Tilaa opiskelijakortti

Opiskelijakortti on opiskelijakunnan jäsenkortti ja hankkiessasi opiskelijakortin liityt samalla JAMKOn jäseneksi. Opiskelija voi todistaa jäsenyytensä joko fyysisellä opiskelijakortilla ja kunkin lukukauden tai -vuoden jäsentarralla, tai digitaalisella opiskelijakortilla, joka löytyy Pivo-sovelluksen kautta. 

Jos olet juuri aloittanut opintosi, voit tilata opiskelijakortin vasta kun olet saanut JAMKin verkkotunnukset. Klikkaa lisätietoja tästä.

Kun tilaat opiskelijakortin:

 • Tarkista, että olet oikeutettu JAMKOn jäsenyyteen ja opiskelijakorttiin. Tarkista jäsenyyden ehdot tästä.
 • Fyysistä korttia varten tarkista, että sinulla on itsestäsi sopiva digitaalinen kasvokuva jpg – muodossa, jonka liität opiskelijakorttiisi. Lisätietoja opiskelijakorttiin sopivasta valokuvasta.
 • Kirjaudu JAMKOn verkkokauppaan alla olevan linkin kautta. Voit tehdä omat tunnukset tai kirjautua sovellukseen Facebook – tunnuksillasi.
 • Valitse haluamasi jäsenkausi ja maksutapa. Voit käyttää pankki/luottokorttia, MobilePayta, verkkopankkimaksua tai Pivoa.
 • Maksettuasi ostoksesi, voimassa oleva jäsenyytesi ilmestyy Lompakko-sivulle. HUOM! Tämä ei kuitenkaan ole digitaalinen jäsenkorttisi, vaan tämän avulla pystyt lunastamaan jäsenyyteesi kuuluvan jäsentarran opiskelijakorttiisi. Tämän avulla voit myös muokata henkilötietojasi jäsenrekisteriin jos ne on muuttuneet.
 • Saat noutoilmoituksen koulun sähköpostiosoitteeseen, kun kortti on valmis noudettavaksi. HUOM! Jos asut toisella paikkakunnalla tai aloitat lukuvuoden harjoittelussa toisella paikkakunnalla etkä pääse hakemaan korttia, olethan yhteydessä jäsenpalveluun.
  • Henkilöllisyytesi tarkastetaan kortin luovutuksen yhteydessä, joten henkilöllisyystodistus on oltava mukana.
  • Opiskelijakortin toimitusaika on 1-3 viikkoa. Jos tilaus viipyy yli kolme viikkoa, ota yhteyttä.
 • Voit ottaa käyttöön myös JAMKOn digitaalisen opiskelijakortin Pivossa. Katso ohje digitaalisen opiskelijakortin käyttöönottoon.

Hinta ja maksaminen

 • Koko lukuvuoden jäsenyys maksaa 35 euroa + kortin valmistamiskulut 5€
 • Lukukauden jäsenyys 22 euroa + kortin valmistamiskulut 5€

Jäsenmaksu tulee maksaa ainoastaan verkkokaupan kautta. Maksutapoina luotto/pankkikortti, MobilePay, Pivo, verkkopankki. Fyysistä korttia varten jäsentarran saat JAMKOn jäsenpalvelusta. 

Tilaa kortti

Olet liittymässä ensimmäistä kertaa JAMKOn jäseneksi ja tilaat opiskelijakortin.

Liity jäseneksi ja tilaa opiskelijakortti tästä

Kysyttävää?

Jos sinulla tulee ongelmia liittymisessä tai sinulla on kysyttävää, kannattaa tarkistaa UKK- sivulta löytyisikö tilanteeseen vastaus. Klikkaa tästä usein kysyttyihin kysymyksin.

Korttitilauksiin ja jäsenasioihin liittyvissä asioissa sinua auttaa JAMKOn jäsenpalveluasiantuntija: jasenpalvelu(a)jamko.fi, +358 50 3361 385
JAMKOn toimisto, Rajakatu 35, Pääkampus, F-siipi, tila FP23. Aukioloajat.