JAMKOn jäsenyys lukuvuoden alussa

Jatkavat jäsenet

JAMKON jäsenyys lukuvuodeksi 2017 – 2018 ja kevätkaudeksi 2018 on voimassa syyskuun 2018 loppuun asti. Tämän jälkeen jäsenyyttä voidaan jatkaa joko lukukaudeksi tai lukuvuodeksi kerrallaan JAMKOn sivujen kautta. JAMKOn jäsenyyttä voi jatkaa 1.7. alkaen, mutta jäsenyyden vahvistavan uuden jäsentarran voi noutaa vasta kesätauon jälkeen 8.8. alkaen. Jatkavilla opiskelijoilla sähköinen opiskelijakortti FrankAppin kautta toimii elokuun loppuun saakka, mutta jäsenyys ja fyysinen opiskelijakortti ovat kuitenkin voimassa syyskuun loppuun. Sähköinen Frank-kortti voidaan aktivoida uudestaan kun jäsenyys tulevalle lukuvuodelle tai -kaudelle on maksettu. Jäsenyyden jatkaminen edellyttää, että olet ilmoittautunut läsnäolevaksi tulevalle lukukaudelle.

Lisätietoja jäsenyyden jatkamisesta 

Uudet opiskelijat

Uudet opiskelijat voivat liittyä JAMKOn jäseneksi ja tilata opiskelijakortin JAMKOn sivujen kautta 1.7. alkaen. Kortin voi kuitenkin noutaa vasta 8.8. alkaen, kun JAMKOn toimisto aukeaa kesätauon jälkeen. Sähköinen opiskelijakortti toimii uusille opiskelijoille elokuun alusta, kun jäsenrekisteri päivitetään. Uusi opiskelija pääsee kirjautumaan liittymislomakkeelle vasta kun on saanut JAMKin käyttäjätunnuksen.

Kirjautuminen liittymislomakkeelle edellyttää seuraavat vaiheet:

  1. Opiskelija ottaa vastaan opiskelupaikan ja ilmoittautuu läsnäolevaksi Opintopolku.fi-palvelussa.
  2. Opiskelija hakee käyttäjätunnukset Vetuma-nettipalvelusta.
  3. Opiskelijapalveluissa tarkistetaan todistukset.
  4. Opiskelijapalveluissa tehdään aloitusmerkintä opiskelijahallintajärjestelmä Asioon.

Kun olet hakenut käyttäjätunnukset, pääset kirjautumaan esimerkiksi opiskelijaintra Elmoon, mutta Asiossa tunnus ei vielä toimi. Tunnuksen noutamisen jälkeen opiskelijapalveluissa tehdään vielä aloitusmerkintä ASIOon, ennen kuin opiskelija pääsee itse sitä käyttämään. Tämä merkintä tehdään koko ryhmälle kerrallaan useimmiten elokuussa. Vasta ASIOon päästyäsi, ja hyväksyttyäsi yhteystieto-sivulla kohdan ”tietojani saa antaa opiskelijakunnalle”, voit kirjautua tunnuksillasi JAMKOn liittymislomakkeelle. Lisätietoa eri vaiheista.

Huomioi, että opiskelijakortin saapuminen voi kestää ruuhka-aikoina noin 3 viikkoa. Saat viestin koulun sähköpostiin kun kortti on noudettavissa. Mikäli korttisi viipyy tätä pidempään, voit ottaa yhteyttä jäsenpalveluumme jasenpalvelu@jamko.fi 

Lisätietoja:

Edellinen artikkeli

Hae esiintyjäksi Timetiistaihin!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista