Valtaa jaossa ja mahdollisuuksia vaikuttaa – JAMKOn hallitus, tositarkoituksella.

Hei, olen JAMKOn toiminnanjohtaja ja etsin ensivuodelle itselleni nohevia esihenkilöitä. Haluaisitko tehdä jotain yhteisöllistä ja tärkeää opiskelijoiden paremman huomisen eteen, onko ensivuoden suunnitelmasi auki? Ei hätää, opiskelijakunta JAMKO tarjoaa vastuuta ja mahdollisuuksia vaikuttaa esim. opiskelijakuntamme hallituksessa. JAMKOn hallitus toimii JAMKOn päivittäisten asioiden hoidossa ja kollektiivina toiminnanjohtajan eli minun esimiehenäni (lähiesimies hallituksen PJ). Lienet huomannut, että JAMKOn edarivaalit ovat käynnissä 10.11. saakka ja kohta uudet edustajiston jäsenet pääsevät tekemään tärkeitä päätöksiä, kuten uuden hallituksen valinnan.

Kuka voi hakea JAMKOn hallitukseen?

Mikäli opiskelet JAMKissa tutkinto-opiskelijana sinulla on mahdollisuus hakea JAMKOn hallitukseen tekemään edunvalvontaa sekä palveluja konkreettisella tasolla, tukenasi minun ja JAMKOn koko henkilöstön asiantuntemus. Sinun ei tarvitse olla ollut mukana koulutusalajärjestöissä, ehdolla edustajistoon tai tulla valituksi (paitsi jos haet edustajiston puheenjohtajistoon). Into ja halu oppia sekä tehdä asioita pitkäjänteisesti yhdessä kuin omatoimisestikin merkitsevät, superihmisiä emme hae. Haluaisinkin, että juuri sinä pohdit olisiko sinusta esim. minun esimieheksi ja työpariksi tahi vaikkapa tapahtumista vastaavaksi huvi ja kulttuurivastaavaksi?

Kiinnostuin, mistäs saan lisää tietoa hallituksesta ja niistä pesteistä?

  • Nykyisen hallituksen esittäytyminen JAMKOn hallitushakijoille järjestetään 15.11 Rajakatu 35:n JAMKO Caféssa kello 17-20.

Tule kuulemaan JAMKOn nykyisten hallituslaisten mietteitä hallituspesteistä sekä juttelemaan muiden JAMKOa pohtivien kanssa miltä ensi vuotenne voisi näyttää. Tarjolla olevat pestit sisältävät työelämän kannalta tärkeää osaamista esim. projektien hallinnasta ja esimiestehtävistä. JAMKOssa saatavaa osaamista voi myös osin opinnollistaa, jolloin opinnotkin etenevät.Tule siis paikalle esittäytymään ja esittämään tiukatkin kysymyksesi. Tarjolla kahvia/teetä ja pikkupurtavaa. Lisätietoja toimenkuvista saa kysellä ennen ja tilaisuuden jälkeen JAMKOn nykyisiltä hallitustoimijoilta tai henkilöstöltä. Yhteystiedot löydät sivuiltamme www.jamko.fi/hallitus

Mitenkäs tulen valituksi?

  • Varsinainen hallitusvalinta tapahtuu vuoden 2017 edustajiston järjestäytymiskokouksessa 23.11. klo 16 alkaen Rajakatu 35 F207-tilassa, jolloin ehdokkuudesta kiinnostuneen kannattaa ehdottomasti olla paikalla (varaa koko ilta).
  • Ensimmäisenä edessä on JAMKOn edustajiston puheenjohtajiston sekä hallituksen puheenjohtajiston ja jäsenten valinta. Lisäksi valitaan opiskelijoiden edustajat eri luottamustehtäviin esim. JAMK Oy:n hallitukseen sekä moniin JAMKin sisäisiin työryhmiin – näitäkin pestejä kannattaa pohtia.
  • Ensiksi kokouksessa valitaan JAMKOn hallituksen puheenjohtajisto, joka sääntöjemme mukaan haastattelee ja esittää hallituskokoonpanoa edustajistolle. Edustajisto tekee kokouksessa varsinaisen valinnan.
  • Hallitus päättää sisäisesti pesteistään ja työnjaosta järjestäytymiskokouksessaan 1.12.
  • Hallituksemme alkuperehdytys sekä ryhmäytyminen tapahtuu viikon 50 aikana ja jatkuu vuoden vaihteen jälkeen.

Nykyisistä, ihanista hallituslaisista luopuminen on haikeaa mutta järjestömme elää uusista innokkaista ajatuksista ja kyvyistä, tulepa ainakin moikkaamaan tuolloin tiistaina 15.11. klo 17 JAMKO Caféseen.

Terveisin

Hannu Järvistö

JAMKOn toiminnanjohtaja

Edellinen artikkeli

Paluu vuosijuhliin

Seuraava artikkeli

Hyppää kohti tuntematonta!

Selaa kaikkia blogeja

Blogit