Uudenvuoden lupaukset

Hyvää uutta vuotta, rakkaat opiskelijat ja JAMKOn jäsenet.
Olen Eemeli Rajala, JAMKOn hallituksen puheenjohtaja tänä armon vuonna 2016. Nyt kun uusivuosi on juhlittu ja lupaukset on tehty, voisin paljastaa millaisia lupauksia JAMKOn päässä on tälle vuodelle tehty. Vuoden 2015 edustajiston syyskokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaan JAMKOn vuosi koostuu monista suurista kokonaisuuksista, joista suurimmat ovat uuden strategian laatiminen vuosille 2017-2020, kuntapoliittisen ohjelman päivittäminen vuoden 2017 kuntavaaleja varten sekä tapahtumien uudelleenkonseptointi.

Strategia on tulevaisuuteen suuntaava asiakirja, jonka tehtävänä on ohjata JAMKOn toimintaa seuraavan neljän vuoden ajan. Strategiassa pyritään tiedostamaan mahdolliset muutokset opiskelijoiden elämään sekä JAMKissa että valtakunnallisella skaalalla. Kuntapoliittinen ohjelma sen sijaan on asiakirja jossa linjataan Jyväskylän korkeakouluopiskelijoiden tavoitteet kuntavaaleihin sekä kuntavaikuttamiseen kokonaisuutena. Opiskelijan elämään vahvasti vaikuttavat asiat kuten opiskeluterveydenhuolto, asuminen ja liikkuminen otetaan huomioon. Asiakirja rakennetaan yhteistyössä JYYn kanssa. Toiminnassamme on paljon muutakin, joka on varmasti teille tuttua, kuten tutorointi, opiskelijakortin tarjoaminen, kymmenet erilaiset tapahtumat vuoden aikana, sekä edunvalvonta kuten Jupinaviikot, mutta aikaisemmin mainitsemani strategia ja kuntapoliittinen ohjelma ovat todellakin suurimpia ja tärkeimpiä uusia kokonaisuuksia mitä tänä vuonna itse tulen puheenjohtajana tekemään. Meillä on hallituksessa näille kaikille muille kokonaisuuksille omat vastuuhenkilöt, jotka auttavat rakentamaan tätä vuotta.

Itsekin mietin, että millaisia uudenvuoden lupauksia antaisin, mutta päätin, että lupaukseni on se, että teen parhaani kaiken suhteen; mitäs muutakaan voisimme? Tulen joka tapauksessa keskittymään paljon JAMKOon tänä vuonna, joten JAMKOn uudenvuoden lupaukset ovat minun uudenvuoden lupaukseni.
Moni teistä on varmasti miettinyt millaisia uudenvuoden lupauksia itse voisi tehdä. Yksi mahtava idea olisi tutoriksi hakeminen! Jos olet missään välissä miettinyt, että haluaisit auttaa muita opiskelijoita, ohjata uudet opiskelijat JAMKin sisäiseen elämään sekä Jyväskylän mahtavaan opiskelijaelämään, älä epäröi vaan hae tutoriksi! Hakemuslomakkeen löydät tästä linkistä!

Vaikkei aina voikaan tietää mitä tulee vastaan, teemme tästä vuodesta joka tapauksessa aivan mahtavan teidän kanssanne!

Terveisin, Eemeli
Hallituksen puheenjohtaja

Edellinen artikkeli

Parasta just nyt - tutorrekry!

Seuraava artikkeli

Puheenjohtajan arki

Selaa kaikkia blogeja

Blogit