JAMKOn toiminnanjohtajaksi valittu Miina Pirnes

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn toiminnanjohtajaksi on valittu hallituksen kokouksessa 24.6. Miina Pirnes. 

Miina Pirnes vakuutti JAMKOn rekrytointityöryhmän mm. monipuolisella koulutuksella, esihenkilö-, hallinto sekä organisointiosaamisella, joka on kertynyt myymäläpäällikön ja projektikoordinaattorin tehtävissä. Koulutukseltaan hän on organisaation ja talouden johtamisen tradenomi (YAMK) Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta sekä kulttuurituottaja (AMK) XAMKista. “Miina tuo tuoretta näkemystä ja kehitysideoita opiskelijakunnan toimintaan järjestökentän ulkopuolelta”, toteaa JAMKOn hallituksen puheenjohtaja Stella Palassalo.

Toiminnanjohtaja vastaa sekä opiskelijakunta JAMKOn palveluiden organisoinnista ja päivittäisten talous- sekä hallintoasioiden hoitamisesta. Tehtäviin kuuluu myös JAMKOn omistaman osakeyhtiön toimitusjohtajan tehtävät. Toiminnanjohtajalle kuuluu myös kehitystehtävät ja hän toimii työntekijöiden esihenkilönä.

”Jännittää astua toiminnanjohtajan saappaisiin, mutta intoa ja ideoita on pää täynnä, niillä pärjää jo pitkälle”, kertoo vasta valittu toiminnanjohtaja Miina Pirnes.

Miina aloittaa tehtävässään perehdytyksellä 26.7.2021. Hän sijaistaa toiminnanjohtajan tehtävästä työvapaalle jäävää Hannu Järvistöä 31.1.2022 saakka.  

Miina Pirneksen tavoittaa 1.8. alkaen sähköpostitse toiminnanjohtaja@jamko.fi sekä puhelimitse 0443211600. 

Lisätiedot

Stella Palassalo
Hallituksen puheenjohtaja
0443211500

Hannu Järvistö
Toiminnanjohtaja
0443211600

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista