Digitaalinen opiskelijakortti jäsenille

DIGITAALINEN OPISKELIJAKORTTI SIIRTYY PIVOON 2019

Jäsenistöllemme tänä syksynä maksulliseksi muuttunut opiskelijaetupalvelu Frank ja sen digitaalinen opiskelijakortti poistuvat jäsenistömme käytöstä. Uusi Pivo-opiskelijakortti on otettavissa käyttöön 28.2.2019, aiemmin ilmoitetun 1.1.2019 sijasta.

JAMKOn jäsenten Frank opiskelijakortti toimii normaalisti tähän saakka.

Lue lisää Pivosta

Frank - digitaalinen lisäpalvelu JAMKOn jäsenille

In English here

Frank on opiskelijoiden oma etupalvelu ja valtakunnallisten opiskelijajärjestöjen (SAKKI, SAMOK, SLL, SYL) ja KILROYn omistama yritys, joka kokoaa yhteen kaikki Suomen opiskelijaedut.

JAMKOn jäsenet voivat halutessaan laajentaa fyysisen opiskelijakortin etuja Frankin digitaalisella opiskelijakortilla. Tällöin opiskelijalla on käytössään

Applikaatiolla löydät sadat edut lähellä sinua missä sitten liikutkin ja saat ne helposti käyttöön näyttämällä digitaalista opiskelijakorttia applikaation kautta.

Digitaalinen opiskelijakortti ei ole yksittäin käyttöönotettava palvelu vaan sen edut ovat lisäpalvelu JAMKOn jäsenyyden ja fyysisen, voimassaolevan opiskelijakortin lisäksi. JAMKOn jäsenet eivät voi hankkia pelkkää digitaalista opiskelijakorttia tai Frankin maksu- tai ISIC-yhdistelmäkortteja.

HUOM! Applikaatio on maksullinen

DIGITAALISEN OPISKELIJAKORTIN TOIMINTA LUKUVUODEN VAIHTEESSA

Jatkavilla opiskelijoilla sähköinen kortti toimii heinäkuun loppuun saakka.  Jäsenyys ja fyysinen opiskelijakortti ovat kuitenkin voimassa syyskuun loppuun. Sähköinen Frank-kortti voidaan aktivoida uudestaan kun jäsenyys tulevalle lukuvuodelle tai -kaudelle on maksettu. Huomioi muutokset applikaation käytössä.

Uudet opiskelijat voivat liittyä JAMKOn jäseneksi ja tilata JAMKOn sivujen kautta opiskelijakortin 1.7. alkaen. Kortin voi kuitenkin noutaa vasta kun toimisto jälleen aukeaa 8.8. Frankin sähköinen opiskelijakortti toimii uusille opiskelijoille elokuun alusta, kun jäsenrekisteri päivitetään. Muutosten takia, Frank – applikaatio on ladattava uudelleen vaikka sitä olisi jo käyttänyt.

Kysyttävää FRANK-palveluista JAMKOn osalta?

Digitaalinen opiskelijakortti käyttöösi

Saadaksesi digitaalisen opiskelijakortin edut sinun

  1. tulee täyttää opiskelijakortin myöntämiseen tarvittavat ehdot, eli sinun tulee olla JAMKin tutkintoon johtavassa koulutuksessa oleva opiskelija (amk ja yamk) ja läsnäolevana kuluvan lukukauden tai lukuvuoden aikana.
  2. tulee liittyä JAMKOn jäseneksi, tilata fyysinen opiskelijakortti JAMKOn kautta ja maksaa jäsenmaksu. Jos sinulla on jo JAMKOn muovinen opiskelijakortti, sinun tulee jatkaa jäsenyyttäsi lukukausittain tai – vuosittain ja maksaa jäsenmaksu ja hakemalla jäsentarra.

Tämän jälkeen voit ladata applikaation älylaitteesi sovelluskaupasta Androidille tai Applen laitteelle. Applikaatiota ei ole saatavilla Windows-laitteille. Huomioi, että applikaatio on maksullinen.

Latauslinkki puhelimeesi tästä

 

Käyttöönotto

Kun rekisteröit digitaalisen opiskelijakortin Frankin palvelussa, tunnistautuminen tehdään suomalaisten opiskelijajärjestöjen omistaman ja ylläpitämän opiskelijatietorekisterin kautta, jonne JAMKO luovuttaa tiedot jäsenistään rekisteriselosteen mukaisesti. Tietoja ei käytetä kuin opiskelijan tunnistamiseen. Voimassa oleva opiskelijakunnan jäsenyys tarkistetaan applikaatiossa käyttäen seuraavia tietoja

  • nimi
  • henkilötunnus
  • opiskelupaikka

Digitaalista opiskelijakorttia varten tarvitset itsestäsi kasvokuvan. Seuraa applikaation antamia ohjeita. Frank on listannut sivuilleen usein kysytyt kysymykset helpottamaan käyttöönottoa.

Huomioitavaa digitaalisen kortin käyttöönotossa

  • Kun digitaalinen korttisi on aktivoitu ja voimassa, kuvapuolella sykkii keltainen pallo.  
  • Voit ladata applikaation vain yhdelle laitteelle.
  • Voi kestää 5 – 6 pankkipäivää jäsenyyden maksamisen jälkeen, ennen kuin saat digitaalisen opiskelijakortin ja sen edut aktivoitua. Tämä riippuu viitemaksujen siirtymisestä pankkien sekä jäsentietojen siirtymisestä palveluiden välillä.
  • Henkilötunnuksesi täytyy olla JAMKin tietojärjestelmässä.

Maksullinen ISIC-ominaisuus

Digitaaliselle kortille on tarjolla myös maksullinen ISIC-ominaisuus, jolla voit todistaa opiskelijastatuksesi ympäri maailmaa ja saada etuja yli 130 maassa. Maksullisen ISIC – lisenssin aktivoit halutessasi digitaalisen opiskelijakortin asetuksissa. 

Mene “Asetukset” -sivulle ⚙
–   Paina “Osta ISIC-lisenssi” 👈 Mikäli linkki ei aukea, koita uudelleen sulkemalla Frank App ja avaamalla se uudelleen.
– Siirryt ostolomakkeelle — täytä lomake ja maksa
– Siirry takaisin Frank Appiin – Näet ISIC-numerosi opiskelijakorttinäkymässä viivakoodi-ikonia painamalla

Tarkempia tietoja löydät ISICin sivuilta.