JAMKO esittää Peetu Luiroa SAMOKin hallitukseen

Peetulla on vahva päivänpoliittinen asiaosaaminen ja hän ajaa väsymättä opiskelijoiden etua. Kuva: Antony Smal, Frostigon

Vaikuttava ehdokas valtakunnan opiskelijapolitiikkaan!

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO esittää ylpeänä edustajistonsa puheenjohtajaa Peetu Luiroa Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry:n hallitukseen vuodelle 2023. Hallitusvaalit järjestetään SAMOKin liittokokouksessa Tampereella 27. – 28.10.2022. SAMOK on opiskelijakuntien kattojärjestö, joka tekee valtakunnallista vaikuttamistyötä ammattikorkeakouluopiskelijoiden asioiden edistämiseksi.

“Peetu on ollut loistava,” tiivistää JAMKOn hallituksen puheenjohtaja Niklas Sillander. “Opiskelijakunta JAMKO seisoo Peetu Luiron ehdokkuuden takana taaten sen, että SAMOK saa tekijän joka ehtymättömällä työmoraalillaan ja tinkimättömillä arvoillaan tuo tärkeän lisän SAMOKin riveihin,” Sillander kertoo.

Peetu Luirolla on vankkaa taustaa opiskelijavaikuttamisen saralta. Hän on toiminut JAMKOn edustajiston puheenjohtajana vuoden 2022 ajan, johtanut sääntötyöryhmää ja edustanut ammattikorkeakouluopiskelijoita Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiön hallituksessa. Hän toimii myös opiskelijakunta JAMKOn omistaman osakeyhtiön JOPOn puheenjohtajana.
Lisäksi Luiro oli ehdokkaana vuoden 2021 kuntavaaleissa ja vuoden 2022 aluevaaleissa Kokoomuksen listalla. Luiro on toisen vuoden International Business-opiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

“Haluan olla luomassa tasa-arvoisempaa opiskelijakuntakenttää ja entistä kansainvälisempää SAMOKia. Tulevana eduskuntavaalivuonna SAMOKiin tarvitaan tekijöitä, joilla on vahvoja näkemyksiä opiskelijoiden asemasta ja laajaa poliittista tietotaitoa viemään niitä eteenpäin. Myös opiskelijakuntien rahoitus on murroksessa ja vaatii vahvaa vaikutustyötä, että se saadaan vastaamaan opiskelijakuntien lakisääteisiin tehtäviin,” sanoo Luiro.

Ehdokas on tavattavissa JAMKOn vuosijuhlilla ja tietenkin liittokokouksessa, mutta hänen tavoitteenaan on myös vierailla opiskelijakuntien luona keskustelemassa, joko paikanpäällä tai etänä. Seuraa Peetun kampanjaa.

Ota yhteyttä,

Peetu Luiro
peetu@peetuluiro.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista