Uusi vuosi, uudet kujeet!

Hyvää uutta vuotta 2015! Täällä kirjoittelee JAMKOn uusi hallituksen puheenjohtaja Niina Lampi. Sama henkilö, joka viime vuonna vastasi JAMKOn tutoroinnista vertais- ja degree tutorvastaavana.

Uuden vuoden juhlahumun hälvennyttyä ja arjen saapuessa ihmisillä on tapana tehdä lupauksia juuri alkaneelle vuodelle. Itsekin kuulun siihen joukkoon, joka haaveilee vuosittain rantakunnosta ja terveellisempien elämäntapojen haltuunotosta. Jääkaappi onkin täytetty jo salaattitarpeilla ja hedelmäkorista löytyy kauden tarjoushedelmät. Uusi vuosi on muutoksien aikaa. Kokeillaan jotain uutta ja luovutaan vanhasta. Myös JAMKOssa uusi vuosi tuo aina muutoksia mukanaan. Esimerkiksi JAMKOn uudet nettisivut ovat yksi iso muutos tälle vuodelle! Lisäksi joka vuosi tähän aikaan uusi hallitus aloittaa toimintaansa, tapahtumia kehitetään ja rekrytoidaan uusia tutoreita.

Tänä vuonna meillä on uusi alkoholiton tapahtuma, Tiistaiklubi, joka kokoontuu noin joka kolmas tiistai JAMKO Caféssa ja se korvaa tähän mennessä pyörineet peli-illat, IC Movie Nightit ja hengailuillat. Tiistaiklubilla on erilaisia teemailtoja, joissa on aina ohjelmaa haalarimerkkien ompelusta elokuvan katseluun. Tapahtuma on maksuton ja tarjolla on aina pientä naposteltavaa! Kun kiinnostuit, JAMKOn nettisivuilta löytyy lisätietoja tästä linkistä. Ensimmäinen Tiistaiklubi järjestetään ensi viikolla 20.1. klo 17 alkaen.

Mikäli uusien opiskelijoiden ohjaaminen ja opastaminen pääsykoeviikolla ja opintojen alussa, edunvalvonta ja ryhmänohjaajan taitojen kehittäminen kuulostaa aivan sinun jutultasi, suosittelen hakemaan tutoriksi. Mukavana ekstrana tutoroinnista saa opintopisteitä antamastaan työpanoksesta ja vuosi tuo mukanaan paljon uusi ystäviä ja kokemuksia. Haku on käynnissä nyt, joten hae sinäkin! Jos en olisi itse lähtenyt tutoriksi kaksi vuotta sitten, tuskin olisin nyt tässä kirjoittamassa blogitekstiä. Lisätietoja tästä.

Millaisia muutoksia teille tämä vuosi tuo tullessaan? Itselläni on fiilis, että tästä vuodesta tulee vauhdikas, mutta hyvällä tavalla!

t.Niina

Hallituksen puheenjohtaja

Edellinen artikkeli

Kompastuskiviä jäsenasioissa?

Selaa kaikkia blogeja

Blogit