Opiskelijan Jyväskylä

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan Jyväskylän ammattikorkeakouluun! Jyväskylä on yksi maan parhaimmista opiskelukaupungeista opiskella ja asua. Täällä pääsee monipuolisesti osallistumaan ja tutustumaan monenlaisiin kulttuuri- ja urheiluaktiviteetteihin sekä tapaamaan erilaisia ihmisiä. Hienointa on kumminkin mahdollisuudet, mitä Jyväskylä voi tarjota. Jyväskylän alue kasvaa hurjasti isojen investointien kuten esim. hippos 2020 -hankkeen ja kehittyvän kankaan alueen vuoksi, joka lupaa työelämälle nostetta.

Jyväskylän ammattikorkeakouluopiskelijana opiskelu ei pyöri täällä vain JAMKin sisällä vaan voit EduFutura-yhteistyön ansiosta opiskella joitain kursseja myös yliopiston puolella. Mikä taas mahdollistaa joustavat opinnot ja monipuolisen tutkinnon rakenteen. Myös tänä vuonna lanseerattu 21 korkeakoulun Summer Semester mahdollistaa kesällä opiskelun, jos vaikka kesätöitä ei löydykään heti. Mikä on aivan mahtavaa!

Opiskelijana pystyt helposti vaikuttamaan pienillä teoilla. Esimerkiksi täällä isoimmat opiskelijajärjestöt kuten me, JAMKO ja Ylioppilaskunta JYY teemme töitä sen eteen, että täällä Jyväskylässä on opiskelijoiden hyvä olla, oli elämäntilanne mikä tahansa. Voit seurata opiskelijoiden kuntavaikuttamista Opiskelijan JKL -Facebook sivulta, jossa ajamme esimerkiksi opiskelijoiden hyvinvointia, liikkumista ja asumista.

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että lähde rohkeasti kokeilemaan uusia juttuja, jotka eivät välttämättä ole mukavuusalueellasi. Voit löytää itsesi vaikka perustamassa yritystä luokkakavereiden kanssa tai lähteä mukaan opiskelijajärjestöön tekemään töitä yhteisen hyväksi kuten tutorointia, koulutuspolitiikkaa tai vaikka erilaisia hyvinvointi- ja kulttuuritapahtumia. Opiskelu on ihmisen parasta aikaa, joten silloin siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti.

Hyvää syksyn aloitusta koko JAMKin henkilöstölle, sidosryhmille että opiskelijoille koko opiskelijakunta JAMKOn puolesta lukuvuodelle 2017!

 

Jarna Väisänen

JAMKOn hallituksen puheenjohtaja

Seuraava artikkeli

Syksy on tullut taloon

Selaa kaikkia blogeja

Blogit