Opiskelijakorttivaihtoehdot JAMKin opiskelijoille

Nyt kun lukuvuoden alku jo häämöttää näkyvissä, on aika ryhtyä miettimään opiskelijakorttiasioita.

Jonkinlainen opiskelijakorttihan kannattaa ehdottomasti olla olemassa, sillä korttia näyttämällä saa monenlaisia opiskelijaetuja ja -alennuksia. Voit tutustua jäsenetuihin tarkemmin täällä: https://www.jamko.fi/jasenedut/ JAMKOn jäsenille on tarjolla muutamia erilaisia korttivaihtoehtoja, joten kokosimme tähän avuksenne tietopaketin eri vaihtoehdoista. Voit valita yhden tai ottaa käyttöön vaikka kaikki!

FYYSINEN OPISKELIJAKORTTI

Se perinteinen vaihtoehto. Fyysisen opiskelijakortin voi tilata jäsenmaksun maksamisen yhteydessä verkkokaupassamme Kide.appissa. Valmis kortti toimitetaan JAMKOn toimistolle Rajakadulle, josta sen voi noutaa toimiston aukioloaikojen puitteissa. Fyysisen kortin voimassaolo päivitetään lukuvuosittain toimistolta noudettavalla lukuvuositarralla.

DIGITAALINEN OPISKELIJAKORTTI

Digitaalinen opiskelijakortti kulkee kätevästi mukana puhelimessa, ja jäsenyyden voimassaolo päivittyy kortille automaattisesti vuosittain, kun olet maksanut JAMKOn jäsenmaksun verkkokaupassamme.

JAMKOn jäsenenä voit ottaa käyttöön joko Pivon tai Kide.appin digitaalisen opiskelijakortin.

PIVO

Pivon opiskelijakortin käyttöönottoa varten tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen sekä verkkopankkitunnukset. Pivo-sovellusta voit käyttää myös mobiilimaksamiseen, ja Pivon opiskelijakortti onkin hyvä olla olemassa, mikäli ruokailet usein Rajakadun kampuksella, sillä sovelluksella voit kätevästi maksaa opiskelijahintaisen lounaan!

Opiskelijakortin aktivointi Pivo-sovelluksessa sujuu näin:

  • Lataa Pivo-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  • Ota Pivo käyttöön verkkopankkitunnuksilla ja puhelinnumerolla. Puhelinnumeron tulee olla sama, jonka annoit tilauslomakkeella, kun maksoit JAMKOn jäsenmaksun.
  • Valitse Opiskelijakortti ja seuraa sovelluksen ohjeita.

Pivo-sovelluksen käyttöönotossa ja ongelmatilanteissa neuvoja saat Pivon asiakaspalvelusta

KIDE.APP

Kide.appin uusi digitaalinen opiskelijakortti julkaistiin elokuussa 2022. Kide.appin opiskelijakortin käyttöönotto sujuu kätevästi samalla, kun maksat jäsenmaksun verkkokaupassamme, eikä kortin aktivoiminen vaadi muuta kuin korkeakoulun käyttäjätunnukset. Kide.appin opiskelijakortti onkin hyvä vaihtoehto esimerkiksi kansainvälisille opiskelijoille, joilla ei ehkä ole suomalaista henkilötunnusta tai verkkopankkitunnuksia.

Saat Kide.appin opiskelijakortin käyttöösi seuraavalla tavalla:

  •       Siirry opiskelijakortin aktivointiin välilehdelle ’opiskelijakortti’ Kide.app-Lompakossa.
  •       Tee Haka-tunnistautuminen.
  •       Lataa valokuva itsestäsi. Esikatsele ja täydennä Hakasta saatuja tietoja tarvittaessa.

 Kide.app-opiskelijakortin käyttöönotossa ja ongelmatilanteissa otathan yhteyttä Kide.appin asiakaspalveluun 

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä!

Jäsenpalvelun asiantuntija Krista Rantanen: jasenpalvelu (at) jamko.fi.

 

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista