Yksi jäsenyys ilman soijaa, kiitos

Lukuvuoden käynnistyessä orientoituminen arkeen takkuaa varmasti jossain määrin, kun mielessä siintää vielä kreisikesä 2015. JAMKOn jäsenasioiden ei kuitenkaan tarvitse olla rakettitiedettä ja muutaman pikkujutun huomioimalla soijaa ei tarvitse vuodattaa yhtään ylimääräistä.

IMG_4902

Viime lukuvuoden jäsenyys vanhenee 30.9.2015.

Jos sinulla on jo JAMKOn opiskelijakortti, kaikkein yksinkertaisinta opiskelijaelämän starttaamisessa on huolehtia siitä, että pitää JAMKOn jäsenyyden voimassa. Jäsenyys vanhenee tietyn ajan jälkeen, riippuen siitä oletko edellisen kerran liittynyt jäseneksi koko lukuvuodelle tai vain lukukaudeksi. Sen tiedät kurkkaamalla opiskelijakorttiisi liimattua tarraa. Lukuvuoden 2014-2015 ja kevätlukukauden 2015 tarra vanhenee syyskuun loppuun mennessä. Vaikka aikaa vielä onkin, syyskuussa toimistolla ja jäsenpalvelupisteillä on väkeä kuin pipoa, niinpä asiaa kannattaa lähestyä hyvissä ajoin etukäteen.

Ja jäsenyyden jatkaminenhan on yksinkertaista kuin mikä:

 1. Ilmoittaudu läsnäolevaksi ASIOssa
 2. Mene JAMKOn jatkavan jäsenen sivulle ja kirjaudu jäsenlomakkeelle koulun verkkotunnuksilla (opiskelijanumeron kirjain isolla.)
 3. Valitse syyslukukauden 2015 tai lukuvuoden 2015-2016 jäsenyys.
 4. Tarkista omat tietosi ja ota ylös maksutiedot (hinta, JAMKOn pankkitilinumero ja viite). Paina viimeisellä sivulla SULJE.
 5. Maksa jäsenyys verkkopankin kautta. Jos haet tarran heti, tallenna kuitti sähköisenä tai tulosta se. Maksun voit hoitaa myös toimistolla.
 6. Kipaise toimistolle ja hae tarra.  Lahjaksi saat hineen (Mikkelin murteella hieno) lukuvuosikalenterin.

Siinäpä se.

Jos sinulla vielä ei ole opiskelijakorttia, reitti opiskelijaetujen luvattuun maahan vaatii muutaman käännöksen enemmän, mutta ei sekään mikään mahdoton viidakko ole. Suorita seuraava checklist ja olet pian todistettavasti opiskelija. Jos tuntuu hankalalta, vinkkiä voit kysyä tutoriltasi tai jäsenpalvelustamme.

 • Olet ottanut opiskelupaikkasi vastaan ja ilmoittautunut läsnäolevaksi opintopolku.fi – palvelussa.
 • Olet tehnyt itsellesi JAMKin verkkotunnukset Vetuma-nettipalvelussa. Tätä varten tarvitset mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnukset.
 • Kirjaudu ASIOon tunnuksillasi ja täppää yhteystieto-sivulta kohta ”tietojani saa antaa opiskelijakunnalle”
 • Lue jäsenehdoista kumpaan korttiin olet oikeutettu. Jos kysymyksiä herää, vilkaise UKK-sivu tai ota yhteyttä: opiskelijasihteeri@jamko.fi
 • Nappaa itsestäsi digitaalinen kasvokuva, joka liitetään jäsenlomakkeelle. Ajattele enemmän passikuvaa kuin Tinderin profiilikuvaa.
 • Mene JAMKOn uuden jäsenen verkkosivuille ja lue vielä vinkit mm. valokuvasta ja kirjaudu jäsenlomakkeelle koulun verkkotunnuksilla (opiskelijanumeron kirjain isolla.)
 • Valitse syyslukukauden 2015 tai lukuvuoden 2015-2016 jäsenyys ja liitä kuvasi jäsenlomakkeelle.
 • Tarkista omat tietosi ja ota ylös maksutiedot (hinta, JAMKOn tilinumero ja viite) + paina viimeisellä sivulla SULJE.
 • Maksa jäsenyys ja kortti verkkopankin kautta. Maksun voit suorittaa myös toimistolla kun noudat kortin.
 • Saat koulun sähköpostiisi viestin, kun korttisi on valmis noudettavaksi.
IMG_4875

Nopeille liittyjille jaamme lahjaksi lukuvuosikalenterin, jonka sisäsivuilta löytyvät mm. kaikki JAMKOn tapahtumat.

Varaudu muutaman viikon odotteluun varsinkin ruuhka-aikana, mutta jos korttisi viipyy jo kolmatta viikkoa, ota yhteyttä jäsenpalveluumme. Syyskuussa rantaudumme myös jokaiselle kampukselle, joten musiikilta tai Tarvaalasta ei välttämättä tarvitse raahautua Rajakadun toimistolle saakka. Kun kerran tilaat JAMKOn opiskelijakortin, niin tulevat vuodet selviät vain jatkamalla jäsenyyttä.

Sitten vain nauttimaan kattavista valtakunnallisista ja paikallisista alennuksista, monipuolisista tapahtumista ja matkoista ja noin 3900 jäsenen joukkovoimasta! Tsekkaile opiskelijaetuja Jäsenedut – sivulta, ja muista myös kysyä alennuksista vähän joka välissä. JAMKOn jäsenyydellä avautuu yllättävän moni ovi, kunhan sen muistaa hankkia ja käyttää sitä.

Anna, viestintä- ja edunvalvontasihteeri

Edellinen artikkeli

Mitä tuli luvattua?

Selaa kaikkia blogeja

Blogit