihenkilöliitto ja Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenliitto. Pro:n tärkeimmistä eduista on työehtosopimus. Se ja kaikki muut elämääsi, työuraasi ja vapaa-aikaasi liittyvät edut ja palvelut yhteen laskien olet reippaasti plussan puolella.

Lue lisää