Paluu vuosijuhliin

Lokakuun 8. päivä vietettiin JAMKON 16. vuosijuhlat Villa Jääskelässä Vaajakoskella. Tarjoankin tässä teille kurkistuksen juhlahumuun!

30021280360_532beeb607_k

Vuosijuhlia voidaan järjestää vuosittain tai harvemmin, esimerkiksi viiden vuoden välein. JAMKO viettää juhlia joka vuosi. Vuosijuhlat, eli vujut, eivät ole pelkästään tilaisuus pukeutua hienosti ja syödä hyvin, vaan tarkoituksena on kiittää toimijoita, yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä kuluneen vuoden työstä. Meillä oli vieraita esimerkiksi KOASilta, Keskimaalta, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnasta, koulutusalajärjestöistä ja muista opiskelijakunnista. Paikalla oli myös JAMKOn alumnitoimijoita. Koko juhlan juonsi yksi heistä, hallituksen viime vuoden puheenjohtaja Niina!

Juhlien aluksi vieraat toivotettiin tervetulleeksi kädestä pitäen. JAMKOn aktiivitoimijat lausuivat myös tervetulorunon. Juhlapuhujaksi saatiin Keskustan kansanedustaja Petri Honkonen. Tämän jälkeen juhlavieraat toivat tervehdyksensä JAMKOlle. Olimme pyytäneet osoittamaan mahdolliset muistamiset Jyväskylän Seurakunnan palveluoeraatio Saappaalle, joka on nuorten auttamiseen keskittyvä järjestö. Saimme myös joitain lahjoja, esimerkiksi Buddha-patsaan, lehtiä, kirjoja ja haalarimerkkejä.

30021294680_12998003e2_k

Onnittelupuheenvuoroaan pitämässä Jenny ja Niilo Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOKista. Onnittelut vastaanottivat JAMKOsta puheenjohtajat Katri ja Eemeli

Juhliin kuuluu kunno ruoka, ja sitä me myös saimme! Illalliseksi oli porsasta, röstiperunaa, monenlaista salaattia ja leipää. Jälkiruuaksi saimme juustokakkua. Ja oli hyvää!

Nam!

Nam!

Juhlat eivät kuitenkaan olleet pelkkää syömistä tai puheiden kuuntelua. Kesken juhlien tapahtui ryöstö! Insinöörit tulivat ja veivät edustajiston puheenjohtajan, eli minut. Juhlaväen oli ratkaistava heille annetut arvoitukset, jotta saivat minut takaisin. Arvoitukset ratkesivat ja pääsin takaisin juhlakansan pariin. Mutta oli se silti aika jännää!

30232217051_667789486c_k

On tapahtunut ryöstö!

Ehdittiin juhlissa käydä myös kivi-sakset-paperi -turnaus pöytien välillä! Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun pöydät kannustivat omiaan.

30283164366_93375f3654_k

Vastakkain Anniina Keskimaalta ja Tommi JAMKOsta! Erotuomarina MatkaRaTan Matias.

Kaiken kaikkiaan juhlat olivat rennot, ihmiset viihtyivät ja rohkenipa muutama hurja jopa tanssilattialle illan edetessä! Villa Jääskelän baarimikot olivat kehittäneet illaksi JAMKO-drinkin, joka oli tietenkin vihreä ja hyvänmakuinen. Niitä siemaillessa ja juhlavieraiden kanssa seurustellessa ilta sujui mukavasti. Jatkot vietettiin tuttuun tapaan Brassa. Kokemus sekin olla iltapuvussa baarissa!

30318086275_6507057d60_k

Hallitus, edustajiston puheenjohtajisto ja henkilöstö kaikki yhdessä koossa!

Tässäpä pieni katsaus teille, jotka ette päässeet nauttimaan juhlista kanssamme ja suuri kiitos teille, jotka teitte juhlista ikimuistoiset!

Katri,

Edustajiston puheenjohtaja

Kuvat: Lauri Kaivo-oja

Edellinen artikkeli

Edustajistovaalien huumaa!

Selaa kaikkia blogeja

Blogit