Yyamk – hankkeen koordinaattoriksi Stella Palassalo

Stella Palassalo aloittaa hankekoordinaattorin tehtävässä elokuun alussa.

Opiskelijakunta JAMKO rekrytoi hankekoordinaattoria uuteen YYamk- hankkeeseen (yhteisöllinen ja yhdenvertainen ammattikorkeakoulu) touko-huhtikuussa. Hanke toteutetaan yhteistyössä Jamkin kanssa.

Hakuaika päättyi 5.6.2022 ja rekrytyöryhmä teki hankalan päätöksensä erittäin tasaväkisten haastatteluiden jälkeen 13.6.2022. Saimme paljon päteviä hakemuksia avoimena olleeseen työtehtävään, ja taso hakemuksissa sekä haastatteluissa oli erittäin kova.
Kiitos suuresti vielä kerran kaikille hakeneille kiinnostuksesta ja ajasta JAMKOa kohtaan!

Rekrytyöryhmä valitsi tehtävään Stella Palassalon. Valitulla henkilöllä on vahvaa tutor- ja opiskelijakuntakokemusta, pedagogista ja ohjauksen osaamista. Haimme hankekoordinaattoriksi innovatiivista ja käytännönläheistä tekijää, joten Palassalo vakuutti näissä ominaisuuksissa työryhmän.

Hankekoordinaattorin keskeisimmät työtehtävät tulevat olemaan hankkeen suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä JAMKOn sekä Jamkin toimijoiden kanssa, mentorien ja tutorien tukemiseen suunniteltujen toimenpiteiden toteutus ja vakiinnuttaminen, yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisuutta edistävien toimenpiteiden kehittäminen ja hankkeeseen liittyvät viestintä ja raportointi.

“Olen erittäin iloinen ja kiitollinen tästä tilaisuudesta päästä tekemään töitä yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden parissa. JAMKO tekee tärkeää työtä myös tutoroinnin ja mentoroinnin parissa, enkä malta odottaa pääseväni osaksi tätä toimintaa!”, juuri hankekoordinaattoriksi valittu Palassalo kommentoi.

Hankekoordinaattori aloittaa tehtävässään 8.8. perehdytyksellä. Hankekoordinaattorin työtehtävä jatkuu vuoden 2023 marraskuuhun saakka. Hänet tavoittaa jatkossa sähköpostista stella.palassalo@jamko.fi ja koko YYamk-hankkeen JAMKOn porukan osoitteesta yyamkhanke@jamko.fi
Tahdomme hankkeessa osallistaa juuri teitä, Jamkin opiskelijoita. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli herää kysymyksiä, ideoita tai kehityskohtia hankkeesta.

Lisätietoja
Miina Pirnes
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista