JAMKOn ystävänpäivä: Love Potion

Oletko valmis kevään suurimpaan (ja kuumimpaan) tapahtumaan?
Valmistaudu kuherruskuukauteen heti ystävänpäivän jälkeen! Kokoa kaverisi ja kumppanisi, ja tule löytämään uusia ihmisiä, ja testaamaan tietojasi ”Love & Lust” tietovisassa Londonissa JAMKOn Love Potion bileissä 15. Helmikuuta. Bileissä juhlistamme eksyneitä sydämiä jotka löytävät taas toisensa, samalla kun Tuuli lisää ripauksen musiikkia rakkauden juomaan.

Tietovisan teemana toimii rakkaus ja himo, jossa tutkimme seksuaalisuuden ihmeitä ja saloja. Tietovisa pidetään karaoke-puolella klo 22:00, jossa tietovisaan voi halutessaan osallistua. Istumapaikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten siltä osin nopeat syövät hitaat.

Liput itsellesi voit lunastaa Kide.appistä 31. Tammikuuta alkaen. Ovet aukeavat klo 21:00 ja tietovisa alkaa klo 22:00. Lippujen hinnat ennakkoon ovat 7€ jäsenille ja 13€ ei-jäsenelle. Ovelta lippujen hinnat ovat 9€ jäsenille ja 15€ ei-jäsenille.

Hanki liput tästä!

Häirintäyhdyshenkilöt:
Tapahtuman aikana tapahtumassamme toimii häirintäyhdyshenkilö: Noora Hakonen, +358 41 727 4571
Jos tapahtuman jälkeen haluaisit puhua jostain kokemastasi ongelmasta, ota yhteyttä Anna Tarvainen-Illiin, +358 45 2078110 tai hairinta(a)jamko.fi

Tapahtumassa noudatetaan JAMKOn turvallisemman tilan periaatteita.

Lisätietoja: tapahtumat(a)jamko.fi

Info

Koska? Torstaina
15.2.2024

Muut tapahtumat