Korkeakoululiikunnan kesäohjelma julkaistu

Jyväskylän korkeakoululiikunnan kesäohjelmassa on 16 ryhmäliikuntatuntia ja 11 palloiluvuoroa.
Viime kesän tapaan korkeakoululiikunnan tarralla pääsee pelaamaan kanoottipooloa maanantaisin Kivelänrantaan sekä treenaamaan Tantereen vapaavuoroille.

Ulkokertojen paikat päivittyvät nettisivujemme tuntikuvauksiin toukokuun aikana. Pesäpalloon ja jalkapalloon voi lainata välineitä Liikunta-rakennuksen vahtimestareilta.

Kalenterin tarjontaan voi osallistua koko vuoden 2016-2017 liikuntatarralla tai kevään 2017 ryhmäliikunta- ja palloilutarralla. Jos sinulla ei vielä ole tarraa, voit nyt hankkia kesätarran, joka on voimassa elokuun loppuun.

KESÄN 2017 LIIKUNTATARRAT

  • Yhdistelmätarra (ryhmäliikunta, palloilu, kuntosalit) 30€
  • Ryhmäliikunta- ja palloilutarra 20€
  • Kuntosalitarra (Monitoimitalo ja Kortepohja) 15€

Tarrat ostetaan verkkomaksuna osoitteessa www.korkeakoululiikunta.fi/fi/liikuntatarramaksu ja noudetaan oston jälkeen JAMKOn toimistolta (opiskelijat) tai Rajakadun INFOsta (henkilökunta) tai Yliopistokauppa Sopista (Seminaarinkatu 15).

KKL RUNNING CLUB JA UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ

Korkeakoululiikunta perustaa kesäksi KKL Running Clubin, jonka yhteislenkit pyörivät kerran viikossa koko kesän ajan toukokuun alusta alkaen. Lisätietoa yhteislenkkien ajankohdasta on tulossa pian! Seuraa tiedotustamme facebookissa ja nettisivuillamme. Yhteislenkeille voi osallistua kuka tahansa eikä osallistuminen edellytä liikuntatarraa.

Valtakunnallisena Unelmien liikuntapäivänä 10.5. Korkeakoululiikunnan ohjaaja vetää päivään herättelevän voimavenyttelyn klo 9-9.30 JAMKin pääkampuksen nurmella. Liikuntatuokion ohjaa fysioterapeutti Anu Vainio. Unelmien liikuntapäivänä Korkeakoululiikunnan kaikille tunneille pääsee maksutta!

SEURAA KORKEAKOULULIIKUNTAA

KKL instagramissa: @korkeakoululiikunta
KKL Facebookissa: Jyväskylän korkeakoululiikunta
KKL snapchatissa: jyvaskylaKKL

www.korkeakoululiikunta.fi

Lisätietoja:
Henna Törmänen
Liikuntasuunnittelija
p. 0408054748
henna.tormanen@jyu.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista