JAMKO etsii uusia aktiiveja

Uusien hallitustoimijoiden haku on käynnissä ja tarjolla on ehkä elämäsi kokemusrikkain vuosi, joka kerryttää paitsi työelämässä arvostettuja taitoja, mutta myös elinikäisiä ystäviä ja kattavia verkostoja eri aloilta.

JAMKOn hallitus muodostuu puheenjohtajistosta sekä edunvalvonta- ja palvelusektoreista. JAMKOssa tehdään työtä opiskelijoiden hyvinvoinnin, opiskelijaelämän ja opiskelukyvyn edistämiseksi. JAMKOssa pääsee kohtamaan opiskelijoita ja JAMKin henkilöstön jäseniä sekä tapaamaan kunta- ja valtiotason päättäjiä. JAMKOn hallituksessa toimiminen antaa avaimet uuden oppimiselle ja omien vahvuuksien kehittämiselle.

Edunvalvonnan puolella pääsee vaikuttamaan opiskelijoiden hyvinvointiin erilaisten työryhmien, kuten HYPE-tiimin ja laatutiimin kautta, hyvinvointitapahtumilla kuten Jolkkarilla, Hyvinvointiviikolla ja Liikunta-approlla sekä opiskelijoiden lähimmällä kontaktilla, tutoroinnilla.

Palveluprosessitiimin puolella tapahtumavastaavana ja yritys- ja yhteistyövastaavana pääsee järjestämään ja kehittämään yhdenvertaisia opiskelijatapahtumia, matkoja ja muita jäsenetuja. Viestintävastaava toimii yhdessä edunvalvonnan ja tapahtumien vastaavien kanssa edistääkseen opiskelijakunnan näkyvyyttä ja lähestyttävyyttä. Puheenjohtajistossa valvotaan kaikkea hallituksen toimintaa ja päästään varmistamaan,että opiskelijakuntatoiminta on opiskelijaedun mukaista. Yhdessä hallituksen jäsenet työskentelevät turvallisemman ja lähestyttävämmän opiskelijayhteisön rakentamiseksi. Hallitustoimi antaa erinomaiset valmiudet työelämään mm. vuorovaikutustaitojen ja projektityöskentelyosaamisen puolesta.

Lue lisää hallitustoimijoiden toimenkuvista.

Edustajisto valitsee vuoden 2022 hallituksen järjestäytymiskokouksessa 22.11. klo 17 Auditorio Valjakassa ja Zoomissa. Jos kiinnostuit hallitustoimista, voit ottaa yhteyttä ennakkoon ja lähettää pienen esittelyn itsestäsi edustajistolle osoitteeseen edustajisto22@jamko.fi tai saapua kokoukseen ja asettua ehdolle paikan päällä.

Kysy lisää: Hallituksen varapuheenjohtaja Janita Hietala, +358 44 3211 550, vpj(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista