Tervehdys opiskeluterveydenhuollosta!

Kesä on ohi ja syyssateet tekevät näköjään tuloaan.Opiskeluterveydenhuolto on palannut kesätauon jälkeen sorvin ääreen aurinkoisin mielin. Toivotamme kaikille opintonsa aloittaneille ja opintojaan jatkaneille onnea ja tsemppiä opintoihin.

Muistuttelemme opiskeluterveydenhuollon parista perusasiasta: opiskeluterveydenhuolto toimii osoitteessa Sepänkatu 3B, Harjun ja ammattiopiston viereisessä rakennuksessa.

Kuinka meihin sitten saa yhteyden?oth

Aamuvastaanottomme toimii ma-pe klo 8 – 10.30. Voit tulla käymään ilman ajanvarausta!  Jos et ehdi paikalle, terveydenhoitajien soittoaika on arkisin klo 12-13. Alkuviikko on yleensä kiireisintä puhelimessa, joten mikäli asiallasi ei ole kiire, soittele loppuviikosta. Näin pääset paremmin läpi puhelintunnin aikana. Numerot löydät JYTE:n nettisivuilta  Nettisivujemme etusivulle päivitetään viimeisimmät uutiset ja tiedotteet esim. poikkeuksista aukioloajoissamme, joten säännöllinen tarkkailu voi olla hyödyllistä!

Nettiajanvarauksemme on opiskelijoiden aktiivisessa käytössä osoitteessa http://www.hyvis.fi/keskisuomi/fi/Sivut/default.aspx (täppää kohtaa sähköinen asiointi).

Jos asiasi on kiireinen ja saman päivän aikana hoidettava, esim. lääkärin ajanvarauksen peruminen, voit soittaa päivystyspuhelimeemme, jonka numero on 014 266 2260. Numeroon vastataan ma-to klo 8-16 ja pe 8-14. Mutta soita VAIN kiireellisissä asioissa! Puhelinnumero ei ole tarkoitettu esim. laboratoriovastauksien kysymiseen.

Opiskeluterveydenhuoltoon voit ottaa yhteyttä kaikissa terveyteesi liittyvissä asioissa. Poikkeuksena suun terveydenhuolto, jonka yhteystiedot löydät täältä.

Kutsumme kaikki opintonsa aloittaneet opiskelijat terveystarkastukseen ensimmäisen lukuvuoden aikana, joten tarkkaile sähköpostiasi. Toki voit tulla terveystarkastukseen missä opintojesi vaiheessa tahansa, mikäli terveydentilassasi on jotain sinua mietityttävää. Terveystarkastukseen tuleminen on vapaaehtoista ja sinun tarpeistasi lähtevää. Mikäli olet lähdössä vaihto-opiskelijaksi ulkomaille, olethan ajoissa (viimeistään 2 kk ennen lähtöä) yhteydessä terveydenhoitajaasi mm. rokotusohjelman tarkastamista varten.

Lääkäreiden vastaanotolle pääset terveydenhoitajan kautta. Jos sinulla on pitkäaikaissairaus, jota on aiemmin hoidettu jollain Jyväskylässä terveysasemalla, jatkuu hoito edelleen siellä.

Ohjaamme sinua tarvittaessa myös esim. depressiohoitajan, psykologin, fysioterapeutin, ravitsemusterapeutin, seksuaalineuvojan tai oppilaitospapin vastaanotolle.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä, olet tervetullut juttusille ☺

Jyväskylän opiskeluterveydenhuollon väki

Edellinen artikkeli

Missä JAMKO luuraa?

Seuraava artikkeli

Edustajistovaalit - Miksi?

Selaa kaikkia blogeja

Blogit