Opinnäytteiden kansituspalvelu käynnistyy jälleen!

Opiskelijakunta JAMKO on kevään ajan kartoittanut uutta yhteistyökumppania opinnäytetöiden kansituspalvelun tuottamista varten. Kumppaniksi valikoitui Jyväskylän yliopistopaino. Yhteistyö Jyväskylän yliopistopainon kanssa käynnistyi 1.6. alkaen.

Opinnäytteiden kansituspalvelu on kevätkaudella saatavilla 11.6. saakka, jonka jälkeen jätetyt tilaukset etenevät painolle vasta kesätauon jälkeen elokuussa. Tilauksia voi jättää valmiiksi verkkolomakkeen kautta myös kesätauon aikana.

Tilaukset välitetään vastedes painoon joka torstai klo 14 mennessä. Tämän jälkeen tulleet tilaukset etenevät painolle seuraavan viikon torstaina. Toimitusaika tilauksille on 4-6 arkipäivää, mahdolliset arkipyhät sekä kiireaika voivat siirtää toimitusaikaa.

Opinnäytteet kansitetaan edelleen mustiin, tyylikkäisiin kansiin ja kultainen painatus tehdään JAMKin standardien mukaan. Tekstin asettelua kannessa muokataan hieman selkeämmäksi ja selkämykseen painetaan vain tekijän nimi ja vuosiluku. Tuotannon muutosten takia kansituspalvelun hintoja on jouduttu nostamaan.

Covid 19 – epidemian takia kansituksien toimitustapana on kevätkaudella vain postitus & lasku. Kansitus postitetaan asiakkaalle suoraan painosta, jonka vuoksi tilauksiin lisätään postituskulut (8,50€) sekä laskutuslisä (7,00€). Mikäli vallitseva tilanne mahdollistaa toimiston avaamisen elokuussa, vaihtoehtona on myös työn noutaminen ja maksaminen JAMKOn toimistolla, jolloin ylimääräisiä kuluja ei tule.

Lisätietoja: Opinnäytteen kansitus

Jäsenpalveluasiantuntija
Arttu Niemelä
Puhelin +358 50 3361 385
Sähköposti: jasenpalvelu(a)jamko.fi

Edellinen artikkeli

Viikkotiedote, viikko 21

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista