JAMKOn jäsenyys lukuvuoden vaihteessa

JAMKOn jäsenpalvelut palvelevat vielä kesäkuun ajan etänä JAMKO online – chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse 30.6. saakka. JAMKOlla on tavoitteena avata toimisto jälleen 12.8. alkaen Pääkampuksella, mutta tiedotamme Covid – 19 tilanteen vaikutuksista toimistomme avautumiseen elokuun alussa. Jäsenpalvelumme käynnistyy joka tapauksessa kesän jälkeen myös etänä. 

Jatkavien opiskelijoiden jäsenyydet lukuvuodeksi 2019 – 2020 ja kevätkaudeksi 2020 ovat voimassa syyskuun 2020 loppuun asti. Sekä jatkavien että uusien opiskelijoiden on mahdollista hankkia jäsenyys syksylle 2020 tai lukuvuodelle 2020 – 2021 1.7. alkaen. Uusia tarroja tai tilattuja opiskelijakortteja voi noutaa vasta toimiston avauduttua kesän jälkeen.  Tällä välin voit aktivoida lisäpalveluna sähköisen opiskelijakortin Pivossa käyttöösi, jolla saat samat opiskelijaedut ja alennukset kuin fyysisellä kortillakin. Lisätietoa aktivoinnista löydät täältä. 

Uusien opiskelijoiden jäsenyyden hankkiminen

Jos olet juuri saanut tiedon opiskelupaikasta Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, onneksi olkoon! Tervetuloa opiskelijayhteisöömme! Liittyäksesi JAMKOn jäseneksi ja saadaksesi opiskelijakortin, sinun tulee ensin ottaa vastaan opiskelupaikka ja ilmoittautua läsnäolevaksi Opintopolku.fi-palvelussa. Tämän jälkeen sinun tulee hakea korkeakoulun käyttäjätunnukset JAMKin Vetuma – nettipalvelusta, joilla tunnistamme, että olet korkeakoulumme läsnäoleva opiskelija. Tämän jälkeen voit hankkia jäsenyytesi JAMKOn verkkokaupasta. Lue lisäohjeet opiskelijakortin hankintaan. 

Jatkavien jäsenten jäsenyyden päivittäminen

Jos sinulla on jo JAMKOn opiskelijakortti ja jäsenyys edelliseltä kaudelta, sinun ei tarvitse tilata uutta korttia, vaan voit päivittää jäsenyytesi uudelle lukukaudelle. Se käy helposti JAMKOn verkkokaupassa. Sinun tulee ensin ilmoittautua läsnäolevaksi uudelle lukukaudelle – tai vuodelle Peppissä ja tämän jälkeen voit kirjautua JAMKOn verkkokauppaan. Lisäohjeet jäsenyyden jatkamisesta täällä.  Jatkettuasi jäsenyyttä voit ottaa käyttöön myös JAMKOn sähköisen opiskelijakortin Pivossa, jos et ole aiemmin tätä aktivoinut. Sähköinen opiskelijakortti on aktivoitavissa pääsääntöisesti vuorokauden sisällä jäsenyyden maksusta. Jos sinulla on jo entuudestaan käytössä sähköinen opiskelijakortti, jäsenyytesi päivittyy sähköiseen opiskelijakorttiin viimeistään jäsenyyskauden vaihtuessa syys-lokakuun vaihteessa.

Lisätietoja jäsenyyden hankkimisen tavallisimmista pulmista selviää JAMKOn UKK – sivulta. Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin tästä.
 

JAMKOn jäsenpalvelupisteet saapuvat jälleen kaikille kampuksille syksyllä 2020. Jäsenpalvelupisteeltä voit noutaa uuden kauden tarroja, tilattuja opiskelijakortteja sekä saat tietoa JAMKOn palveluista. Pistä seuraavat ajat kalenteriisi: 

  • Dynamo: 31.8.-30.9. ma ja ke klo 10-15 sekä pe 10-14
  • Musiikki: Tiistaina 1.9., 15.9. sekä 29.9. klo 11-14
  • Tarvaala: Torstaina 10.9. sekä 24.9. klo 11:30-13:30

Mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa löydät täältä.

JAMKO toivottaa aurinkoista kesää!

Lisätietoja
Jäsenpalveluiden asiantuntija
Arttu Niemelä
Puhelin +358 50 3361 385
Sähköposti: jasenpalvelu(a)jamko.fi

 

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista