Jäsenpalvelu kesätauolla — uudet jäsenyydet voimaan 1.7.

JAMKOn toimisto on jäänyt kesätauolle. Jäsenpalvelu palvelee sinua etänä JAMKO online-chatissa, puhelimitse sekä sähköpostitse kesäkuun loppuun asti. JAMKOn toimisto avataan kesätauon jälkeen taas elokuussa, ja tiedotamme tarkemmasta aikataulusta ja mahdollisista Covid-19 tilanteeseen liittyvistä erikoisjärjestelyistä elokuun alussa. 

Jatkavien opiskelijoiden jäsenyydet lukuvuodeksi 2020 – 2021 ja kevätkaudeksi 2021 ovat voimassa syyskuun 2021 loppuun asti. Sekä jatkavien että uusien opiskelijoiden on mahdollista hankkia jäsenyys syksylle 2021 tai lukuvuodelle 2021 – 2022 heinäkuun alusta alkaen. Uusia tarroja tai tilattuja fyysisiä opiskelijakortteja voi noutaa vasta toimiston avauduttua elokuussa. Saat jäsenyyden sekä sen tuomat edut ja hyödyt käyttöösi aktivoimalla digitaalisen opiskelijakortin Pivo-sovelluksessa. Uudet opiskelijat saavat digitaalisen opiskelijakortin käyttöön, kun korkeakoulu on ensin vahvistanut opiskelijan tiedot. Lisätietoa digitaalisen opiskelijakortin aktivoimisesta löydät täältä.

Uusi opiskelija – näin liityt jäseneksi! 

Kun olet saanut tiedon opiskelupaikasta JAMKissa, sinun kannattaa liittyä myös opiskelijakunta JAMKOn jäseneksi. Jäsenenä käytössäsi on kattava palvelu- ja etupaketti, joka tarjoaa opiskelijoille JAMKOn monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet, mahtavat tapahtumat ja matkat, sekä kahvilapalvelut jäsenelle aina edullisempaan hintaan. Lisää JAMKOn jäseneduista voit lukea Jäsenedut-sivultamme.

Liittyäksesi JAMKOn jäseneksi, sinun tulee ensin ottaa vastaan opiskelupaikka ja ilmoittautua läsnäolevaksi Opintopolku.fi-palvelussa. Tämän jälkeen sinun tulee hakea korkeakoulun käyttäjätunnukset JAMKin Vetuma – nettipalvelusta, joilla tunnistamme, että olet korkeakoulumme läsnäoleva opiskelija. Tämän jälkeen voit hankkia jäsenyytesi JAMKOn verkkokaupasta Kide.appissa. Liittyessäsi jäseneksi voit valita, haluatko tilata myös fyysisen, toimistoltamme noudettavan opiskelijakortin. Lue lisäohjeet opiskelijakortin hankintaan.

Jatkava jäsen – näin päivität jäsenyytesi! 

Jos sinulla on jo JAMKOn jäsenyys edelliseltä kaudelta, voit päivittää jäsenyytesi uudelle lukukaudelle- tai vuodelle. Se käy helposti JAMKOn verkkokaupassa. Sinun tulee ensin ilmoittautua läsnäolevaksi uudelle lukukaudelle– tai vuodelle Peppissä ja tämän jälkeen voit kirjautua JAMKOn verkkokauppaan. Lisäohjeet jäsenyyden jatkamisesta täällä. Jos sinulla on jo JAMKOn opiskelijakortti, voit noutaa tarran toimistoltamme tai muutaman muun opiskelijakunnan jäsenpalvelusta. Lisätietoa löydät täältä

Hyödyllisiä linkkejä

Digitaalinen opiskelijakortti
JAMKOn jäsenedut
Mitä JAMKO tekee?
JAMKOn verkkokauppa (Kide.app)

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista