Tehtävänä varapuheenjohtaja, kuka sitä tekee?

Jotta teille rakkaat opiskelijat, yhteistyökumppanit ja ketkä ikinä blogiamme lukeekaan, kävisi ilmi kuka näitä hommia tällä hetkellä hoitaa olisi syytä esittäytyä. Olen Iina Mustalampi 22-vuotias 3. vuoden restonomiopiskelija, ikuinen suorittaja, perfektionisti ja tukanväriltäni blondi. Päädyin JAMKiin vuonna 2012, vuoden välivuoden jälkeen. Keväällä 2013 hain tutoriksi ja tutorhommien alettua vapaa-aikatiimiin. Vapaa-aikatiimin ensimmäisenä syksynä edeltäjäni Heli alkoi houkutella jatkamaan hänen paikallaan JAMKOn hallituksessa. Osaisinpa joskus sanoa ei (tässä tilanteessa ei kyllä haittaa, etten osannut;)), mutta niin siinä kävi, ensin edustajistovaalien kautta edustajistoon ja järjestäytymiskokouksessa olinkin yhtäkkiä JAMKOn hallituksen jäsen, vastuullani huvi- ja kulttuuri. Viime vuosi meni nopeasti ja jollain tapaa sitä sitten jäi kiinni opiskelijoiden edunvalvontaan ja tapahtumien järjestämiseen ja lopulta viime syksynä edustajisto valitsi minut suljetulla lippuäänestyksellä uudeksi varapuheenjohtajaksi.

Varapuheenjohtajana olen hallituksen puheenjohtajan tukena ja oikeana kätenä. Lisäksi hoidamme asioita kolmen koplana, jolloin mukaan tulee toiminnanjohtajamme Hannu. Varapuheenjohtaja hoitaa myös koulutusalajärjestöihin yhteydenpitoa yhdessä muun hallituksen kanssa, sillä jokaisella koulutusalajärjestöllä on oma kumminsa JAMKOn hallituksesta. Lisäksi varapuheenjohtaja hoitaa syksyllä tapahtuvan haalaritilauksen yhdessä haalarityöryhmän kanssa. Varapuheenjohtajana teen lopulta harvoin yksin töitä, monesti työskentelemme puheenjohtajamme Niinan kanssa yhdessä tai meidän tapahtumistamme vastaavien henkilöiden Tiian, Tertun ja Juhan kanssa suunnitellen tapahtumia. Koko hallituksessa työskentely on vahvaa yhdessä tekemistä, ketään ei jätetä yksin. Lisäksi sähköpostiin saa vastailla lähes joka päivä, sillä sitä kertyy!

Että totuus ei unohtuisi ja opiskelija-aktiiveja ei luultaisi ihmemiehiksi ja – naisiksi, koko viikonloppu on mennyt sohvanpohjalla itseään parannellen. Kuumemittari nosti lukemansa sellaisiin korkeuksiin, etten muista edes milloin olisin ollut niin kipeä ja tv:n tarjontakin on tullut tutuksi. Nyt ymmärrän Keskisuomalaisen Lyhyet-palstan jankutuksen tv-kanavien uusinnoista, eräskin kanava näytti samat ohjelmat lauantaina ja sunnuntaina…

Tästä on hyvä nousta parempaan viikkoon!

– Iina

Edellinen artikkeli

SAMOK, niin siis mikä?

Seuraava artikkeli

Uusi vuosi, uusia tutoreita!

Selaa kaikkia blogeja

Blogit