JAMKO suunnittelee syksyn tapahtumia suositukset huomioiden

Opiskelijakunta JAMKOn toimijat suunnittelevat tulevan syksyn tapahtumia tällä hetkellä lähes normaaliin tapaan, mutta tapahtumille mietitään varasuunnitelmia, jos niitä ei pystytä täysin toteuttamaan. Tapahtumia miettiessä otamme huomioon sekä hallituksen että JAMKin suositukset ja mahdolliset rajoitukset.

Perumisen sijaan pyrimme tarvittaessa siirtämään tapahtumiamme tai järjestämään niitä etänä. Tapahtumien siirtämistä olemme miettineet esim. sellaisten tapahtumien kohdalta, joihin haluamme taata kaikille pääsyn ilman kävijämäärien rajoittamista. Esimerkiksi Tursajaisten osallistujamäärää ei haluta rajoittaa, sillä se on tärkeä yhteisöllinen tapahtuma ihan jokaiselle aloittavalle opiskelijalle.

Haluamme tarjota opiskelijoille keinon kokea yhteisöön kuulumista ja tuoda vastapainoa opiskeluun. Olemmekin valmistautuneet järjestämään joitain syksyn tapahtumiamme etänä. Kevään aikana kokeillut etätapahtumat, kuten etävisa ja CS-turnaus olivat pidettyjä, joten meillä on mahdollisuus niitä järjestää uudestaankin.

Haluamme tulevaisuudessa tarjota monipuoliselle jäsenistöllemme ja opiskelijakunnalle mahdollisuuksia osallistua tapahtumiimme myös etänä. Tästä syystä olemme jo suunnitelleet monipuolisempaa tapahtumatarjontaa, joka sisältää etätapahtumia perinteisten tapahtumien rinnalla.

Tutustu tuleviin tapahtumiin tästä

Lisätietoja:
Kiia Pöyhönen
Hallituksen varapuheenjohtaja
varapuheenjohtaja(a)jamko.fi
+358 44 3211 550

 

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista