Rakastu uusiin lajeihin I ♥ Korkeakoululiikunta -viikolla

Korkeakoululiikunnan I ♥ Korkeakoululiikunta -viikko tuo mukanaan uutta, kivaa ja innostavaa ohjelmaa aina avantotuinnista dancepartyihin ja futsalturnauksesta lumijoogaan! Viikon ajan pääset lisäksi osallistumaan korkeakoululiikunnan ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroille maksutta.

Viikon ohjelma

MAANANTAINA 12.2.
Tutustu upouuteen Rentukkaan! Avoimet ovet ja ohjaaja Mikael paikalla Rentukan kuntosalilla klo 16-20. Vapaa pääsy.
Tule kuulemaan Hidden Factorin valmentajan Aleksi Tossavaisen (LitM) luento “How to build healthy habits and exercise regularly”. Luento on klo 16.15-17.45 Liikunnalla salissa L209. Vapaa pääsy.

TIISTAINA 13.2.
Hyvinvointihulinat Ruusupuistossa klo 10-14 yhteistyössä YTHSn kanssa. Vapaa pääsy.
Kaksituntista hauskuutta, hikeä ja biletystä dancepartyissa. Ohjelmassa mm. twerkkausta, dancehallia, discoa, afrobeatia, reggaetonia ja smooth hiphopia Liikunnalla klo 18-20. Lippu 6 euroa. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka päättyy ma 12.2. klo 14.

KESKIVIIKKONA 14.2. ♥
Futsal-liigaseura Kampuksen Dynamo järjestää ilmaisen korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulujen henkilökunnalle suunnatun futsal-turnauksen Hipposhallilla klo 8-16. Ilmoittautuminen päättyy pe 9.2. klo 12.

TORSTAINA 15.2.
Korkeakoululiikunnan lumijoogaa klo 12-12.30 ja avantouintia klo 13-14 Tuomiojärvellä JAMKOn järjestämässä Snowdayssä! Vapaa pääsy. Lisäksi maksulliset turnaukset lumisählyssä, lumifutiksessa ja lumilentopallossa.

PERJANTAINA 16.2.
Kiipeilypäivä! Jyväskylän Boulderpaja tarjoaa kaikille Jyväskylän korkeakouluopiskelijoille ja henkilökunnalle päivän ajan kiipeilyn 7€/hlö sisältäen kenkävuokran. Boulderpaja on auki klo 14-21.

Lisätietoja:

Nettisivuilla 
Facebookissa
Liikuntasuunnittelija Henna Törmänen, henna.tormanen@jyu.fi, 0408054748

Edellinen artikkeli

Tutustu mentoreihin!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista