Talvi on vuoden parasta aikaa

Talvi on vuoden parasta aikaa Suomessa, ainakin silloin kun pakkasta ei ole niin paljon että silmät jäätyy kiinni. Tai sanottaisiinko että kevättalvi on se mukavin vuodenaika. Aurinko paistaa, lumi kimalteleee kevätaurigossa ja pakkasta on juuri sopivasti. Eli juuri tätä nykyistä vuodenaikaa.

Juurikin näillä keleillä on rentouttavaa liikkua pihalla aurinkolasit päässä hyvässä seurassa. Luistella järven jäällä, hiihtää, pilkkiä tai tarpoa metsässä hangessa. Jyväskylän leveysasteilla näitä kannattaa vielä harrastaa sillä esimerkiksi jäät ovat vielä oikein hyvässä kunnossa. Kuten alla olevassa videossa näätte.

Videolla kävin tarkastamassa Jyväsjärven jään kunnon tulevaa Snowdayta varten. Snowday on torstaina 16.2.2017 järjestettävä talvirieha tapahtuma Jyväskylän korkeakouluopiskelijoille, jossa on tarjolla erilaisia mahdollisuuksia liikkua ihanan talvisessa säässä. Kannattaa tulla tsekkaan tämä tapahtuma, sillä mikäs sen parempaa kuin viettää päivä kevätauringossa liikkuen! Katso Snowdayn ohjelma tästä.

Itse olen tottunut hieman pitempään talveen koska olen kotoisin Lapin Helsingistä, eli Rovaniemeltä. Siellä kevättalvi jatkuu pitemmälle mitä täällä ja olenkin osannut aina nauttia siitä ja nykyään arvostan sitä enemmän koska täällä leikki loppuu kesken liian nopeasti. Mutta en valita, sillä Jyväskylässäkin on vielä ihan okei-tasolla oleva talvi.

Joten nyt, haastankin teidät kaikki ulkoilemaan näissä esteettisissä keleissä vielä kun voitte! Itse lähdenkin tästä juoksemaan rantaraitille jotten hajoa opiskelijakämppääni.

-Joonas Uusi-Autti/Hyvinvointi

Edellinen artikkeli

Välittämistä pienin teoin

Seuraava artikkeli

Ihan oikeita työpaikkoja

Selaa kaikkia blogeja

Blogit