Pyöräilyä voi edistää haalarit jalassa, ilmaa ja ketjuöljyä saa JAMKOlta

Opiskelijakunta JAMKOn poliittisessa linjapaperissa vuosille 2019-2021 on kantoja monista opiskelijoille tärkeistä asioista. Kevään vihdoin alkaessa yksi opiskelijoille tärkeä teema on pyöräilyn olusuhteiden edistäminen Jyväskylässä. Moni opiskelija pyöräilee kampukselle ja JAMKO onkin vaikuttanut JAMKiin, jotta mm. Dynamon kampukselle on saatu tänä keväänä uusia pyörätelineitä, jotta pyörät eivät kaadu ja arvokkaammankin pyörän saa turvallisesti telineeseen kiinni. Moni asia Jyväskylässä onkin hyvällä tolalla, vaikka kehittämistä pyöräilyn olosuhteisiin esim. talvella tarvitaan edelleen ja tähän pyritään vaikuttamaan.

JAMKO kannustaa opiskelijoita liikkumaan pyörällä ja tarjoaa jäsenilleen (opiskelijakortilla) toimiston aukioloaikoina mahdollisuutta lainata pyöräpumppua sekä ketjurasvaa polkupyörän pientä pikahuoltoa varten.

Viikonloppuna starttaa Keski-Suomen Pyöräilyviikko (www.pyorailyviikko.fi), jossa on kymmeniä tapahtumia fillarifestareista, pyörien testausmahdollisuuksista, ilmaiseen fillariaamiaiseen, yhteislenkkeihin, yöpyöräilyyn ja pyöräilykirppikseen ja poliisin pyörähuutokauppaan sekä pyörällä tehtävään kuvasuunnistukseen. Lähde viikolle ja JAMKOlaisten mukana pyöräparaatiin la 4.5. klo 12.45 Kompassille (paraati klo 13-14) haalareissa niin pystymme osoittamaan, että pyöräily on tärkeää opiskelijoille!

Toimistolta jäsenille öljyä ketjuun ja ilmaa renkaisiin

Hannu Järvistö, JAMKOn toiminnanjohtaja

Selaa kaikkia blogeja

Blogit