Hae esiintyjäksi Timetiistaihin!

TimeTiistai on JAMKOn tuoreimpia tapahtumakonsepteja, jossa Freetimen lauteille nousee toinen toistaan taitavampia rokkikukkoja, indiemuusia ja DJ – nikkareita. Syksyllä stage avataan myös muille taiteen- ja esittävien alojen taitureille. Parasta tapahtumassa on se, että esiintyjät haetaan opiskelijoiden joukosta! Nyt haussa siis erityylisiä bändejä, soolo-esiintyjiä, tanssijoita, koomikoita, taikureita, improajia tai vaikka miekannielijöitä esiintymään JAMKOn TimeTiistaihin. Vain taivas on rajana! TimeTiistai on loistava mahdollisuus harrastajataustaisille esiintyjille loistaa parrasvaloissa, näyttää taitonsa ja hankkia esiintymiskokemusta tulevaisuutta varten.

TimeTiistait järjestetään syksyllä 2018 kaksi kertaa, 11.9 ja 27.11. Olethan vapaa esiintymään jompana kumpana päivänä. Esiraati valitsee iltojen esiintyjät hakijoiden joukosta ja esiintymisslotit jaetaan valittujen kesken, joten tarkka aika selviää noin reilua viikkoa ennen tapahtumaa. Ovet tapahtumaan aukeavat klo 21. Illan aikana äänentoistolaitteet käytössä talon puolesta.

Hio siis stand up-settisi minttiin, kerää bändiporukka kasaan, ja varmista, että jänis löytyy silinteristä ja lähde toteuttamaan talenttiasi Timen lavalla! Laita meille postia ja kerro hakemuksessa esityksesi tyylistä, hieman kokoonpanostasi tai itsestäsi ja esiintymistaustasta ja kumpi ajankohdista passaisi paremmin. Jos mahdollista, liitä mukaan myös kuva ja näyte esityksestä ääni- tai videomuodossa. Tekstejä, kuvia ja videoita voidaan käyttää illan markkinoinnissa.

Lisätiedot ja hakemukset:
Tuomas Kallinki
Hallituksen varapuheenjohtaja, palvelut
vpj(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista