Opiskelijakunnan aktiivit 2022 valittu – lisähaut mahdollisia

uudet puheenjohtajat seisovat rivissä hymyillen ja katsoen kameraan. Vasemmalta Ilmari Leskelä, Peetu Luiro, Niklas Sillander ja Jouni Pasanen

Uudet puheenjohtajat vasemmalta oikealle Ilmari Leskelä, Peetu Luiro, Niklas Sillander ja Jouni Pasanen

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn hallitus ja puheenjohtajistot vuodelle 2022 valittiin maanantai-iltana 23.11.2021 edustajiston järjestäytymiskokouksessa. Sekä edustajistoon että hallitukseen tarvitaan lisähenkilöitä ja täydennyksistä päätetään myöhemmin.

Edustajisto äänesti puheenjohtajakseen Peetu Luiron, joka opiskelee ensimmäistä vuotta International Business – tutkinto-ohjelmassa. Luirolla on kattava kokemus erilaisista luottamustoimista ja järjestötoiminnasta, mutta hän on ensimmäistä kertaa JAMKOn aktiivitoiminnassa mukana. Niin ikään ensimmäisen vuoden IB-opiskelija Ilmari Leskelä valittiin edustajiston varapuheenjohtajaksi.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin tieto- ja viestintätekniikan opiskelija Niklas Sillander, joka toiminut vuoden 2021 JAMKOn edustajiston puheenjohtajana. Hallituksen puheenjohtaja vastaa JAMKOn hallinnosta ja edunvalvontasektorista. Opiskelijakunnan varapuheenjohtajaksi tapahtuma- ja palveluprosesseja johtamaan valittiin ensimmäisen vuoden liiketalouden opiskelija Jouni Pasanen. Pasanen on ensimmäistä kertaa mukana JAMKOn toiminnassa.

Hallituksen jäseniksi valittiin
Essi Kervinen, liiketalous
Nilla Selänniemi, logistiikka
Noora Hakonen, sosiaaliala
Lauri Kujala, sairaanhoito
Albert Lemetyinen, tieto- ja viestintätekniikka
Ville Törnblom, tieto- ja viestintätekniikka

Hallituksen vastuualueita on tällä hetkellä 9. Vastuualueet hallitus määrittelee järjestäytymiskokouksessaan 7.12. ja mahdollisesta hallituksen täydennyshausta päätetään samassa yhteydessä. Uuden hallituksen toimikausi alkaa tammikuussa 2022.

Keskusvaalilautakunnan päätöksellä valitun edustajiston kokoonpano muuttui Lemetyisen, Sillanderin ja Pasasen siirryttyä hallitukseen. Edustajiston varsinaisia jäseniä on 14 kaudelle 2022. Edustajisto päätti täydentää kokoonpanoaan lisähaulla vapaana olevien seitsemän varsinaisen jäsenen paikan verran. Lisähaun ajankohdasta tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Miina Pirnes, +358 44 3211 600, toiminnanjohtaja(a)jamko.fi

Edellinen artikkeli

JAMKO etsii uusia aktiiveja

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista