Kuntosalin kehittäminen etenee

Me kysyimme ja te vastasitte! JAMKOn Rajakadulla sijaitsevan kuntosalin tilasta tehtiin kysely huhtikuussa, johon salin käyttäjät innokkaana tartuitte ja saimme mukavat 56 vastausta ja runsaasti palautetta. On ilmiselvää että parannuksia kaivataan.

Kuntosalityöryhmä on aloittanut tulosten läpikäynnin, joten raportti ja hankintojen suunnittelu on työn alla. Tällä erää neljä pääteemaa nousee esille. Kysyntää suuremmille käsipainoille on paljon, sillä aktiivipunttaajille tuo 30kg ei riitä. Jalkatreeneihin kaivataan lisämahdollisuuksia, kuten toista kyykkytelinettä tai Smith/hack telinettä. Selkeänä kehityskohteena on myös lämmittelylaitteet, joihin kaivataan huoltoa ja monipuolisuutta. Lisäksi saimme paljon uusia kehitysideoita sekä hankintatoiveita.

Tällä hetkellä budjetti ei riitä kaikkiin näihin hankintoihin, mutta vastaustenne ansiosta meillä on perusteet vaatia rahoitusta seuraavalle vuodelle.
JAMKOn kuntosalityöryhmä jatkaa toimintaansa ja kehittää kolmiportaisen salin kehittämismallin, jonka pohjalta uusia hankintoja on mahdollista tehdä. Kuntosalille on myös tilattu paljon kaivattu huolto kevääksi.

Kiitoksia kaikille, jotka annoitte äänenne kuulua!

Lisätietoja:

JAMKOn kuntosalityöryhmä
Juha Salmi
Otto Martikainen
liikunta@jamko.fi

Edellinen artikkeli

Viikkokatsaus | Viikko 19

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista