Frank App on nyt käytössä JAMKOn jäsenille

JAMKOn jäsenet voivat nyt laajentaa fyysisen opiskelijakortin etuja Frank – etupalvelun applikaatiolla! Frank Appin kautta jäsen saa käyttöönsä sähköisen opiskelijakortin ja sen tarjoamat edut niin verkossa kuin liikkeissäkin. Samaan tapaan kuin perinteiselläkin kortilla, digitaalisella opiskelijakortilla todistat olevasi opiskelija ja saat edut niin kivijalkamyymälöistä kuin verkkokaupoista. Frank Appilla löydät helposti esimerkiksi lähimmät opiskelijahintaiset ruokapaikat täällä Jyväskylässä tai vaikka matkustaessasi Helsinkiin. Sovelluksessa on myös aikarajoitettuja tarjouskuponkeja, joita voi lunastaa erilaisia tuotteita tai palveluita hankkiessasi.

Saadaksesi applikaation käyttöön sinun tulee olla JAMKOn jäsen sekä läsnäoleva kuluvalla lukukaudella JAMKissa. Ilmainen Frank App on ladattavissa android -puhelimiin Google Play -kaupasta sekä IOS -puhelimiin App Storesta. Frank App toimii myös englannin sekä ruotsin kielellä.

Frank on 2013 perustettu opiskelijoiden oma etupalvelu ja opiskelijatunnisteiden tarjoaja. Frankin omistavat Suomen suurimmat opiskelijajärjestöt SAMOK, SAKKI, SLL ja SYL sekä opiskelijataustainen Kilroy, joka on Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto.

Ota opiskelijakortti haltuusi seuraamalla ohjeita JAMKOn Frank – sivulla.

Katso kaikki JAMKO jäsenyyden tarjoamat edut

Lisätietoja: frank(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista