Toimiston kesäaukioloajat sekä tietoa jäsenyyksistä lukuvuoden taitteessa

Hei vaan!

Kesälomahan se meillä kaikilla on mielessä, mutta JAMKOn toimiston väen ajatuksissa siintää myös jo seuraava syksy. Tässä siis jäsenpalvelun asiantuntijan Kristan kesäterveiset niin uusille kuin vanhoille jäsenillemme.

Jäsenyydet lukuvuoden taitteessa

Ensi lukuvuoden jäsenyydet tulevat verkkokauppaamme myyntiin 1.7.2022.
Jatkava opiskelija: voit uusia jäsenyytesi verkkokaupan kautta heti, kun olet ilmoittautunut läsnä olevaksi ensi lukuvuodelle Peppin kautta.

Uusi opiskelija: voit liittyä jäseneksi sitten, kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan ja ilmoittautunut läsnäolevaksi Opintopolun kautta, sekä ottanut käyttöösi JAMKin käyttäjätunnukset Vetuma-palvelun kautta.

Tarkat ohjeet
Toimiston kesäaukioloajat

Toimistomme on avoinna torstaisin klo 9-15 sekä perjantaisin klo 10-15 juhannukseen saakka. Viimeinen aukiolopäivämme on torstaina 23.6. Tämän jälkeen toimisto jää kesätauolle.
Jäsenpalveluasiantuntija Krista on kuitenkin tavoitettavissa arkisin puhelimitse ja sähköpostitse 15.7. saakka. Toimistollakin voi tarvittaessa tulla käymään vaikkapa noutamassa opiskelijakortin tai uuden lukuvuositarran. Otathan kuitenkin yhteyttä etukäteen sopiaksesi ajankohdasta, jotta tiedämme olla paikan päällä!

Kristan tavoitat puhelimitse numerosta +358 50 3361 385 sekä sähköpostitse jasenpalvelu(a)jamko.fi.

Kesän jälkeen toimisto on auki seuraavan kerran 22.8. Nähdään silloin!

Lisätietoja
Jäsenpalveluasiantuntija Krista Rantanen
+358 50 3361 385
jasenpalvelu(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista